Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Aile yakınlarının cenaze törenleri

Aposthemia

New member
Çekirdek ailemizden veya yakın akrabalarımızdan birini kaybettiğimizde, eğer bu cenaze düşman ritüelleri ile defnedilecekse bir Zevist'in bu durumda nasıl bir tutum sergilemesi gerekir?

Geçtiğimiz günlerde bir tanıdığımın cenazesine gittim, ailesini görüp baş sağlığı diledikten sonra bütün defin sürecini dışarıda bekledim.
Bunu kendi çekirdek ailem için yapmam pek mümkün değil gibi gözüküyor. Eğer aksini yapmaya gücüm yetmezse bu törenlerin günü geldiğinde nasıl davranmam gerekir?

Çekirdek ailemizden veya yakın akrabalarımızdan birini kaybettiğimizde, eğer bu cenaze düşman ritüelleri ile defnedilecekse bir Zevist'in bu durumda nasıl bir tutum sergilemesi gerekir?

Geçtiğimiz günlerde bir tanıdığımın cenazesine gittim, ailesini görüp baş sağlığı diledikten sonra bütün defin sürecini dışarıda bekledim.
Bunu kendi çekirdek ailem için yapmam pek mümkün değil gibi gözüküyor. Eğer aksini yapmaya gücüm yetmezse bu törenlerin günü geldiğinde nasıl davranmam gerekir?
Esenlikler bu benim başıma geldi, dedem vefat ettiğinde ateist idim, yani ben dedemin müslüman kimliğiyle işim yok, dedem olduğu için seviyordum, sevdiklerinin cenazesine katılabilirsin tabiki, kendimizi neden toplumdan soyutlayalım ki, onlar bırakın istediklerini okusunlar, siz içinizden en yüce olana Zeus babaya seslenin, Tanrım bu ölen insan benim yakınımdı deyin, Tanrı/çalar a seslenin onu bu dünyadan uğurlamaya geldim deyin, ben mesala ey dedem ışıklar içinde yat demiştim, ama şunu sakın yapmayın benden size tavsiye, eğer biliyorsanız arapça dua sakın okumayın, mesala kurandan sakın bir sure telaffuz etmeyin, çünkü o dualar tılsımlı, örnek vereyim çalıştığım yerlerde beni sofraya yemek yemeye çağırıyorlar, arapça duayla başlıyorlar, bende sesizce içimden şöyle diyorum, ın nomine dei nostri satanas luciferi excelsi, öyle yemeye başlıyorum, bunu kendime alışkanlık yaptım, bir işe başlarken Tanrımız Zeusun adıyla diyorum, yemeğe başlarken, motorla yola çıkarken, sizde ilerde böyle birşeyle karşılaşırsanız, sevdiklerinizi bu dünyadan uğurlamak için tabutun başında durun, mezara kendi ellerinizle koyun sevdiklerinizi, ben kendimden emin olduktan sonra, onların enerjileri vız gelir tırıs gider, ben Şeytanın çocuğuyum, her yere girerim..

Bu alanlarda bulunmanızda sakınca yoktur, sonuç olarak bunlar mevcut düzende toplum gelenekleridir ve bunların dışında kalmanız doğal olarak tepki çekecektir.

Çakralarınızı kapatıp, auranızı içe çevirip, iyi bir koruma aurası tutarak bu alanlarda bulunabilirsiniz. Tören sonrası temizlik ve tekrar bir koruma yaptığınız sürece sıkıntı oluşmayacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back