Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Tanrılar ve Yönetim Şekli

SonOfFreya

New member
Esenlikler kardeşler,

Tanrılar vasıtasıyla devletteki yönetim şekli nasıl olmalıdır? MÖ. 3 yüzyılda Büyük İskenderin Büyük Makedonya İmparatorluğundaki yönetim şeklinden referans almak olanaklı mıdır?

Şimdiden teşekkürler

Bright Truth said:
Esenlikler,

Bu, ulusların belirleyeceği bir şeydir. Cumhuriyet, monarşi, aristokrasi; hepsi, Yahudilerin olmadığı bir dünyada çalışabilecek sistemlerdir.

İyi geceler.

Esenlikler Bright,

Aylarca sabırla ve asaletle sorularıma cevap verdiniz, sayenizde Zevism hakkında birçok şeyler öğrendim. Size hep minnettar olacağım.

İyi geceler

Kanında yahudilik olmayıp hayatta kalan son hanedan Osmanoğulları'dır. Atatürk'ün ve yol arkadaşlarının onları infaz edebilecekken etmeyip sürgüne yollamalarının ardında bu gerçeğin olduğunu düşünüyorum.

Wotan's Druid said:
Türklerin kılıç zoruyla müslüman olmadıklarını söyledin,tarih konusunda bilgim olduğunu iddia edemem ancak vardığım mantıksal çıkarım Türklerin katledilerek müslüman olduğu.Bu şerefsiz Araplar yahudi efendilerine hizmet ederken IŞİD ne yapıyorsa aynısını yapıyorlardı(Yezid, ibni kuteybe ),tamamen katliam ve iğrençlik.Türkler bunlara bakarak nasıl müslüman olabilir?Dinler ve yaşantı benzese belki ancak dağlar kadar fark var.Aynı şekilde IŞİD kafasında olan bu araplar Türklere nasıl katliam yapmadan durabilir?

Teşekkür ederim adminlik kolay gelsin

Esenlikler,

Arapları bahsettiğiniz vahşi kültüre sahip insanlara çeviren şey İslâm'dır. Diğer soruları kardeşlerimize bırakıyorum.

Arapları savunmaktan hoşlanmıyorum ancak her zehrin, kötülüğün kaynağını iyi sezmeliyiz. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi geceler.

Ya açıkçası ben bir düşüncemi belirtmek istiyorum Anatolian ve Thersthara arasında geçen argümanlarla alakalı. ilk olarak belirteyim Osmanlıyı adım gibi sevmem maalesef ki... türklerin kanını karışmasını sağlamışlardır, islamı ilerlemesinde kale rolü oynamıştırlar, ve bir yahudi kukla devlet olduğu düşüncesindeydim. ama bu düşüncelerime rağmen Anatolian kardeşimizin bize verdiği argümanlar ve tarihi bilgiler aslında baya kıymetli ve saygı duyulur şeyler buna eminim. açıkçası Thersthara'nın da ruhani bilgilerine çok saygı duyarım onun sayesinde baya bi ilerleme kaydetmişimdir kesin o yüzden ona olan saygım bi farklıdır ama bu yazıları okuyunca şu kanıya vardım burda olan bir tartışma değil, argümanlara hate speech ile karşılık vermek gibi olmuş (tabii bende yanılıyor olabilirim). burda biraz kişi yargılaması yapmak istemiştim sadece böyle farkındalık yaratmak için sadece(tabii hatam da olabilir aydınlatın beni) hani Anatolian akademik bilgi ile karşılık verirken sizin dediğiniz biraz "sen onları nasıl savunursun?!!?!? onlar kötü ıyy" olmuş anladığım kadarıyla. açıkçası Anatolian'ın biraz daha düzgün bir cevabı hak ettiğini düşünüyorum ikinizde forumun saygı değer kişilerindensiniz o yüzden bi yazayım dedim işte kusra bakmayın ;P.

