Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tatlı bir haber

Ref SS

Member
Esenlikler ailem,
Sizlerle aramıza minik bir bebeğin katılacağının haberini paylaşmak istedim. 🥹
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim. 😊

Çok sevindim gerçekten ilkdefa böyle bir haber aldım, ne diyeceğimi bilmiyorum adını ne koyacaksınız?
Şu an daha küçük bir üzüm tanesi kadar 🥹 o yüzden henüz isim düşünmedik ama beğendiğimiz isimleri tartışıp, birini seçmeyi düşünüyoruz kocamla. Eğer seçim yapmakta zorlanırsak da en çok beğendiğimiz iki tanesi arasında kura çekeceğiz.

Esenlikler ailem,
Şu anda 7 haftalık hamileyim. Bu mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim. 😊
Önden spoiler aldığım için şaşırmıyorum ama REF ÇOK MUTLU OLDUM SONUNDA BİR YEĞENİM ZEVİST OLARAK DOĞACAK VE TABİKİ ANNESİ SEN OLACAKSIN 🤩🤩 🎉.

Bir diet listesi yapmalıyız sağlığına dikkat etmen gereken çok önemli bir dönem. Birde seni korumalıyız. Berkano çok iyi olacaktır. Bu gün ve yarın güçlü koruma oluşturmak için güzel zamanlar. Yapılacak çok şey var.

Ve canım kız kardeşim, senin harika bir anne olacağına adlarım gibi eminim. Lordumuz Ve Babamız Zeus seni kutsasın. Annelerimiz Ve Kraliçelerimiz Lilith ve Astarte sana rehberlik etsinler. Parlayan Güneşimiz ve İlahi Koruyucumuz Apollo seni Korusun. Tanrılarımızın ışığı Senin ve Bebeğinin üzerinde olsun.
Umarım öyle olur.
Kayre Zeus.

Esenlikler ailem,
Çok çok sevindim, tebrik ediyorum. Bebeğiniz Dünya'ya umut, ailenize ışık getirsin.

Tanrı/çalar'ın ve sizin sevginizle sarılıp sarmalanacak bu minik yüreğe, bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve huzur diliyorum.

Esenlikler ailem,
Tebrik ederim... Sizin için nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Tanrılar bebeğinizi ve sizi bir kez daha kutsasın, aileniz mutluluk ve bolluk içinde büyüsün dilerim ki...
Teşekkür ederim, duygulandım ve günüm güzelleşti bu haber ile.

Destek ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Umuyorum ki güzelce ve sağlıklı bir şekilde doğar. Yetiştirme konusu beni biraz endişelendirse ve korkutsa da, bunun güzelce üstesinden gelebileceğimizi biliyorum.
Sadece ruhani açıdan neler yapabiliriz, bu süreçte ve sonrasında nasıl bir yol izlemeliyiz bu konular hakkında tavsiyeleriniz varsa eğer, dinlemeye açığım.

Postunuzu ilk gördüğümde aklıma aniden Berkano gelmişti:
"Doğumda çocuğu Berkano’nun koruyucu enerjileriyle sarmalamak eski bir Pagan geleneğidir, ki bu enerjiler çocuğun hayatı boyunca onunla kalır."

Bunun yanında Yüksek Rahiplere de danışmanız da oldukça önemli ve İngilizce forumda da başlık açarsanız daha fazla kişi görüp tavsiyeler verebilir.

Tekrardan tebrik ediyorum.

Esenlikler ailem,
Güzel haber umarım iyi ve güzel bir şekilde yükselir. Çocuk için yatırım hesabı açın, öncesinde tanrılardan yardım alarak tabi. En azından şimdi başlarsanız bi 15 yıla yüklü miktar olur.
Esenliklerle

Destek ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Umuyorum ki güzelce ve sağlıklı bir şekilde doğar. Yetiştirme konusu beni biraz endişelendirse ve korkutsa da, bunun güzelce üstesinden gelebileceğimizi biliyorum.
Sadece ruhani açıdan neler yapabiliriz, bu süreçte ve sonrasında nasıl bir yol izlemeliyiz bu konular hakkında tavsiyeleriniz varsa eğer, dinlemeye açığım.

Doğru bir şey olur mu bilmiyorum ama -çünkü henüz karnınızda gelişim aşamasında- sağlıkla alakalı çalışmalar bence çok iyi olabilir bebeğiniz için. Moderatörler daha iyi bilirler.

