Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

İş ve aile baskısı

Satan's passenger

New member
Herkese esenlikler. Önceki gönderilerimde de bahsettiğim üzere sanayide çalışıyordum. Bugüne kadar öyleydi. İzin konusunda yaşanan bazı problemlerden dolayı ustam beni babama "şikayet" etmiş. Saçma sapan şeyler söylemiş. "Sürekli oturup sigara içiyor ve telefonla oynuyor" gibi şeyler. İşten ayrıldım. Şimdilik bu kadar bahsedeyim.

Babam da sanayide çalışıyor. Ve muhtemelen beni yanına almak isteyecek. Reddedeceğim. Birkaç yıl önce yaptığım gibi bağlama büyüsü yapmaya karar verdim.

Durum ile ilgili tarot açtım ve gelen kartlar bana direkt bağlama büyüsünü hatırlattı.

Birkaç güne gezegen konumlarına bakarak büyüye başlamayı düşünüyorum.

Baskılanmayı sevmeyen bi' tipim. Aileme karşı bile sınır konusunda taviz vermem.

Gireceğim iş konusunda karışmalarını ve baskı kurmalarını istemiyorum. Zaten ilerisi için dövme sanatçılığı ve yurtdışı gibi planlarım var. Şu an para biriktirmek, boş durmamak ve deneyim kazanmak için çalışıyorum. Yani çalışıyordum.

Sizce ne yapabilirim ve ne yapmalıyım?

Esenlikler,

Benim tavsiyem ailene büyü veya hiçbir çalışma yapmaman, burada ince çizgiler var birazdan değineceğim.

Ne olursa olsun ailemizin gözünde her zaman çocuğuz ve öyle kalacağız.

İşten ayrılma konusunda da iyi yapmışsın, haksızlık yapılmış burada.
Bence eğer adanmışsan bu konuyu kendi fiziksel çabalarınla halledemeyeceğini düşünüyorsan bunu Koruyucu Tanrı/ça'n ile görüşmen lazım.Rüyanda sana gözükmesi için kısa bir dua veya istekte bulunabilirsin.
Tanrı Zeus'a bağlı koruyucu Demon'um ***** diye.
Ek olarak, iç sesini dinleyebilirsin.Ben her durumda pozitif iç sesime kulak veririm çünkü Tanrı/ça'ların bizimle iletişime sıklıkla geçtikleri yöntemlerden birisi de budur.

Gardiyan Demon'un izin vermediği sürece bence o tarz bir çalışma yapmak mantıksız olur.

Dövme Sanatçılığı konusunda da başarılarını her şekilde duymak güzel olur, hedeflerinin olması çok güzel bir şey.
Ama sanatla uğraşıyorsan her sanat alanında olduğu gibi 2-3 sene belki daha fazla ezileceksin ve bu durumda da ailenden yardım isteyeceksin. (Ki sanatta kendi çabalarıyla ilk seneler aç kalmayan nadir insan vardır.)

Bu dediklerimi sakın yanlış anlama, kimse kimseden üstün değil sadece benim açımdan anlatmak istedim.
Ve Her şey yoluna girecek, doğanın özü budur.

Pratikliğini devam ettirebileceksen bence sana gerçekten belirli bir gelir getirecek işe girip gece-gündüz demeden dövme kariyerin için çalışırsan bence istediğine ulaşırsın.

Şimdiden eğer yanlış bir şey dediysem kusura bakma ama bence aileninde sözlerini dinlemekte fayda var.
Kariyerin içinde şimdiden başarılar!
Her şey iyi olucak :)

Official Temple of Zeus Links

Back