Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Въпроси и Отговори за Начинаещи

Aesc666

New member
Joined
Apr 10, 2023
Messages
18
Website
satanizum.org
Тази тема има за цел да проправи пътя на начинаещите към духовното самоусъвършенстване, предоставяйки им лесен достъп до всичко необходимо на роден език.

Започнете с пълен и внимателен прочит на https://www.satanizum.org/. Отговорите на повечето въпроси обикновено могат да бъдат намерени в текстовете, поместени на уебсайта. Ако имате нужда от допълнителна информация или пояснения, можете да задавате въпросите си в тази тема. Ако нещо ви е неясно или не успеете да откриете материала, от който се нуждаете (сайта все още не разполага с вградена търсачка), не се колебайте да питате тук.

Имайте предвид, че някои от секциите все още са на английски език. Екипът ни продължава активно да работи по превода - както на уебсайта, така и на допълнителните материали и PDF-и, които ще бъдат публикувани в най-скоро време. Ако забележите грешки или счупени линкове, моля оставете коментар в темата за редакция.
 
Някой от вас има ли реален опин с различните царе, херцози и тн?
 
Някой от вас има ли реален опин с различните царе, херцози и тн?
Рангът на Боговете не трябва да бъде основният ви фокус. Ако се интересувате от даден Бог, просто се обърнете към тях искрено и установете връзка.
 

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back
Top