Doktor kontrollerinizi mümkün olduğunca aksatmamaya ve sık yapmaya çalışmalısınız. Bunların haricinde, "sigara, alkol ya da kafein tüketmemelisiniz" gibi tavsiyelere girmeyeceğim, bunları zaten biliyorsunuzdur.

Spiritüel olarak da kesinlikle kara büyülerden uzak durmalısınız. Bu süreçte yapacağınız büyüler ve çalışmalar enerjinizi fazla çekmeyen, hafif büyüler olmalı. Korunmanıza ve temizliğinize son derece önem verin ve kesinlikle stresten uzak durun.

Son olarak, ASLA bebeğinizin doğduğu saati herhangi bir platformda paylaşmayın. Bu bilgiyi mümkün olduğunca gizli tutmaya çalışın.

Tekrardan tebrik ediyorum. Tüm güzel dileklerim sizinle.

Postunuzu ilk gördüğümde aklıma aniden Berkano gelmişti:

Bunun yanında Yüksek Rahiplere de danışmanız da oldukça önemli ve İngilizce forumda da başlık açarsanız daha fazla kişi görüp tavsiyeler verebilir.

Tekrardan tebrik ediyorum.
Sonne bey bunu önermişti, orada da paylaştım ve önerilerini sordum, teşekkür ederim. 😊

Güzel haber umarım iyi ve güzel bir şekilde yükselir. Çocuk için yatırım hesabı açın, öncesinde tanrılardan yardım alarak tabi. En azından şimdi başlarsanız bi 15 yıla yüklü miktar olur.
Esenliklerle
Aslında böyle bir şey düşünüyoruz ama bunun için bebek 2 yaşına gelene kadar beklemeyi düşünüyorum. Çünkü bebeğin 2 yaşına kadar emmesi gerekiyor ve fiziksel olarak anneye en çok muhtaç olduğu yıllar ilk 2 yıl. Ruhsal olarak elbette her zaman muhtaç ama bu iki yıl oldukça önemli. Ben de çalışmaya başladıktan sonra rahat bir şekilde birikim yapabiliriz diye düşünüyorum.

Acaba Türkiye forumu olarak bebeğiniz için toplu bir ritüel programı mı yapsak? Bu arada nolur bizi güncelle abla meraktan çatlarım

seni seviyoz<3

Doktor kontrollerinizi mümkün olduğunca aksatmamaya ve sık yapmaya çalışmalısınız. Bunların haricinde, "sigara, alkol ya da kafein tüketmemelisiniz" gibi tavsiyelere girmeyeceğim, bunları zaten biliyorsunuzdur.

Spiritüel olarak da kesinlikle kara büyülerden uzak durmalısınız. Bu süreçte yapacağınız büyüler ve çalışmalar enerjinizi fazla çekmeyen, hafif büyüler olmalı. Korunmanıza ve temizliğinize son derece önem verin ve kesinlikle stresten uzak durun.

Son olarak, ASLA bebeğinizin doğduğu saati herhangi bir platformda paylaşmayın. Bu bilgiyi mümkün olduğunca gizli tutmaya çalışın.

Tekrardan tebrik ediyorum. Tüm güzel dileklerim sizinle.
Paylaşmayı kesinlikle düşünmüyorum. Küçücük bir bebek bile olsa o da bir birey. Ayrıca hiçbir şekilde bir anne olarak başkalarının ona zarar verebileceği bir bilgiyi paylaşmak istemem.
Evet dediğiniz gibi bir sürü dikkat edilmesi gereken şey var. Bunlara ek olarak bol bol yürüyüş yapıyorum su içiyorum ve kendimi çok fazla yormamaya çalışıyorum. Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.

Ritüel takvimleri yalnızca Yüksek Rahipler ve Yüksek Rahibeler tarafından düzenlenebilir.
evet, zaten anonim enerjiyi nasıl göndereceğimiz de meçhul(?) anlık aklıma geldi<3

Acaba Türkiye forumu olarak bebeğiniz için toplu bir ritüel programı mı yapsak? Bu arada nolur bizi güncelle abla meraktan çatlarım

seni seviyoz<3
Gerçek şu ki sürekli midem bulanıyor ve sürekli esniyorum, hep uykum var. 😅😂
Bir yandan bebeğin gelişimini takip ediyorum ve ona göre yemem gereken,i şeyler, yapmam gerekenleri takip ediyorum ama Ruhaniyet konusunda biraz daha bilgiye ihtiyacım var kesinlikle. Zaten çocuk gelişimciyim bu konularda bilgiliyim az da olsa. Elbette fiziksel olarak yapabileceklerim hakkında önerilere de açığım ama şu an önceliğim Ruhani olarak neler yapabileceğini öğrenmek. 😄

