Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

[Çeviri] Hipnoz Yoluyla Hristiyanlık & İslam'dan Deprogramlanma - Tam Kılavuz

Elite

Well-known member
Bu yazı, Zeus'un Tapınağı'ndaki orijinal sayfasından çevrilmiştir.

Binlerce yıl boyunca korku, zorlama, tehdit ve zihin kontrolü; duygusal terör yoluyla kitleleri köleleştirmek için zihinsel ve ruhsal olarak kullanılmıştır.

Dinler, özellikle katı dogmalar ve korkuya dayalı kontrol geçmişi olanlar, derin psikolojik izler bırakabilir. Dini endoktrinasyon veya dini nedenlerden oluşan kaygıdan kaynaklanan Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB), gerçek ve genellikle göz ardı edilen bir sorundur. Bir Zevist için bu, çeşitli şekillerde ortaya çıkabilir ve ruhsal gelişimini ve zihinsel sağlığını sekteye uğratabilir.

Bu her ne kadar tıbbi bir rehber olmasa da, bu egzersizler evrensel olarak kabul görmüş yöntemlere dayanmaktadır ve korku ve yalan programlarından kurtulmanıza yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır. Öz-hipnoz, zihni programlamadan kurtarmak için güçlü bir araçtır.

Hristiyanlık ve İslam programlamasından kurtulmak, kendini keşfetme ve özgürleşme yolculuğudur.

NOT: Bu meditasyonu yapmadan önce, Trans Haline nasıl girileceğini bilmek yardımcı olacaktır:

FARKINDALIK MEDİTASYONU: HRİSTİYANLIK VE İSLAM'DAN DEPROGLAMLANMA

1. Sessiz bir yer bulun: Rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer seçin. Rahat ve şartların elverişli olduğu bir ortamda olduğunuzdan emin olun.

2. Niyetinizi Belirleyin: Eski dini inançlarınızı silip, onların yerine Zevist ilkeleri yerleştirme niyetinizi açıkça belirtin.

Kendinize yüksek sesle şunu söyleyin: “Şimdi, zihnimi Hristiyanlık ve İslam'ın yanlışlarından arındıracağım, çünkü bunların yanlış olduğunu biliyorum ve özgür olmak istiyorum.”

3. Ardından, vücudunuzu gevşetin ve Trans Durumuna girin. Trans durumuna nasıl girebileceğinizi buradan okuyabilirsiniz.

4. Olumlamaları Söyleyin: Derin hipnoz durumuna girdiğinizde, olumlamalarınızı tekrar etmeye başlayın. Aşağıda birçok öneri bulabilirsiniz. Bunları, trans durumunuzu bozmamak için, kararlı bir şekilde, ancak alçak sesle söyleyin.

5. Programlardan Arınmanızı İmgeleyin: Eski inançları zihninizde karanlık, karışık düğümler olarak hayal edin. Olumlamalarınızı tekrar ederken bunların çözülüp yok olduğunu görün.

6. Egemenliğinizi Yeniden Onaylayın: Kendinizi Hristiyan ve İslam kontrolünden özgür, egemen bir varlık olarak imgeleyin. Bu imgelemede yaratıcı olun.

7. Farkındalığa Geri Dönün: Trans halinden nazikçe çıkın.

8. Deneyiminizi Yazıya Dökün: Her seanstan sonra deneyimlerinizi ve içgörülerinizi yazıya dökün. Bundan sonra duygular, korkular veya diğer endişeler ortaya çıkabilir. Bu, yarattığınız değişimleri pekiştirmekte yardımcı olabilir.

Bunu başardığınızı nasıl anlarsınız – ÖNEMLİ: Bunu yaptığınızda, herhangi bir duygusal tepki yaşamayacaksınız, ancak aynı zamanda Hristiyanlık ve İslam'ın irrasyonel programlamalarıyla ilgili anlamsız korkular, şüpheler veya ayak bağlarını da artık deneyimlemeyeceksiniz. İslam ve Hristiyanlık, artık sizin üzerinizde hiçbir duygusal etkiye sahip olmadıkları için, sizi duygusal olarak soğuk bir şekilde etkisiz bırakmalıdır. Eğer durum böyle değilse, zihninizde bu iğrenç inanç sistemleriyle ilgili hala bekleyen programlar mevcuttur.

OLUMLAMA LİSTESİ: 11 ÖRNEK

Olumlamalar, bilinçaltını yeniden programlamak için güçlü birer araçtır. İşte Hristiyanlık ve İslam'dan gelen eski programlamayı kaldırmaya yardımcı olmak için tasarlanmış bazı olumlamalar. Yetiştirildiğiniz inanca bağlı olarak İslam veya Hristiyanlık kelimesini değiştiriniz:

1. Hristiyanlık/İslam'ın duygusal etkilerinden ve suçluluk komplekslerinden özgürüm.

2. Hristiyanlık/İslam ile ilgili korkulardan kurtulmaya layığım. Bunlar yalan ve ben bunu biliyorum.

3. Zihnim temiz bir sayfa, yeni manevi gerçekleri almaya hazır.

4. Hristiyanlık/İslam ile ilgili tüm suçluluk ve utanç duygularından kurtuluyorum. Kendi başıma akıl yürütebilirim.

5. Meditasyon benim için güvenli ve faydalı bir uygulamadır.

6. Zevizm'i benimseme seçimime güveniyorum ve Hristiyanlığın bir yalan olduğunu biliyorum. Özgür olma seçimime inanıyorum.

7. Hristiyanlık/İslam'ın bütün zihinsel programlamalarından eksiksiz bir şekilde kurtuldum. Zihnim özgür, ve zihnim bana ait.

8. Hristiyanlık/İslam'dan kaynaklanan tüm şüphe ve belirsizliklerden kurtuldum.

9. İçimdeki Tanrı'ya ve Tanrılara yaklaşabilirim. Hristiyanlık ve İslam sahtedir ve ben bunları reddediyorum.

10. Meditasyon, büyü ve ruhaniyete dair korku ve bunları reddetmekten kalıcı olarak kurtuldum.

11. Hristiyanlık/İslam doktrininden gelen bütün ceza ve lanetlenme korkusundan kurtuldum.

ÖZ-HİPNOZ TALİMATLARI:

1. Tepkimeler yaşanabileceğini unutmayın: Zihin bu korkuları ortadan kaldırmaya çalışırken, ilk seanslarınızda, zihniniz bu serbest bırakma sürecini işlerken korkutucu rüyalar veya başka tepkiler yaşayabilirsiniz. Korkuya ilişkin duygular, olumsuz rüyalar veya başka psikolojik engeller yeniden belirebilir. Bunların hepsi ortadan kalkıncaya kadar bu sürece devam ETMELİSİNİZ.

2. İstikrarlılık: Öz-hipnozu düzenli bir uygulama haline getirin. Ne kadar istikrarlı olursanız, bir o kadar etkili olacaktır.

3. İnanç: Zihninizin değişim gücüne inanın. Ne kadar çok inanırsanız, olumlamalarınız bir o kadar etkili olacaktır.

4. Sabır: Deprogramlama zaman almaktadır. Kendinize karşı sabırlı olun ve sürece güvenin.

5. Unutmayın, yukarıda açıklanan durumu deneyimleyene kadar işiniz bitmiş sayılmaz: bunu başardığınızı nasıl anlarsınız? Bu, zihninizin artık boş olduğu ve ilerlemeye devam edebildiğiniz noktadır.

Öz-hipnoz ve olumlamalarla, zihninizi eski programlamalardan kurtarabilir ve Zevizm'in gücünü ve hakikatini kucaklayabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back