Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İkisiyle aynı anda nasıl bir bakış kazanıcaz ?

anonymous042

Member
Hem materyalist hemde ruhani olarak nasıl bir bakış açısını dengede tutucaz ? bunu yapamıyorum. ya çok ruhani gözle mantıkla bakıyorum yada çok materyalist bakıyorum. bunu nasıl yapıyorsunuz ?

Bu sanırım çakraların işleyişi ile alakalı bir durum, çakralarınıza dengeli ağırlık verdiğinize emin olmalısınız. Ve gün içinde ruhani pratiklere ayırdığınız vakit dışında da günlük işler yapıyor olmanız bu dengeyi oturtmanıza yardımcı olacaktır. materyalist bakıştan kastınız mantıki çıkarımlar, ruhani bakıştan kastınız sezgisel öğrenimler ise bunlar birbirini besleyerek çalışan algılama ve öğrenme sistemleridir. Açıkçası fazla sezgisel ve beden dışı hissettiğiniz durumlarda bahçe işleri, çamaşır, bulaşık gibi işlerle uğraşmanızı, Hayatın içinden konulara kafanızı vermenizi öneririm. Aksi durumda fazla mantıki bi zihin yapısına geçtiğinizde ise pratik sıklığınızı bir nebze artırabilirsiniz.

Bu sanırım çakraların işleyişi ile alakalı bir durum, çakralarınıza dengeli ağırlık verdiğinize emin olmalısınız. Ve gün içinde ruhani pratiklere ayırdığınız vakit dışında da günlük işler yapıyor olmanız bu dengeyi oturtmanıza yardımcı olacaktır. materyalist bakıştan kastınız mantıki çıkarımlar, ruhani bakıştan kastınız sezgisel öğrenimler ise bunlar birbirini besleyerek çalışan algılama ve öğrenme sistemleridir. Açıkçası fazla sezgisel ve beden dışı hissettiğiniz durumlarda bahçe işleri, çamaşır, bulaşık gibi işlerle uğraşmanızı, Hayatın içinden konulara kafanızı vermenizi öneririm. Aksi durumda fazla mantıki bi zihin yapısına geçtiğinizde ise pratik sıklığınızı bir nebze artırabilirsiniz.
Yinede yardımcı oldu teşekkür ederim. ama baya zor karışık birşey çünkü mesela meditasyonlara odaklandığımda günlük hayatıma hedeflerime ve maddi gelişime odaklanamıyorım ona odaklansam bu sefer tam tersi oluyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back