Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yaptığım büyüyü nasıl düzeltebilirim

anonymous042

Member
Merhabalar, kız arkadaşımla ilgili bir çalışma yapıyordum kötü enerjilerden kurtulması için ancak arasıra odağım kayıp onun arkadaş ortamından olan bi erkek gözümün önüne gelip durdu şimdi ise o günden beri o kişiyi benmiş gibi hissettiğini söylüyor. bende bu durumda yanlış birşeyler olduğunu anlayıp yaptığım büyüyü ona söyledim bu sayede enerjisi düşer diye.

büyü büyü ile çözülür

yaptığın büyüyü yok etmek için yöntemler (en etkiliden en vasıfsızına doğru sıraladım)

-başka bir enerji topla o enerjiye önceki yaptığın büyüyü etkisiz hale getirmesi için yönlendir(en iyi seçenek önce bunu dene)

-(bu sadece teoride aklında bulunsun diye) yaptığın büyünün enerjisini beyaz ışık görselleştirerek temizle veya aynı enerjiye durmasını söyle(bunu yapmayı çok denemedim ve tamamen başarılı olduğu söylenemez)

-büyü yaptığın kişinin aurasını kendi büyünden korunması için programla

-büyünün sonuçlarını eski haline getirmesi için başka büyü daha yap çünkü eğer birine aşk büyüssü yaptıysan ve büyü bir şekilde işlevini yitirince büyü yaptığın kişi senden hoşlanmayı bırakmayacak yada her ne sonuç için büyü yaptıysan sonuç bir anda değişmeyecek şunun gibi düşün bir çocuğa kumdan kale yapması için emir verdiğimizde çocuğu kumdan kale yaptıktan sonra parktan alsak hala kumdan kale var olurdu büyüde böyle işliyo sonularını düzeltmek in de büyü yap derim

-

(eğer olmuyorsa hala astarteden yardım alabilirsin bi keresinde o bana bu tarz bir iyiylik yaptı astarte apayrı bir seviyede)

Bir aura temizleme çalışmasının böyle bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum ? Tahminimce böyle bir etki için onları kök çakralarından bağlamanız ve kız arkadaşınızın aurasını bu yönde programlamanız gerekiyordu. Odağınız dağılmış olabilir (ki bunun çözümü günlük boşluk meditasyonu) ama enerjilerinizin ana hedefi kız arkadaşınızdı.

Bir aura temizleme çalışmasının böyle bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum ? Tahminimce böyle bir etki için onları kök çakralarından bağlamanız ve kız arkadaşınızın aurasını bu yönde programlamanız gerekiyordu. Odağınız dağılmış olabilir (ki bunun çözümü günlük boşluk meditasyonu) ama enerjilerinizin ana hedefi kız arkadaşınızdı.
Yok aura temizleme değil rünler kullanarak kötü düşüncelerden ve etkilerden aynı zamanda özgürleşmesi içindi.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back