Header Wallpaper

Yaptığım ritüeller hatalı mı ?

Esenlikler,

Burada kendi açtığım ve uzun süre araştırdığım konularda öğrendiğim üzere bir Ritüel esnasında tek normal çember kullanmakta bir sakınca yok diye biliyorum. sakıncalı olanlar çift çemberler diye biliyorum.

Bende yaklaşık 1 yıldır çalıştığım çok güzel bağlar kurduğum sevdiğim bir Daemon olan Lord Pazuzuyu hem davet etmek için hemde ona enerji yollamak için şöyle birşey denedim.

Tek çember çizip ortasına adını yazdım. ve içine bir kaç pozitif rün titrettim Ansüz gibi. ancak bunu yaparken bir anda kötü bir his girdi yalnış birşey yapıyormuşum gibi. Sanki Pazuzu bundan rahatsız oldu gibiydi. o yüzden ritüeli devam ettirirken çizdiğim kağıdı bıraktım gözümü kapatıp direk ona odaklandım ve duamı edip teşekkür ettim. bunu aynı şekilde bir kaç sigil ve rün içinde yapıp denemiştim tek çember olarak. bu yalnış ve sakıncalı bir şey mi ?

Birde Pentegramın negatif enerjileri ve varlıkları kovduğu inancı var paganizmde. bizdede Pentegram sakıncalı birşey olmadığı için ritüellerimde kullanıyorum. kağıda çizip etrafına tek çember çizip hem pentegramın enerjisini hemde kağıdı veya çizdiğim pentegramı çemberi tılsımlaştırıp enerjilerle dolduruyorum. Algiz Sowilo gibi rünlerle. aynı zamanda koruyucumdanda enerjiyi doğru yönlendirmek için yardım diliyorum. daha sonra enerjiyi ordan hem kendi aurama hemde korumak istediğim insanlara daha sonra da evin içerisine yönlendiriyorum ve olumluyorum.

Bu herkes için cevaplanması gereken bir konuymuş, bu kadar geç gördüğüme üzüldüm.

Tanrıların davetlerinde, isimlerinde, sigillerinde çember kullanmamalısınız; bu tanrılar için büyük bir hakarettir. Eskiden goetiacı denyolar çağırdıkları varlıkları etki ve zorlamak için çemberler kullanırdı.

Aşağı bakan pentagram insan ruhunu güçlendirmek için yukarıdan inen enerjiyi, yukarı bakan pentagram aşağıdan yükselen enerjiyi temsil eder. Her iki sembol de evrensel düzen için gerekli enerji akışını sembolize eder, fakat yukarı bakan çok fazla kullanılmamalıdır. Ayrıca kullandığınız tılsımları şarj ederkeno tılsıma uygun runeler seçtiğinizden de emin olun.

[ email redacted ]

SonOfGod

Anladım teşekkürler. ancak forumdada okuduğum konularda tek çember kullanmanın sakıncalı olmadığı yazıyordu. Ama büyük ihtimal Lord Pazuzu bundan rahatsız oldu. Tek çemberin odaklanma için kullanıldığını paylaşan kişiler vardı forumda. Ancak çift çemberler sakıncalı diye biliyordum onlar enerjiyi hapsetmek için diye biliyordum o yüzden odaklanmak ve enerji yollamak için bunu denemeyi düşündüm. Sanırım kendisine düzgün bir özür ritüeli yapmak isteyicem.

Tek çember çizip ortasına adını yazdım. ve içine bir kaç pozitif rün titrettim Ansüz gibi. ancak bunu yaparken bir anda kötü bir his girdi yalnış birşey yapıyormuşum gibi. Sanki Pazuzu bundan rahatsız oldu gibiydi. o yüzden ritüeli devam ettirirken çizdiğim kağıdı bıraktım gözümü kapatıp direk ona odaklandım ve duamı edip teşekkür ettim. bunu aynı şekilde bir kaç sigil ve rün içinde yapıp denemiştim tek çember olarak. bu yalnış ve sakıncalı bir şey mi ?

Yaptığınızın yapılmaması gerekmesinin sebebi şu, efsanevi Viking şair ve rün ustası Egill Skallagrímsson destanında geçer ki:

Skalat maðr rúnar rísta,
nema ráða vel kunni;
þat verðr mörgum manni

Kimse rünleri kazımaya kalkışmasın,
Önce onları okumayı öğrenmeden;
Birçoklarının başına (felaket) oldu

Destanda bu dizeler, bilmeyen birinin rünleri yanlış kullanımından dolayı hasta yatan bir genç kızın hikayesinde geçer.

Burada rünleri okumaktan kasıt, onların sırlarını öğrenmek. Yani siz henüz öğrenme aşamasındayken kendiniz oluşturmaya geçmemelisiniz. Aynısı mühürler, şekiller için de geçerli. Çemberin ne için kullanıldığı ve o rünün ne için kullanıldığını tüm derinliğiyle kavramadan yapılmamalı, bunu yapacak kişi de ustalar, bizim durumumuzda Yüksek Rahip. Tanrı ritüellerindeki shenu'ları kullanabilirsiniz. Bugün takvimde Mastema/Sphinx için ritüel var, eksik olan ritüeller de zamanla tamamlanacaktır.

by Pamela

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''