-Honestus-
Member
Esenlikler,
Son zamanlarda nispeten yeni olan kardeşlerimiz meditasyonlarla ve çalışmalarla ilgili sorular soruyorlar. Bu sorular bana, yeni olanların bu meditasyonlarda hatalar yapabiliyor olabileceğini gösterdi. Ayrıca kırk günlük meditasyonu tamamladıktan sonra artık önlerine konulan bir program olmadığı için ne yapacağını şaşıranların varlığının da farkındayım. Birkaç öneri yazacağım ve sizden de yeni olanların yapabileceği hataları söyleyebilir, onlara tavsiye verebilirsiniz. Her türlü katkı takdir edilecektir.
Raising Energies kısmına bakabilirsiniz. RAUM meditasyonunun Türkçesi için tıklayın.
Güneş enerjileri de enerji yükseltmede kullanılabilir: SOWILO rünü (ben Gotik versiyonu olan SAUİL'i tercih ediyorum çünkü Gotik versiyonlar daha güçlüdür); SURYA, RAUM, SURYAE, AUM SURYAE gibi Güneş ile ilişkili rün/mantralardan birini 9, 18, 36, 55, 111 veya 216 kez (sayıyı kapasitenize göre seçin ancak tembellik etmek için düşük sayı seçmeyin) ruhunuza ve/veya auranıza titretebilirsiniz. Yoga da enerji yükseltiyor ancak şahsen ritüellerden önce mantraları kullanmayı daha kolay ve hızlı buluyorum.
Enerjiyi programlamazsanız bu enerji başka işleri yapmak için çalışabilir veya dağılıp gidebilir, boşuna uğraşmış olursunuz. Örneğin ben ritüellerden önce enerji yükseltirken "Pozitif ve sağlıklı bir şekilde auram/ruhum güçleniyor.", çakra meditasyonu yaparken "... çakram pozitiif ve sağlıklı bir şekilde güçleniyor." olumlamalarını kullanıyorum.
Korunma için Lanetleri Geri Çevirme 2 ve Kraliçe İnanna'dan gelen çalışmayı az tekrarla başlayarak yapılabilir. İnanna Ana'dan gelen çalışma biraz daha meditasyonlara alışanlar içindir, bu yüzden daha yeniyseniz ve yapabilirseniz 10 ALGİZ + 10 SOWİLO titretip bunu olumlayarak da koruma aurası çalışması yapabilirsiniz.
Temizlik için ise Lanetleri Geri Çevirme 1 ile beraber kapasitenize göre 9, 18, 36, 55, 111 veya 216 kez SURYA, RAUM, AUM SURYAE gibi mantraları titretebilirsiniz. Sayıları aura, çakra ve enerji bedenine bölüştürün.
HPS Lydia böyle demiş:
Burayı fazla doldurmamak için yorumlara temizlikle ilgili kendi yaptıklarımı ve önerdiğim başka meditasyonları da ekleyeceğim.
Vaktim oldukça daha fazlasını ekleyeceğim. Mümkünse bu posta katkıda bulunup başka tavsiyeler vermenizi rica ediyorum.
Saygılarımla.
Son zamanlarda nispeten yeni olan kardeşlerimiz meditasyonlarla ve çalışmalarla ilgili sorular soruyorlar. Bu sorular bana, yeni olanların bu meditasyonlarda hatalar yapabiliyor olabileceğini gösterdi. Ayrıca kırk günlük meditasyonu tamamladıktan sonra artık önlerine konulan bir program olmadığı için ne yapacağını şaşıranların varlığının da farkındayım. Birkaç öneri yazacağım ve sizden de yeni olanların yapabileceği hataları söyleyebilir, onlara tavsiye verebilirsiniz. Her türlü katkı takdir edilecektir.
- Ritüeller, çalışmalar, vb. öncesinde enerji yükseltmemek
Raising Energies kısmına bakabilirsiniz. RAUM meditasyonunun Türkçesi için tıklayın.
Güneş enerjileri de enerji yükseltmede kullanılabilir: SOWILO rünü (ben Gotik versiyonu olan SAUİL'i tercih ediyorum çünkü Gotik versiyonlar daha güçlüdür); SURYA, RAUM, SURYAE, AUM SURYAE gibi Güneş ile ilişkili rün/mantralardan birini 9, 18, 36, 55, 111 veya 216 kez (sayıyı kapasitenize göre seçin ancak tembellik etmek için düşük sayı seçmeyin) ruhunuza ve/veya auranıza titretebilirsiniz. Yoga da enerji yükseltiyor ancak şahsen ritüellerden önce mantraları kullanmayı daha kolay ve hızlı buluyorum.
