Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tanrılar, goetia ve ibrahimi kitaplar...

lodoshurricane

New member
Tekrar Merhaba,

Yeni bir konuyla karşınızdayım, goetia hakkında alıntı yazıyı olduğu gibi yolluyorum;

"lemegeton isimli kitabın 72 cin(demon) veya iblisi anlattığı birinci bölümünün ismi.

goetia’nın bizzat kral süleyman tarafından yazılmadıgı artık biliniyor, ortacagda batılıların eline geçen ıbranice versiyonunda kitabın, bu bilgileri kral süleyman’dan ogrendigini iddia eden birisi tarafından kaleme alındıgı söyleniyor. ancak ıbrani kabalası bunu söylerken suanda yapılan arastırmalar gösteriyor ki varlık davetlerinde ki okunan uzun konuşmaların antik yunan ve antik mısır iblis davetlerinden alındıgını gösteriyor. bunun yanı sıra hint mitolojisindeki tanrıça kali’ye yapılan tapınma sekliyle oldukça benzerlik gösteriyor. birçok antik yunan ve mısır mitolojisinde ki tanrılara goetia’da rastlamak mümkün. bunlardan biride the bornless ritüelinin adınıda aldıgı akephelon yani bassız tanrı veya bassız canavar. buna ragmen kitabın dogrulugunu tartısmamıza gerek yok. zaten oldukça şüpheli olan konular için net bir şey söylemek doğru değildir. buna rağmen goetia’dan haberi olmayan antik mısırlıların hiyerogliflerindeki ve şili yerlilerinin antik heykellerindeki şekiller, goetia’daki şekillerle aynı olduğu da bilinmektedir. bu bile goetia’nın incelenmesi için yeterli bir göstergedir.
goetia da iblisler, tanrı isimleriyle zorlayarak bağlanmaya çalışılır. crowley iblislerle aracısız, zorlamadan, gönülden iş birliği ile çalışan diğer yolları şiddetle lanetlemektedir. ayrıca crowley spritüel deneyimler dediği şeylere bilimsel açıklamalar getirdiğini söyler. aslında tüm fenomenlerin beynimizde gerçekleştiğini iddia eder ancak görsel ve fiziksel etkiler bıraktığı için bunları bir alt sınıfa dahil etmek gereklidir der. buna da bu kitapta kısaca değinmistir.
majisyen davet öncesinde oldukça meşakkatli bir hazırlık aşamasına girer. temizlenir tanrıya dualar eder. hazırlıklarını tamamladıktan sonra seçilen uygun zamanda uygun yerde davete baslar. davet önceden belirlenmiş sesli hitaplar, görsel şekiller ve kokulardan oluşur. çemberin merkezinde duran majisyen kitapta belirtilen uzun konuşmaları tılsımları söyleyerek ilk daveti gerçekleştirir. çağrılan varlık gelmezse daha sert bir ritüele geçilir. varlık hala gelmemişse o varlığın üstlerinden yardım istenen ritüele geçilir. tüm bunlara rağmen varlık hala gelmediyse daha da sert olan lanetleme ritüeline geçilir. goetia da varlığın ortaya çıkması gözle görülür olması demektir. yani ses koku v.s gibi şeyler yaşansa da varlık ortaya çıkmış kabul edilmez ve bu ritüeller yapılır. son aşamada varlık tüm bu çabalara rağmen hala gelmemişse ve çağırma zaman aralığı da geçmemişse büyük lanet kısmına geçilir. demirden bir kutunun içine kömür, sülfür ve belirtilen materyaller konup yakılır ve uzun konuşmanın sonunda “bu kutunun içine gir ve hesaplaşma gününe kadar zincirlenmiş olarak ateşlerde yan!” denir. bunun üzerine kesinlikle demon, ruhun görüneceği iddia edilmektedir. majisyen az önce lanetler savurduğu, tehditler ettiği varlığa yaptıklarını unutarak farklı bir ruh haline girer ve hoş geldin yüce büyük efendi diyerek selamlar. makul şekilde konuşur anlaşır ama inat ederse biraz zorlar, tehdit eder, istediklerini bu şekilde alır, işi bittikten sonrada tekrar eski ruh haline döner ve lanetleyerek kovar."

şimdi ise sorulara geçelim;

1) Madem tanrılar çok üst düzey ve reptilyanlardan da güçlüler (onları yendiklerini yazmıştınız) öyleyse nasıl böyle komik durumlara düşebiliyorlar, yahudilerin ya da crowley gibi dangozların onları çağırabilmesi, hakaret edebilmesi, hatta hatta onları bir yere hapsedebilmesi nasıl gerçekleşebiliyor?

