Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yeni yıl yeni başlangıçlar

Agartha

Member
Herkese iyi günler dilerim. 2 gün sonra 23 Aralık Şeytan'ın günü ve bu günde kendinizde neleri değiştirmek istiyorsanız hedeflerinizi bir kağıda yazıp ritüel yaparken Şeytan'a sunmanız sizin için en iyisi olacaktır. Hedefleriniz, istekleriniz, hayalleriniz. Elbette sadece dua da edebilirsiniz. Ben bu yazıyı yeni bsşlangıçlar yapmak isteyipte bir türlü "fırsat" bulamayan kardeşlerim için yazıyorum. Şimdiden oturup yazmaya başlayın, kendinizde neyi eksik, neyi fazla görüyorsunuz? Ben artık bir karar verdim ve kendimi gelişmeye ve değişmeye adayacağım. Benim gibi düşünenler varsa yıl içinde daha iyi bir zaman gelmeyecek. Kendinize güvenin ve ilk adımı atın.

Yule bayramınız kutlu olsun Agartha bey 🙏🪸

Sizi tebrik ederim, insanın kendini değiştirmek istemesi çok büyük bir karar; çünkü insan uzun süre maruz kaldığı her şeye alışır ve alışkanlığını terk edip konfor alanından çıkmak %99'umuza zor gelir. Hayatımızdaki bazı şeyler verimsiz bir toprağa kök salar, o toprağı kaldırıp "Bu toprak kötü" demek ve toprağı daha verimli hale getirmeye çalışmak, imkansız gibi gözükse de kimi durumda tamamen değiştirmek gerekir. Sizin dediğiniz gibi insanın kendine her daim güvenmesi, içinde hep bu güveni taşıması gerek; çoğu sorunu böylece çözebiliriz. Yeni yılınız kutlu olsun Agartha Bey🎄

Her değişiklik yeni güzellikler taşır hayatlarımıza. Gelişmeyi ve değişmeyi istemeniz çok hoş. Umarım değişen hayatınız size sonsuz mutluluk, sağlık ve huzur getirir. 🕊️🕊️🎄✨💫

Her değişiklik yeni güzellikler taşır hayatlarımıza. Gelişmeyi ve değişmeyi istemeniz çok hoş. Umarım değişen hayatınız size sonsuz mutluluk, sağlık ve huzur getirir. 🕊️🕊️🎄✨💫
Küçük bir bilgilendirme: Lütfen sokaktaki üşüyen ve yardıma ihtiyacı olan patili dostlarımıza yardım edelim. Kapılarımızın önüne en azından bir kap mama, su ya da süt koymayı ihmal etmeyelim. Unutmayalım ki patili dostlarımız bu kış boyunca dışarıda üşüyecekler ve yemeğe ve suya ihtiyaçları olacak. Dilerseniz sevgili dostlarımız için evlerinizin önüne bir karton kutu ve kutunun içerisine sıcak bir minder de yerleştirebilirsiniz. Bu onları sıcak tutar. 🐈🐕💘💞

Sizi tebrik ederim, insanın kendini değiştirmek istemesi çok büyük bir karar; çünkü insan uzun süre maruz kaldığı her şeye alışır ve alışkanlığını terk edip konfor alanından çıkmak %99'umuza zor gelir. Hayatımızdaki bazı şeyler verimsiz bir toprağa kök salar, o toprağı kaldırıp "Bu toprak kötü" demek ve toprağı daha verimli hale getirmeye çalışmak, imkansız gibi gözükse de kimi durumda tamamen değiştirmek gerekir. Sizin dediğiniz gibi insanın kendine her daim güvenmesi, içinde hep bu güveni taşıması gerek; çoğu sorunu böylece çözebiliriz. Yeni yılınız kutlu olsun Agartha Bey🎄
Tamamen katılıyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sizinde yeni yılınız kutlu olsun Daemonica Bey.

Hayat sürekli değişir. Hep bir akış halindedir. Ona ayak uydurmazsak direncimiz kırılır. Onun yerine esnek olmalıyız ve değişimle beraber değişmeliyiz. Teşekkürler. Umarım buradaki herkes kendini değiştirip geliştirebilir ve huzura erişir.

Hayat sürekli değişir. Hep bir akış halindedir. Ona ayak uydurmazsak direncimiz kırılır. Onun yerine esnek olmalıyız ve değişimle beraber değişmeliyiz. Teşekkürler. Umarım buradaki herkes kendini değiştirip geliştirebilir ve huzura erişir.
Çok haklısınız. Rica ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back