Mutlu olmak için uğraş önce, kendine aktivite bulmaya çalış, film izle kitap oku yürüyüş yap, hayvan sahiplen, ama hepsinden önemlisi mutlu olmayı iste. Mutsuz olmak sorumluluklarımızdan kaçmak için bir bahanedir. Bu yüzden mutsuzluğa bile bağımlı hale gelen insanlar var. Uyuyamıyor musun? Sakinleştirici bitkisel çay içmeyi dene. Odanı havalandır, ferah bir ortam hazırla. Uyumadan önce vücudunu yor. Spor yapmak istemiyor musun? Git baltayı al odun kes amk. Yeter ki beynini sikme. Ben çok ağır bir uyuşturucunun bağımlısıydım ama, böyle sıradan ve zararsız gibi gözüken bi "antidepresan" kullanan ama benden daha kötü durumda olan insanlarda gördüm, fark etmiyor yani. Vücudunuzun ihtiyaçlarını doğal yollardan sağlayın.
Esenlikler,
"Mutsuz olmak sorumluluklarımızdan kaçmak için bir bahanedir. Bu yüzden mutsuzluğa bile bağımlı hale gelen insanlar var."
Burada çok güzel bir farkındalık görüyorum. Sizi kutlarım, başarmış olduğunuz süreciniz de örnek gösterilesi. Bilhassa yogaların da mutlu ve berrak bir zihin üzerinde çok güzel tesiri var.
Mutsuzluğun çözümü, kendiniz için harekete geçmektir söylemiş olduğunuz gibi. Burada sunulan pratikler de bunu sağlamak için çok güzel bir yol.
İyi günler.
[ email redacted ]