2) İbrahimi kitaplarda yazan kehanetlerin ve bilgilerin doğru çıkmalarına ne diyeceksiniz, bu konuda forumda dolaştım, genelde tepkiler kızarak, söverek, hatta "o kitaplarda bir bok yok" yazarak olmuş, lakin hem tevrat hem incil hem zebur ve hem de kuranda direkt olarak nokta atışı "sadece klasik bir insanın elinden" çıkamayacak kadar çok gerçekleşmiş kehanet ve bilimsel bilgi var, örneğin ; bitkilerin de çiftler halinde yaratıldığının söylenmesi, ayette şeytanın onlara emredeceğim de allahın yaratışını değiştirecekler ve hayvanların kulaklarını yaracaklar demiş olması (cavit aşısı ve aşılanan hayvanlara takılan küpeler), alak ve zigottan bahsedilmesi, romalıların kaybedeceği kehaneti, ebu lehebin kafir olarak öleceği kehaneti (onlara göre tabi), müdessir (gizlenen) suresinde (mehdiyi kasdediyor bu sure) mehdi döneminde beşer için bir levha (ekran) yani sakar'ın (telefon,tablet,dijital) ortaya çıkacağı ki biliyorsunuz ki mehdi/mesih kehanetlerinin yaşanacağı devirdeyiz bu kitaplara göre, aynı şekilde bu devirde ortaya çıkacak deccalin (dijital) daha önce bildirilmiş olması da var vs.., yazılacak cevaplar yüksek ihtimalle, o kehanetler insan eliyle kasti gerçekleştiriliyor, ya da reptilyanların bildiği bilgileri dikte etmesi olacak, aslında sorduğum ve kastettiğim şey bu değil, madem tanrılar insanları kendi çocukları olarak yarattılar, niçin insanların bu denli manipüle edilmesine ve o kitaplarda yazılanların bir bir gerçekleştirilmesine izin veriyorlar?

Teşekkürler...

Esenlikler,

1- Tanrılara böyle şeyler olmuyor. Düşmanın iddiası bu yönde. Gelen varlıklar zaten parazitler. Tanrılara dil uzatma boyutuna varan ve Tanrılarca lanetlenmiş bir sürü kişi var. Bunu yapan hahamlardan delirenler de oldu. Tanrılar, bu tarz şeylerin çok üstündedir. Aciz İbrani büyüleri onları etkileyemez.

2- Hayır, bu yanlış bir argüman. Gelişim, eğer Centil bilim adamları çıkmasaydı olmayacaktı. Doğru argüman ise bu yazıların her yere çekilebileceği. Örneğin levhadan bahsetmişsiniz. Azcık Arapça bilsem ve kafa yorsam türlü türlü yerlere çekebilirim.

Aynı şekilde Kuran yorumlamasında bu tarz şeyler bol bol bulunur. Bir ayetin kaç tane yorumu var. Söylediğim gibi her yere çekilebilecek şeylerden bahsediyoruz.

3- Evrensel bir savaşta olduğumuz için tek zarar gören bizim dünyamız değil. Tanrılar evet, bizim sıkıntılarımızı büyük enerjiler yardımıyla bitirebilirler ancak geriye ne kalır? Kazanılmış bir cephe, ve yitirilmiş on cephe. Aynı sıkıntıları bizim çözmemiz gerekiyor ve çözüyoruz. Biz zaten kendimizi buradan çıkarabiliriz. Tanrılar da hiç yardım etmiyor diye bir şey yok. Ancak savaşta teçhizat, ekipman, erzak gibi şeyler bilgece dağıtılmalıdır. Yoksa cepheleri kaybetmek işten bile değildir.

İyi günler.

Bright Truth said:
Esenlikler,

1- Tanrılara böyle şeyler olmuyor. Düşmanın iddiası bu yönde. Gelen varlıklar zaten parazitler. Tanrılara dil uzatma boyutuna varan ve Tanrılarca lanetlenmiş bir sürü kişi var. Bunu yapan hahamlardan delirenler de oldu. Tanrılar, bu tarz şeylerin çok üstündedir. Aciz İbrani büyüleri onları etkileyemez.