Ritüel takvimleri yalnızca Yüksek Rahipler ve Yüksek Rahibeler tarafından düzenlenebilir.
Böyle bir şey yapmanızı sizden istemek bencillik olur diye düşünüyorum. Benim bebeğime yaparsak, gelecekteki tüm Zevist ailelerin bebeklerine yapmamız gerekir.

Böyle bir şey yapmanızı sizden istemek bencillik olur diye düşünüyorum. Benim bebeğime yaparsak, gelecekteki tüm Zevist ailelerin bebeklerine yapmamız gerekir.
bilmiyorum benim içimden geldi diye söyledim

Esenlikler ailem,
En içten dileklerim ile tebrik ederim! Astarte ve Lilith annelerimiz size sağlıklı, güzel, mutlu ve kolay bir gebelik bahşetsinler 🙏🏻🤍 Zeus babamız, bebeğinizi ve sizi Saadet ve Sağlık içerisinde kutsasın.

Bir yandan bebeğin gelişimini takip ediyorum ve ona göre yemem gereken,i şeyler, yapmam gerekenleri takip ediyorum ama Ruhaniyet konusunda biraz daha bilgiye ihtiyacım var kesinlikle. Zaten çocuk gelişimciyim bu konularda bilgiliyim az da olsa. Elbette fiziksel olarak yapabileceklerim hakkında önerilere de açığım ama şu an önceliğim Ruhani olarak neler yapabileceğini öğrenmek. 😄
Lilith ve Astarte annelerimiz doğumlarda kadınlara yardım ederler ve korurlar. Onlardan yardım dileyebilirsiniz. Ritüellerini yapabilirsiniz. Özellikle Lilith annemizin ritüeli, diğer Tanrı ritüellerine göre oldukça kısa ve hızlıca gerçekleştirilebilecek bir çalışmadır. Günlük rutininize ekleyerek ritüel sonrasında annemize dua edebilirsiniz.

Ruhani açıdan yapılabilecekler sıralanmış ama ben birkaç şey eklemek istiyorum. Bu dönemde çok yoğun enerjili çalışmalara girmemelisin. Çok küçük ve aynı zamanda pozitif enerjili çalışmalar yapmalısın eğer çok gerekliyse. Berkano ve algiz ile kendi koruma yapman gerekiyor düzenli olarak dolunaydan dolunaya tek atışlık. Çakralarını dengelemek iyi olabilir. Kesinlikle elementleri invoke etmemelisin. İki canlısın bebeğin bunu kaldıramayabilir. Nazar boncuğu kesinlikle evinde bulundur akrabalara güven olmaz. Yatağının bir kenarında bıçak olsun.

Fiziksel olarak ise, rastgele bitki çayları içmemeli ve yoğun tüketmemen gerekiyor. Kahve tüketimin artık yasak. Tavuk sulu yiyecek tüketmeni önemle tavsiye ederim. Ufak yürüşler iyidir ama yinede çok ayakta kalma ve fazla iş yapmamaya çalış. Düzenli uyku çok önemli. Fazla televizyon ve bilgisayar ile uğraşma çünkü çok yoğun bir radyo sinyali yayabilirler. Sütü sek bir şekilde tüketme, ürün olarak tüket (mesela en sağlıklı olarak yoğurt şekilinde tüketebilirsin.). Bol bol meyve tüket. İlaç tüketimi için doktoruna danış.

Bıçak Bebek doğduktan sonra onu sevmeye kalkışanları bıçaklamak için mi? (Şaka) 🙈
Ruhani yöndeki tavsiyelerin için teşekkür ederim ve fiziksel olanlara gelecek olursak çok fazla ilaç tüketen bir insan değilim. Sadece alerji İlaçlarım var. Onları da doktora danıştım ve birisini hala kullanabileceğimi söyledi, diğerini dikkatli almam gerekiyor. Mecbur kalmadıkça kullanmamam gerektiğini söyledi. Zaten normalde de çok fazla kahve seven bir insan değilim ara sıra içiyordum, yediğim şeylere de dikkat ediyorum. Herhangi bir şeyle uğraşmadığımı her an yatıyorum ve dinleniyorum.

