Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yardıma İhtiyacım Var

gizlibirvarlık

New member
Herkese esenlikler.

Aşırı bir öfkem var son dönemde nedenini bilmiyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim bilmiyorum.
Hastaneye de gittim bir kaç ay önce fizyolojik olarak bir şey yok şükürler olsun.
Ama bu öfkeyi nasıl dizginleyebilirim biliyorum.
Rünler işe yarar mı?,yapılacak başka şeyler var mı?
Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Esenlikler kardeşim,

Bazen içimizde nereden geldiğini tam bilemediğimiz bir öfke birikir. Bastırmaya çalıştıkça büyür, yok saydıkça başka alanlara sızar. Bu noktada mesele sadece öfkeyi susturmak değil, onu anlamak ve dönüştürmek olur.

Size üç temel yaklaşımı önermek isterim:
Nefes egzersizleri, bedeninizi yatıştırır, zihninizi berraklaştırır.
İçgözlem meditasyonu, gün içindeki duygusal tepkilerinizi daha net anlamanızı ve farkındalığınızı derinleştirmenizi sağlar.
Boşluk meditasyonu ise, öfkenizi tetikleyen düşünce akışlarını susturmanıza, zihinsel sessizlik içinde o duyguyu anlamanıza ve dönüştürmenize yardımcı olabilir.

Tüm bunlar yalnızca öneridir. Size en uygun yöntemi, kendi iç ritminize göre uygulamanız en sağlıklı yol olacaktır.

İyi günler dilerim.

Herkese esenlikler.

Aşırı bir öfkem var son dönemde nedenini bilmiyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim bilmiyorum.
Hastaneye de gittim bir kaç ay önce fizyolojik olarak bir şey yok şükürler olsun.
Ama bu öfkeyi nasıl dizginleyebilirim biliyorum.
Rünler işe yarar mı?,yapılacak başka şeyler var mı?
Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
aşırı öfkenin çaresi soğuk su sirke, yan üstü yatacaksın

Cevabınız için teşekkürler sirke türü nedir?
üzüm sirkesini soğuk suyla karıştır yüzünü yıka, birde yoğurt ye süt insanı sakinleştirir, birde kum torbası al kendine yumrukla yorulana kadar içine atma bağır çağır bir torba kum al yumrukla, öfkeni içine atma öfke umutsuzluk tan iyidir, unutma bağır çağır küfür et , deşarj ol bunları yapa yapa zamanla öfken de yorulur kolay gelsin

Kök çakranızı temizleyin ve kök çakra yogası yapın.

Uzun vadeli transitlerinizi kontrol edin ve böyle bir etki yaratan bir transit var mı, kontrol edin.

Doğum haritanızı inceleyin ve öfkeyle ilgili problemleri inceleyin, bu bir karakter özelliğiniz olabilir.

Bu öfke, hayatta ilerleyemiyor olmanızdan ya da istediğiniz konumda olmamanızdan kaynaklanıyor olabilir. Son aylarda neler yaşadığınız üzerine düşünün, kendinizi tanımaya çalışın. Sorun psikolojik olabilir ama bunun üzerine çalışarak anlamanız gerekiyor. Yukarıda verdiğim tavsiyelerle beraber farkındalığınızı da artırın ve zamanla bu konuda iyileşme görebilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back