2- Hayır, bu yanlış bir argüman. Gelişim, eğer Centil bilim adamları çıkmasaydı olmayacaktı. Doğru argüman ise bu yazıların her yere çekilebileceği. Örneğin levhadan bahsetmişsiniz. Azcık Arapça bilsem ve kafa yorsam türlü türlü yerlere çekebilirim.

Aynı şekilde Kuran yorumlamasında bu tarz şeyler bol bol bulunur. Bir ayetin kaç tane yorumu var. Söylediğim gibi her yere çekilebilecek şeylerden bahsediyoruz.

3- Evrensel bir savaşta olduğumuz için tek zarar gören bizim dünyamız değil. Tanrılar evet, bizim sıkıntılarımızı büyük enerjiler yardımıyla bitirebilirler ancak geriye ne kalır? Kazanılmış bir cephe, ve yitirilmiş on cephe. Aynı sıkıntıları bizim çözmemiz gerekiyor ve çözüyoruz. Biz zaten kendimizi buradan çıkarabiliriz. Tanrılar da hiç yardım etmiyor diye bir şey yok. Ancak savaşta teçhizat, ekipman, erzak gibi şeyler bilgece dağıtılmalıdır. Yoksa cepheleri kaybetmek işten bile değildir.

İyi günler.

Sorulara tam olarak tatmin edici cevaplar alabildiğimiz sanmıyorum, yahudilerin ayinlerle michael, gabriel yada raziel gibi karşınızda olan varlıklarla da iletişime geçtiğini yazmıştınız, aynı zamanda crowley nın ben hem sağ el hemde sol el çalışıyorum dediğini de yazmıştınız, bu gibi yazıları zaten SS sitesinden/forumundan okudum, diyeceğim şey hem sağ el çalışan crowley dangozu nasıl oluyorda hem de sol el çalışabiliyor (tanrılarla iletişime geçebiliyor), ya da yahudiler zaten grilerle ve reptilyanlarla çalışırken goetia ve diğer ekollerle demonlarla alay edercesine iletişime geçtiklerini yazıyorlar/kaydediyorlar/ve bu metodları kullanmaya devam ediyorlar yani eğer demonlar onlara gitmiyorsa yine griler geliyorsa yahudiler bunu anlayamıyorlar mı, kendi ataları olan gri ve reptilyanları tanımoyorlar mı, yada reptilyanlar kendi çocuklarıyla mı alay ediyor?

Ayrıca kehanet sorusunda kastettiğim şey nasıl oluyorda tanrılar kendi çocuklarının kehanetler bir bir gerçekleşirken/gerçekleştirilirken kaldırılmasına ve ibrahimi inançlarda kalmalarına göz yumabiliyor ya da engel olmuyor, dünyada SS den haber olan kaç kişi var? Peki ibrahimi inançlarda olan kaç kişi var? Kimse savaş olduğunuda demonlarıda tanrılarıda grileri de bilmiyor ki? Yani bunca yaşayan inşa küpe tarafından emilirken tanrıların sert müdahalelerde bulunmaması niye? Bir peygamber yada kitap olmasına karşısınız, lakin öyle yada benzer müdahalelerle insanların yahudiler oyunları uyandırılması ya da gerçekleştirilecek bir devrim veya ifşa haraketiyle toplumun dikkatinin paganizme çekilmesi sağlanamazmıydı? Tartışmak için değil sorgulamak için yazıyorum, umarım niyet doğru anlaşılmıştır...

Teşekkürler...

lodoshurricane said:
Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi günler.

Sorulara tam olarak tatmin edici cevaplar alabildiğimiz sanmıyorum, yahudilerin ayinlerle michael, gabriel yada raziel gibi karşınızda olan varlıklarla da iletişime geçtiğini yazmıştınız, aynı zamanda crowley nın ben hem sağ el hemde sol el çalışıyorum dediğini de yazmıştınız, bu gibi yazıları zaten SS sitesinden/forumundan okudum, diyeceğim şey hem sağ el çalışan crowley dangozu nasıl oluyorda hem de sol el çalışabiliyor (tanrılarla iletişime geçebiliyor), ya da yahudiler zaten grilerle ve reptilyanlarla çalışırken goetia ve diğer ekollerle demonlarla alay edercesine iletişime geçtiklerini yazıyorlar/kaydediyorlar/ve bu metodları kullanmaya devam ediyorlar yani eğer demonlar onlara gitmiyorsa yine griler geliyorsa yahudiler bunu anlayamıyorlar mı, kendi ataları olan gri ve reptilyanları tanımoyorlar mı, yada reptilyanlar kendi çocuklarıyla mı alay ediyor?