Bıçak Bebek doğduktan sonra onu sevmeye kalkışanları bıçaklamak için mi? (Şaka) 🙈
Ruhani yöndeki tavsiyelerin için teşekkür ederim ve fiziksel olanlara gelecek olursak çok fazla ilaç tüketen bir insan değilim. Sadece alerji İlaçlarım var. Onları da doktora danıştım ve birisini hala kullanabileceğimi söyledi, diğerini dikkatli almam gerekiyor. Mecbur kalmadıkça kullanmamam gerektiğini söyledi. Zaten normalde de çok fazla kahve seven bir insan değilim ara sıra içiyordum, yediğim şeylere de dikkat ediyorum. Herhangi bir şeyle uğraşmadığımı her an yatıyorum ve dinleniyorum.
Öyle bir gelenek vardı eski Türklerde. Hayatı bol, Bereketli olsun diye de kırkı çıktıktan sonra buğdayla falan da bir şeyler yapılıyordu gerçi şu an muhafazakar influencerlar yapıyor ayet falan okuyarak ama orjiinalinde yine bir Pagan geleneği.

Doğum kolay olsun diye Antik Yunanda kadınların söylediği güç sözleri var diye okumuştum bir yerde ama sözleri yazmıyordu. Bir de Umay ana eli otu (meryem ya da fatıma ana eli otu diye de geçiyor) diye bir bitki var onu suya ters koyuyorsun doğum olmadan önce, çiçek açıldıkça doğum kolaylaşıyor. Normal doğum düşünüyorsan rünlerle falan sembolik bir şey yapabilirsin.

Çok tebrik ederim. Harika bir anne olacağınıza eminim. Bence bolca koruma ve temizleme yapın hem kendinize hem minik zevist için. HPS Lydia'ya danışın mutlaka, herhangi bir şey yapmadan önce hem emin olursunuz ve içiniz rahat eder ve bizden daha iyi/aklımıza gelmeyen tavsiyeler verebilir. Leydi Astarte ve Leydi Lilith'in ritüellerini yapabilirsiniz. Gardiyanınızdan da yardım alın kesinlikle.

Tanrılar sizi kutsasın ve hayatınız boyunca sizi gözetsin! Bolca mutluluk ve sağlık diliyorum. Kendinize ve minik zeviste çok iyi bakın.

Çok tebrik ederim. Harika bir anne olacağınıza eminim. Bence bolca koruma ve temizleme yapın hem kendinize hem minik zevist için. HPS Lydia'ya danışın mutlaka, herhangi bir şey yapmadan önce hem emin olursunuz ve içiniz rahat eder ve bizden daha iyi/aklımıza gelmeyen tavsiyeler verebilir. Leydi Astarte ve Leydi Lilith'in ritüellerini yapabilirsiniz. Gardiyanınızdan da yardım alın kesinlikle.

Tanrılar sizi kutsasın ve hayatınız boyunca sizi gözetsin! Bolca mutluluk ve sağlık diliyorum. Kendinize ve minik zeviste çok iyi bakın.
Leydi Maxine ritüelini de yapabilirsiniz. O da bizim hepimizin annesi.

Öyle bir gelenek vardı eski Türklerde. Hayatı bol, Bereketli olsun diye de kırkı çıktıktan sonra buğdayla falan da bir şeyler yapılıyordu gerçi şu an muhafazakar influencerlar yapıyor ayet falan okuyarak ama orjiinalinde yine bir Pagan geleneği.

Doğum kolay olsun diye Antik Yunanda kadınların söylediği güç sözleri var diye okumuştum bir yerde ama sözleri yazmıyordu. Bir de Umay ana eli otu (meryem ya da fatıma ana eli otu diye de geçiyor) diye bir bitki var onu suya ters koyuyorsun doğum olmadan önce, çiçek açıldıkça doğum kolaylaşıyor. Normal doğum düşünüyorsan rünlerle falan sembolik bir şey yapabilirsin.
Ay kesinlikle normal doğum istiyorum, acıyı bir anda çekmek sonrasında rahat etmekten daha güzel ne olabilir.🥲🥲🥲

Aslında şu sıralar koruyucumu daha fazla hissediyorum ve korumasını daha fazla hissediyorum. HP Lidya'ya sormak istediğim şeyler var ve soracağım da, teşekkür ederim tavsiye ve desteğiniz için.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back