Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Welcome to Our New Forums

  • Our forums have been upgraded! You can read about this HERE

Радостта на Сатана [JoS Bulgaria]

Добре дошли в българската секция на форума. Това е мястото, където можете да задавате въпроси, споделяте идеи и преживявания и водите дискусии, относно Духовния Сатанизъм. За да посетите българския сайт, моля последвайте този линк: https://www.satanizum.org

1. Ние знаем, че Сатана и Неговите Демони са истински живи същества. Ако следвате идеите на Ла Вей, или вярванията ви се разминават с нашите, не се опитвайте да ги налагате тук.

2. Хората, които симпатизират с и/или подкрепят враговете на Сатана - [Евреите, Християните и Мюсюлманите] – ЩЕ БЪДАТ БАННАТИ!

3. Богохулство и клевети по адрес на Сатана и/или Неговите Демони няма да бъдат толерирани!

4. Ако вярвате, че Сатана и Неговите Демони са зли, тази група не е за вас; потърсете друга.

5. Не се опитвайте да налагате или промотирате Уика или други не-Сатанински вярвания тук.

6. Не се опитвайте да популяризирате индивиди, групи или организации, които говорят срещу Joy of Satan. Публикациите ви ще бъдат изтрити, а акаунтите – баннати.

7. Всеки, който насърчава нелегални дейности ще бъде баннат.

8. Моля, бъдете учтиви – грубото поведение няма да бъде толерирано.

9. Не използвайте лична информация в акаунта си [лично име, снимки и т.н.]. Вашата поверителност е важна за нас; добре е да подходите по същия начин.

10. Пълната отговорност за постовете носи потребителя, който ги е публикувал, а не форума, модераторите или който и да било друг.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back
Top