Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İntiharı düşünüyorum

Neyin var? Hangi konularda zorluk çekiyorsun Bunları paylaşmak ister misin? Ona göre bir çözüm bulmaya çalışırız. Böyle şeyleri düşünme.

Neyin var? Hangi konularda zorluk çekiyorsun Bunları paylaşmak ister misin? Ona göre bir çözüm bulmaya çalışırız. Böyle şeyleri düşünme.
Zannedersem saldırı altındayım. Korunma aurası ve aura temizleme yaptım daha iyim ama kalp çarpıntısından uyuyamıyorum. Kalp ve güneş çakram ağrıyor gibi.
Beyin tomografisi ve kan tahlili falan yaptırdım temiz çıktı doktor intihar düşünüyor musun dedi. Ne yapayım?

Zannedersem saldırı altındayım. Korunma aurası ve aura temizleme yaptım daha iyim ama kalp çarpıntısından uyuyamıyorum. Kalp ve güneş çakram ağrıyor gibi.
Beyin tomografisi ve kan tahlili falan yaptırdım temiz çıktı doktor intihar düşünüyor musun dedi. Ne yapayım?
Sorununuz psikolojik olabilir belki.

Kalp çarpıntısı birçok nedenle ortaya çıkabiliyor.
Eğer bu durumu bir doktora bildirdiysen ve kalbinde fiziksel bir sorun bulunamadıysa, yaşadığın çarpıntının nedeni muhtemelen gereğinden fazla stres, panik ya da öfke olabilir. Bu durumda sorun fiziksel değil, duygusal ya da ruhsal olabilir ama bu tamamen varsayım çünkü duygularda böyle şeylere yol açabiliyor.

Meditasyon yapmaya devam et, Tanrılarımızdan yardım iste ve kendini sevdiğin şeylere yönelt.
Bu sana çok iyi gelecektir. Zeus seni kutsasın. Esenlikler dilerim.

Adandıysanız, Koruyucunuza seslenin ve size yardımcı olmasını rica edin.

İntihar asla bir çözüm değildir ve kendinize yapacağınız en kötü şey olacaktır.

İntihar etmek demek, Tanrıların sizi gelişmeniz için gönderdiği bu hayatı zorla sona erdirmek demektir. Bunun karmanıza çok ciddi etkileri olacaktır ve sonraki hayatınıza, önceki hayatını sonlandırmış bir ruh olarak başlayacağınız için; bunun doğum haritanızda yaratacağı zorluklar, bu hayatınızdaki problemlerinizden kat kat beter olacaktır. Şimdi düşünün, belki birkaç aylık bir adanmışlık ve kararlılık ile iyileştirebileceğiniz durumlar için kendinize onlarca yıllık bir vakit kaybı ve daha zor sonraki hayatlar yaşatmak ister misiniz?

Kimse böyle bir şey istemez ve siz de istememelisiniz. İntihar düşünceleri anlık bastırabilir, bunları görmezden gelin.

Tanrılara yaklaşın, meditasyon yapın, aura korumanızı artırın ve Zevizm'deki etikleri okuyun.

Herhangi bir probleminizde bize soru sorun, size yol gösterelim ve böylece birkaç ay sonra tekrar çiçek açabilirsiniz.

Adandıysanız, Koruyucunuza seslenin ve size yardımcı olmasını rica edin.

İntihar asla bir çözüm değildir ve kendinize yapacağınız en kötü şey olacaktır.

İntihar etmek demek, Tanrıların sizi gelişmeniz için gönderdiği bu hayatı zorla sona erdirmek demektir. Bunun karmanıza çok ciddi etkileri olacaktır ve sonraki hayatınıza, önceki hayatını sonlandırmış bir ruh olarak başlayacağınız için; bunun doğum haritanızda yaratacağı zorluklar, bu hayatınızdaki problemlerinizden kat kat beter olacaktır. Şimdi düşünün, belki birkaç aylık bir adanmışlık ve kararlılık ile iyileştirebileceğiniz durumlar için kendinize onlarca yıllık bir vakit kaybı ve daha zor sonraki hayatlar yaşatmak ister misiniz?

Kimse böyle bir şey istemez ve siz de istememelisiniz. İntihar düşünceleri anlık bastırabilir, bunları görmezden gelin.

Tanrılara yaklaşın, meditasyon yapın, aura korumanızı artırın ve Zevizm'deki etikleri okuyun.

Herhangi bir probleminizde bize soru sorun, size yol gösterelim ve böylece birkaç ay sonra tekrar çiçek açabilirsiniz.
Peki gerçekten ruhani pratikleri yaparsak düzelme olasılığımız varmı?
Şahsım adıma 20,30 yılda kendimi düzeltebilecek düzeye gelebileceğimi düşünüyorum, onda bile kendimi yeterli olmayacağımı düşünüyorum. Bunu nasıl aşabiliriz bizim gibilerde bu sıkıntı var galiba. Bende intihar edecek cesaret yok ama insan umutsuz oluncada kötü oluyor, bizde çizelgesi güzel olan insanlar gibi olabilirmiyiz?
Esenliklerle

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back