Corax_The_Black_Sun said:
Ya açıkçası ben bir düşüncemi belirtmek istiyorum Anatolian ve Thersthara arasında geçen argümanlarla alakalı. ilk olarak belirteyim Osmanlıyı adım gibi sevmem maalesef ki... türklerin kanını karışmasını sağlamışlardır, islamı ilerlemesinde kale rolü oynamıştırlar, ve bir yahudi kukla devlet olduğu düşüncesindeydim. ama bu düşüncelerime rağmen Anatolian kardeşimizin bize verdiği argümanlar ve tarihi bilgiler aslında baya kıymetli ve saygı duyulur şeyler buna eminim. açıkçası Thersthara'nın da ruhani bilgilerine çok saygı duyarım onun sayesinde baya bi ilerleme kaydetmişimdir kesin o yüzden ona olan saygım bi farklıdır ama bu yazıları okuyunca şu kanıya vardım burda olan bir tartışma değil, argümanlara hate speech ile karşılık vermek gibi olmuş (tabii bende yanılıyor olabilirim). burda biraz kişi yargılaması yapmak istemiştim sadece böyle farkındalık yaratmak için sadece(tabii hatam da olabilir aydınlatın beni) hani Anatolian akademik bilgi ile karşılık verirken sizin dediğiniz biraz "sen onları nasıl savunursun?!!?!? onlar kötü ıyy" olmuş anladığım kadarıyla. açıkçası Anatolian'ın biraz daha düzgün bir cevabı hak ettiğini düşünüyorum ikinizde forumun saygı değer kişilerindensiniz o yüzden bi yazayım dedim işte kusra bakmayın ;P.

Eleştirmeniz gereken yerde saygılı bir dille eleştirdiğiniz için teşekkür ederim.

Tartışma turkishmusicorg'daki sezen aksu tartışmasına dönmeden konuyu kapattık.

SonOfFreya said:
Esenlikler,

Öyle zaten. Ibrahimiler (yada ibraniler) ruhsal babamızı asırlardır kirli programları doğrultusunda sömürmeye çalışırken birde onları mı savunayım? Olur..(!) oysa bizler bu reptilyan düzeni dağıtmak için buradayız. Osmanlı ve diğer küresel 'elit' ibrahimi kuruluşları savunmaya çalışanın Zevism'liğinden şüphe ederim. Osmanlı biyolojik babamın oluşturduğu devlet olsa bile asla savunmazdım.

Esenlikler,

Eleştirinin sınırını iyi çekin. Osmanlı'dan konuşuyorsanız Osmanlı'da kalın. Osmanlı konusunda haklıysanız bile bu karşıdakini sadece yanlış yapar, Zevism'likten uzaklaştırmaz.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
SonOfFreya said:
Esenlikler,

Öyle zaten. Ibrahimiler (yada ibraniler) ruhsal babamızı asırlardır kirli programları doğrultusunda sömürmeye çalışırken birde onları mı savunayım? Olur..(!) oysa bizler bu reptilyan düzeni dağıtmak için buradayız. Osmanlı ve diğer küresel 'elit' ibrahimi kuruluşları savunmaya çalışanın Zevism'liğinden şüphe ederim. Osmanlı biyolojik babamın oluşturduğu devlet olsa bile asla savunmazdım.

Esenlikler,

Eleştirinin sınırını iyi çekin. Osmanlı'dan konuşuyorsanız Osmanlı'da kalın. Osmanlı konusunda haklıysanız bile bu karşıdakini sadece yanlış yapar, Zevism'likten uzaklaştırmaz.

İyi akşamlar.

Esenlikler,

Zaten 'Türkçe' kategorisinde artık vakit sarfetmek istemiyorum, şunun farkına vardım ki bu kategorideki kardeşler arasında vefa ve dayanışma yok. Bazıları kardeşlerine bile boş yere kin beslemekten çekinmez. Bunun sonucunda y*hudi osmanlıyı savunma mevzusu benim için bardağı taşıran son damla oldu.

Bright size her daim minnettarım, bunu lütfen biliniz. Bu kategoride en fazla sizi sevdim.

Iyi forumlar.

Official Temple of Zeus Links

Back