Esenlikler,
Burada kendi açtığım ve uzun süre araştırdığım konularda öğrendiğim üzere bir Ritüel esnasında tek normal çember kullanmakta bir sakınca yok diye biliyorum. sakıncalı olanlar çift çemberler diye biliyorum.
Bende yaklaşık 1 yıldır çalıştığım çok güzel bağlar kurduğum sevdiğim bir Daemon olan Lord Pazuzuyu hem davet etmek için hemde ona enerji yollamak için şöyle birşey denedim.
Tek çember çizip ortasına adını yazdım. ve içine bir kaç pozitif rün titrettim Ansüz gibi. ancak bunu yaparken bir anda kötü bir his girdi yalnış birşey yapıyormuşum gibi. Sanki Pazuzu bundan rahatsız oldu gibiydi. o yüzden ritüeli devam ettirirken çizdiğim kağıdı bıraktım gözümü kapatıp direk ona odaklandım ve duamı edip teşekkür ettim. bunu aynı şekilde bir kaç sigil ve rün içinde yapıp denemiştim tek çember olarak. bu yalnış ve sakıncalı bir şey mi ?
Birde Pentegramın negatif enerjileri ve varlıkları kovduğu inancı var paganizmde. bizdede Pentegram sakıncalı birşey olmadığı için ritüellerimde kullanıyorum. kağıda çizip etrafına tek çember çizip hem pentegramın enerjisini hemde kağıdı veya çizdiğim pentegramı çemberi tılsımlaştırıp enerjilerle dolduruyorum. Algiz Sowilo gibi rünlerle. aynı zamanda koruyucumdanda enerjiyi doğru yönlendirmek için yardım diliyorum. daha sonra enerjiyi ordan hem kendi aurama hemde korumak istediğim insanlara daha sonra da evin içerisine yönlendiriyorum ve olumluyorum.