- Yükselttiğiniz enerjiyi programlamamak
Enerjiyi programlamazsanız bu enerji başka işleri yapmak için çalışabilir veya dağılıp gidebilir, boşuna uğraşmış olursunuz. Örneğin ben ritüellerden önce enerji yükseltirken "Pozitif ve sağlıklı bir şekilde auram/ruhum güçleniyor.", çakra meditasyonu yaparken "... çakram pozitiif ve sağlıklı bir şekilde güçleniyor." olumlamalarını kullanıyorum.
- Ruhani hijyene ve koruma aurasına önem vermemek
Korunma için Lanetleri Geri Çevirme 2 ve Kraliçe İnanna'dan gelen çalışmayı az tekrarla başlayarak yapılabilir. İnanna Ana'dan gelen çalışma biraz daha meditasyonlara alışanlar içindir, bu yüzden daha yeniyseniz ve yapabilirseniz 10 ALGİZ + 10 SOWİLO titretip bunu olumlayarak da koruma aurası çalışması yapabilirsiniz.
Temizlik için ise Lanetleri Geri Çevirme 1 ile beraber kapasitenize göre 9, 18, 36, 55, 111 veya 216 kez SURYA, RAUM, AUM SURYAE gibi mantraları titretebilirsiniz. Sayıları aura, çakra ve enerji bedenine bölüştürün.
HPS Lydia böyle demiş:
HPS Maxine daha önce, çakralarınız üzerinde çalışıyorsanız ve bunlar tamamen temizlenmemişse, bunun kötü karma ve kötü olayların daha fazla tezahür etmesine neden olabileceğini, çünkü sadece çakrayı değil, kiri ve pisliği de güçlendirdiğinizi belirtti. Kişisel deneyimime göre, çakralarınızı bir süre tamamen temizlemek için zaman ayırırsanız, onları daha fazla güçlendirmeye başladığınızda çok daha iyi ve daha büyük sonuçlar elde edersiniz. Yeni başlayanlar, güçlendirme için yüksek tekrarlarda sert davranmak yerine temizliği bir öncelik haline getirmelidir.
Burayı fazla doldurmamak için yorumlara temizlikle ilgili kendi yaptıklarımı ve önerdiğim başka meditasyonları da ekleyeceğim.
- Tam çakra meditasyonu yaparken daima Sanskritçe mantraları (AUM ile bitenleri) kullanmak
Haftada sadece bir kez AUMları kullanıyorum. Diğer günler bunları yapıyorum: Yorumlarda auramı temizlerken ne yaptığımı söyleyeceğim, orada verdiğim sayı kadar çakralarıma, aurama ve enerji bedenime Sowilo'nun Gotik versiyonu olan SAUİL'i toplamda 111 kere titretiyorum. Bazen de sitedeki her çakra için verilen rünleri/Necronomicon mantralarını 9, 13, 26, 36 veya 40 kez titretiyorum. Necronomicon için sanırsam belirli tarihler vardı, bunu araştırmak isteyebilirsiniz.Aumlar (Sanskritçe olarak adlandırmıyorum çünkü Sanskritçe genellikle Sanskrit gezegensel mantralara atıfta bulunur) çakraları dengelemek için harikadır ancak güçlendirmez . Bu yüzden çakralar dengelenene kadar çok güçlü hissedebilirler ve sonra güçlü olmazlar.
Bahsettiğiniz Sümer Tanrı isimlerinden harika sonuçlar aldım. Tanrı isimleri çok güçlüdür, isimleri bir şey ifade eder ve çakraların ve ruhun derinden güçlenmesini sağlar. Ancak bunun arkasındaki bilimi bilmiyorum.
- Yogaya önem vermemek
Enerjnin sıkışıp kalmaması, rahatça akması ve yükselmesi için yoga çok önemlidir. Maalesef yoga hakkında bazı yogaların nasıl yapıldığı dışında pek bir şey bilmiyorum. Bilenler daha fazla bilgi ekleyebilir, her türlü katkı takdir edilecektir. HPS Lydia'nın yoga postlarına da bakmak isteyebilirsiniz.Pek çok kişi, düşüncesizce meditasyon yapmaya çalışır ve yalnızca ruhunu geliştirmeye odaklanır. Oysa ruhani gelişim çok yönlüdür ve yalnızca tek bir yöne odaklanmak, kişiye gelişiminde yavaşlık ve zorluk getirecektir. Yoga, pek çok açıdan kişiye fayda getirir ve ruhani yolculuğunda ona muazzam bir destek olur.
Vaktim oldukça daha fazlasını ekleyeceğim. Mümkünse bu posta katkıda bulunup başka tavsiyeler vermenizi rica ediyorum.
Saygılarımla.