Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Özlediğim biri için çalışma

unforgiven

Member
Esenlikler,

Neredeyse 5 ay önce ilişkimiz bitmesine rağmen zaman zaman aklımdan çıkaramıyorum ve fevri, sabırsız, öfkeli tavrım yüzünden anlık gerginlikle ilişkimizi bitirdim ama yine de yer yer pişman olup özlediğim oluyor. Bunun için nasıl bir büyü çalışması uygun olur?

İyi akşamlar.

unforgiven said:
Esenlikler,

Neredeyse 5 ay önce ilişkimiz bitmesine rağmen zaman zaman aklımdan çıkaramıyorum ve fevri, sabırsız, öfkeli tavrım yüzünden anlık gerginlikle ilişkimizi bitirdim ama yine de yer yer pişman olup özlediğim oluyor. Bunun için nasıl bir büyü çalışması uygun olur?

İyi akşamlar.

Dantalion veya Paimon yardımcı olur muhtemelen ama davranışlarını ve kendini düzeltmek istiyorsan Furcas'tan yardım iste .

unforgiven said:
Esenlikler,

İyi akşamlar.

Bence bırakmalısın ve aşmanın bir yolunu bulmalısın yani lütfen pişman olmayı bırakmalısın bu senin için iyi olmaz en azından hafifletmek için biraz boşluk meditasyonunu artırmanı öneririm

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back