Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Zaaflik ve duygusal birj olmak

ay lambasi

New member
Arkadaşlar sizce duygusal biri olmak zaafiyet midir
Ve the wizardlizin bir sözü var
Özgüvenli mi olmak istiyorsun duyguların kapalı olmalı sizce bu doğru mudur?
Bize zarar veren toxic ilişkilerden nasıl sıyrılırız

Hayatınızda bazı şeylerin değişmesi konusunda istekli olmanız doğaldır; ve bu konuda motivasyona sahip olmanız da ayriyeten takdire şayan. Ancak bu zaman alır.

Bilgi otoritelerindeki kişilere sorduğumda; Ansuz, Raidho ve Jera gibi enerjilerin hayatta değişiklik yaratma konusunda teşvik sağlayacağını öğrendim.
Bunun dışında, güneş karesinin iyi sonuçlar verebileceğine inanıyorum.

Buna ek olarak, duygusal bir insan olmak kesinlikle yalnış bir şey değildir. Bastırılmış duygular, eninde sonunda hayatımızın bir köşesinde karşımıza çıkar.

Hayatı; yaşayın, öğrenin ve deneyimleyin. Zerdüşt çarkını tutun ve içinizdeki ateşe inanın.

Hayatınızda bazı şeylerin değişmesi konusunda istekli olmanız doğaldır; ve bu konuda motivasyona sahip olmanız da ayriyeten takdire şayan. Ancak bu zaman alır.

Bilgi otoritelerindeki kişilere sorduğumda; Ansuz, Raidho ve Jera gibi enerjilerin hayatta değişiklik yaratma konusunda teşvik sağlayacağını öğrendim.
Bunun dışında, güneş karesinin iyi sonuçlar verebileceğine inanıyorum.

Buna ek olarak, duygusal bir insan olmak kesinlikle yalnış bir şey değildir. Bastırılmış duygular, eninde sonunda hayatımızın bir köşesinde karşımıza çıkar.

Hayatı; yaşayın, öğrenin ve deneyimleyin. Zerdüşt çarkını tutun ve içinizdeki ateşe inanın.
Her daim, Teşekkürler

Hayatta dengeli olmak önemlidir. Duygu nehirlerinde boğulmadan, duygusuz çöllerde kurumadan yol almak gerekir. Deneyimlerinizin rehberliğinde dengeyi bulacağınıza eminim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back