AlterOne
Member
Esenlikler, iradeye bağlama büyüsü yaparken işe yarayacağını düşündüğümden, çalışmayı yaptığım kişilere olumlama sonrasında imgelerken siyah aura içinde olmak üzere kalp çakralarımız arasında bir bağlantı, halat gibi bişey olduğunu imgeledim. Bunu 2 seferdir falan yaptım, sonrasında hayatımda enterasan bazı negatif enerjilere bağlı talihsizlikler meydana geldi. Sonradan aklıma psişik vampirlikteki çakra bağlantıları geldi. Sanırım bu halat tarzı şeyi imgelemekle yapmamam gereken bişeyi yaptım. Bunu yaptığım için sanırım negatif enerjileri onlardan çektim.
Sizce böyle bişey mümkün mü? Bana çok olası geliyor. Bunun için çakralarımı temizlerken o halatları kestiğimi imgeleyip kalp çakramı olabildiğince iyi temizlemeye çalışıyorum. Gerçekten de, kendimi kandırmıyorsam eğer kalp çakramda negatif enerjiler hissettim temizleme yaparken. Halatları koparınca rahat bir şekilde temizleyebilmeye başladım. Sizin bu durum için düşünceleriniz neler?
Sizce böyle bişey mümkün mü? Bana çok olası geliyor. Bunun için çakralarımı temizlerken o halatları kestiğimi imgeleyip kalp çakramı olabildiğince iyi temizlemeye çalışıyorum. Gerçekten de, kendimi kandırmıyorsam eğer kalp çakramda negatif enerjiler hissettim temizleme yaparken. Halatları koparınca rahat bir şekilde temizleyebilmeye başladım. Sizin bu durum için düşünceleriniz neler?