BLACKMAGE
New member
telekinezi yapma konusunda çok zayıfım ama diğer işlerde iyiyim
ben telekinezi denerken aşırı miktardda enerji harcıyorum ve minicik sonuç elde ediyorum
kafamı karıstııran nokta şu
zihiinsel olarak ne yaptığımın farkında olmadan yani bi şekillde yapıyom ama nasıl bilmiyom
rüzgar cıkarabiliyorum 0dan yada ruzgarlı havadan direk saniyeler içinde kuvvetli hava akımlarıı cıkarabiliyom
bunu ne miktarda yapabildiğimi anlamanız için ornek yazcam asaggiya
eger hava hali hazırda az cok ruzgarlıysa birkaç saniyede o anki ruzgarddan bbi kaç kat kuvvtli
esinti
1 3 dakka icerisinnde odaga baglı sekilde nefes almayı zorlastıracak kadar ruzgar cıkarabiliyom
bi kere 0 ruzgarrlı havada denemistim 0dan asırı guclu ruzgar cıkkarmayı
ve omrumde karsılastıgım en buyuk ruzgardır tam bilmem ama gercekten siddetli ruzgardı cıkarmamm 15-20 dakkamı almıştı
ve bunu denediğim zamanda zevizmdeki meditasyonlara baslamamıstm bile
benim sorum şu neden devasa havva kütllelerini oynatırken sıkkıntı yokta
ipe baglıı çay kasıığıını dondurmekte asırı otesi zorlanıyom
evet dondurebiliyomda vasatın üstü şekllinde çay kaşığını dondururken titrreyecek kadar odakla ve enerjiyle yapıyom ve cay kasığı ayıp olmasın diye
zar zor bi tur dönüyo
acaba durumum onceki hayatımdan gelenn biseymii idk
bide telekinezide el çakrası açık olması asırı onem tasırrmı
esenlikler
ben telekinezi denerken aşırı miktardda enerji harcıyorum ve minicik sonuç elde ediyorum
kafamı karıstııran nokta şu
zihiinsel olarak ne yaptığımın farkında olmadan yani bi şekillde yapıyom ama nasıl bilmiyom
rüzgar cıkarabiliyorum 0dan yada ruzgarlı havadan direk saniyeler içinde kuvvetli hava akımlarıı cıkarabiliyom
bunu ne miktarda yapabildiğimi anlamanız için ornek yazcam asaggiya
eger hava hali hazırda az cok ruzgarlıysa birkaç saniyede o anki ruzgarddan bbi kaç kat kuvvtli
esinti
1 3 dakka icerisinnde odaga baglı sekilde nefes almayı zorlastıracak kadar ruzgar cıkarabiliyom
bi kere 0 ruzgarrlı havada denemistim 0dan asırı guclu ruzgar cıkkarmayı
ve omrumde karsılastıgım en buyuk ruzgardır tam bilmem ama gercekten siddetli ruzgardı cıkarmamm 15-20 dakkamı almıştı
ve bunu denediğim zamanda zevizmdeki meditasyonlara baslamamıstm bile
benim sorum şu neden devasa havva kütllelerini oynatırken sıkkıntı yokta
ipe baglıı çay kasıığıını dondurmekte asırı otesi zorlanıyom
evet dondurebiliyomda vasatın üstü şekllinde çay kaşığını dondururken titrreyecek kadar odakla ve enerjiyle yapıyom ve cay kasığı ayıp olmasın diye
zar zor bi tur dönüyo
acaba durumum onceki hayatımdan gelenn biseymii idk
bide telekinezide el çakrası açık olması asırı onem tasırrmı
esenlikler