Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tetragrammaton’u Öldürme

Mali

New member
Esenelikler,
Ayın boşlukta oluşunun ruh halimizi etkler mi, nasıl etkiler,

Esenlikler, ayın boşlukta olduğu zaman yeni başvurular yapmamaya, yeni bir meditasyon eklememek ve herhangi bir büyü yapılmaması önerilir. Ruh halimizi ise durgunluk olarak etkileyebilir. Bazı işlerin durgun olmasını etkileyebilir

Esenelikler,
Ayın boşlukta oluşunun ruh halimizi etkler mi, nasıl etkiler,
Gökyüzünde yaşanan her olay bizim haritamızda transit etkiler yaratıyor. Tahminime göre Ay'ın boşlukta olması da bizim üzerimizde etki yaratabilir ve bu etki transit haritamızda hangi gezegenler ile açı yaptığına ve konumuna göre değişiklik gösterebilir.

Yine de bu konu hakkında net bilgi yok. Boşluktaki Ay'ın haritadaki konumu ile alakalı kişisel transit etkiler dışında, genel olarak herkes üstünde sabit bir etkisi var mı bilmiyorum.

Esenlikler, ayın boşlukta olduğu zaman yeni başvurular yapmamaya, yeni bir meditasyon eklememek ve herhangi bir büyü yapılmaması önerilir. Ruh halimizi ise durgunluk olarak etkileyebilir. Bazı işlerin durgun olmasını etkileyebilir
Bildiğim kadarıyla Ayın Boşlukta olduğu saatler için genel olarak 'başlangıçlardan uzak durun' uyarısı yapılıyor. Yani halihazırda başladığınız bir büyü çalışması varsa ona devam edebiliyorsunuz, hatırımda böyle kalmış. Eğer hafızam beni yanıltıyorsa da eyvahlar olsun.

Bildiğim kadarıyla Ayın Boşlukta olduğu saatler için genel olarak 'başlangıçlardan uzak durun' uyarısı yapılıyor. Yani halihazırda başladığınız bir büyü çalışması varsa ona devam edebiliyorsunuz, hatırımda böyle kalmış. Eğer hafızam beni yanıltıyorsa da eyvahlar olsun.
Evet evet doğru hatırlıyorsunuz😊. Bende öyle hatırlıyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back