Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

telekinezi hakkkında

BLACKMAGE

New member
telekinezi yapma konusunda çok zayıfım ama diğer işlerde iyiyim

ben telekinezi denerken aşırı miktardda enerji harcıyorum ve minicik sonuç elde ediyorum

kafamı karıstııran nokta şu

zihiinsel olarak ne yaptığımın farkında olmadan yani bi şekillde yapıyom ama nasıl bilmiyom
rüzgar cıkarabiliyorum 0dan yada ruzgarlı havadan direk saniyeler içinde kuvvetli hava akımlarıı cıkarabiliyom

bunu ne miktarda yapabildiğimi anlamanız için ornek yazcam asaggiya

eger hava hali hazırda az cok ruzgarlıysa birkaç saniyede o anki ruzgarddan bbi kaç kat kuvvtli
esinti
1 3 dakka icerisinnde odaga baglı sekilde nefes almayı zorlastıracak kadar ruzgar cıkarabiliyom

bi kere 0 ruzgarrlı havada denemistim 0dan asırı guclu ruzgar cıkkarmayı
ve omrumde karsılastıgım en buyuk ruzgardır tam bilmem ama gercekten siddetli ruzgardı cıkarmamm 15-20 dakkamı almıştı

ve bunu denediğim zamanda zevizmdeki meditasyonlara baslamamıstm bile

benim sorum şu neden devasa havva kütllelerini oynatırken sıkkıntı yokta

ipe baglıı çay kasıığıını dondurmekte asırı otesi zorlanıyom
evet dondurebiliyomda vasatın üstü şekllinde çay kaşığını dondururken titrreyecek kadar odakla ve enerjiyle yapıyom ve cay kasığı ayıp olmasın diye
zar zor bi tur dönüyo

acaba durumum onceki hayatımdan gelenn biseymii idk

bide telekinezide el çakrası açık olması asırı onem tasırrmı

esenlikler

Telekinezi, siddhilerden biridir ve siz ruhani olarak güçlendikçe ve bu konuda kendinizi eğittikçe, bu siddhiyi gerçekleştirme yeteneğiniz ve kapasiteniz de gittikçe artacaktır.

Siddhiler geçmiş yaşamlardan gelebilir veya mevcut yaşamınızda kazanılabilir. Eğer meditasyon yapmadığınız dönemlerde bile telekinezi konusunda başarılar elde ettiyseniz, evet, bu geçmiş yaşamlardan gelen bir yeteneği gösterebilir ve ruhunuz bu konuda daha açık olacaktır. Burada önemli olan şey, ne olursa olsun meditasyonlarınıza devam etmek, ruhunuzu güçlendirmek ve ancak bunlarla beraber bu yeteneğinizi pratik etmeye devam etmektir.

Yeterli ruhani güce sahip olmadan, ilerleyebileceğiniz nokta sınırlı olacaktır. Dolayısıyla meditasyonlarınıza büyük bir itinayla devam edin ve koruyucunuza, bu siddhinizi aktifleştirmek, pratik etmek ve daha da geliştirmek için ne yapabileceğiniz konusunda size rehberlik etmesi için dua edin. Ardından, gelişiminize devam edin. Güç ve kabiliyet takip edecektir.

Siddhi türlerini veya diğer siddhileri öğrenmek için bu yazıyı da okumayı unutmayın:

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back