Header Wallpaper

adanma ritüeli

3 sene önce adandım o zamanlar 13 14 yaşında falandım. adandığım kağıdı küçük bir kasede toprağa koydum üzerine tohum ekecektim. o zamanlar ben okuldayken annem kağıdı bulup şeytan yazısını görüyor ve korkup çöpe döküyor bu olayın üzerinden 3 sene geçti ve şimdi aklıma takıldı evet fazla oldu da şuana kadar tanrılarla aramda bir sorun yaşamadım. sizce bir şey yapmam gerekiyor mu hani zaman da geçti ve o zamandan beri davetlerimde de dualarımda da hiçbir sıkıntım olmadı aklıma takıldığı için düşüncelerinizi merak ettim.

Adandığınız kağıdı yakmadınız mı?

asen

yaktım, şeytan yazan kısım yanmadı etrafı full yandı küçük bir kısım kalınca da yakamadığımı hatırlıyorum parmağım yanmıştı, tutamamıştım.

Hayır, sizin kontrolünüz dışında gelişen bir olaya takılmanıza gerek yok. Adanmanız yürekten yapıldığı sürece geçerlidir.

ΙΑΩ ΚΡΑΜΜΑΧΑΜΑΡΕΙ ΖΗΝΙΑΩΘΑΡΡΑΘΩΑΙΝΗΖ ΚΡΑΜΜΑΧΑΜΑΡΕΙ ΩAI

Kağıdın atılması sizin elinizde olan bir şey değilmiş; bence adanmanız geçerlidir. Yine de içinize daha çok sinecekse, uygun koşullarda adanmanızı sembolik olarak tekrar edebilirsiniz. Bunu zorunlu bir şey gibi değil, niyetinizi yenilemek gibi düşünebilirsiniz.