Ayrıca kehanet sorusunda kastettiğim şey nasıl oluyorda tanrılar kendi çocuklarının kehanetler bir bir gerçekleşirken/gerçekleştirilirken kaldırılmasına ve ibrahimi inançlarda kalmalarına göz yumabiliyor ya da engel olmuyor, dünyada SS den haber olan kaç kişi var? Peki ibrahimi inançlarda olan kaç kişi var? Kimse savaş olduğunuda demonlarıda tanrılarıda grileri de bilmiyor ki? Yani bunca yaşayan inşa küpe tarafından emilirken tanrıların sert müdahalelerde bulunmaması niye? Bir peygamber yada kitap olmasına karşısınız, lakin öyle yada benzer müdahalelerle insanların yahudiler oyunları uyandırılması ya da gerçekleştirilecek bir devrim veya ifşa haraketiyle toplumun dikkatinin paganizme çekilmesi sağlanamazmıydı? Tartışmak için değil sorgulamak için yazıyorum, umarım niyet doğru anlaşılmıştır...

Teşekkürler...

Esenlikler,

Aleister Crowley'in nasıl biri olduğunu ben bizzat binlerce kez forumlarda açıklamış birisiyim. Kendisi uyuşturucu bağımlısı bir sahtekardı ve "Dünyanın en kötü adamı" olarak anılırdı. Ayrıca kendisi Golden Dawn (Altın Şafak Hermetik Cemiyeti)'nde Israel Regardie gibi bir Kabalist ile iş yapmış birisidir. Ars Goetia, Legemeton, Qlippoth, bunların hepsi tanrılarımızı insanlara kötü göstermek ve onları korkutma üzerine kuruludur. Örnek vermek gerekirse, Demon sigillerinde bulunan çift çember, o Tanrıya yapılan en büyük hakaretlerden biridir. Witchcraft üzerinde ki çember açma konusunu biliyorsanız, bunu anlayabilirsiniz. Yahudiler, bunların hepsinin farkında. Ancak insanları yine köleleştirmek için onlarca yalan söylüyorlar ve bilgileri çalıp değiştiriyorlar. Bunların hepsi, biz Centilleri ruhaniyetten uzak tutma amacı içeriyor.

Bu konuyu aslında Bright Truth kardeşimiz çok güzel açıklamış. Ancak kendi yorumlarım ile şunları söyleyebilirim. Kehanet dediğimiz şey, geleceğe dair iç görü elde etmek için yapılan çalışmaların hepsidir. Gelecek kesin değildir ve bir çok alternatif gelecek vardır. İnsanların kadim tanrılarımızı bilmediklerinin bizde farkındayız ve biz SS'ler olarak her geçen gün, büyümeye devam ediyoruz. Tanrılarımız da bunun bilincindeler ve insanları belli işaretler aracılığıyla uyandırmaya çalıştıklarına kendim de şahit oldum. Ancak psişik açıklığı bile olmayan birisinin ruhani bir işareti algılaması, hayatlar sürebiliyor ne yazık ki. Günümüzde zaten bir çok kesim İbrahimi inançlarından artık uzaklaşmış durumda. Altın Çağ'da bütün Centil kardeşlerimiz aydınlanacak ve dünya artık tamamen Centillerin mutlu olduğu bir yer haline gelecektir. Bunun için her gün bu Yahudi köpekleri ile savaşıyoruz.

İyi günler.

Macellaio(Kasap) said:
lodoshurricane said:
Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi günler.

Teşekkürler...

Esenlikler,

Aleister Crowley'in nasıl biri olduğunu ben bizzat binlerce kez forumlarda açıklamış birisiyim. Kendisi uyuşturucu bağımlısı bir sahtekardı ve "Dünyanın en kötü adamı" olarak anılırdı. Ayrıca kendisi Golden Dawn (Altın Şafak Hermetik Cemiyeti)'nde Israel Regardie gibi bir Kabalist ile iş yapmış birisidir. Ars Goetia, Legemeton, Qlippoth, bunların hepsi tanrılarımızı insanlara kötü göstermek ve onları korkutma üzerine kuruludur. Örnek vermek gerekirse, Demon sigillerinde bulunan çift çember, o Tanrıya yapılan en büyük hakaretlerden biridir. Witchcraft üzerinde ki çember açma konusunu biliyorsanız, bunu anlayabilirsiniz. Yahudiler, bunların hepsinin farkında. Ancak insanları yine köleleştirmek için onlarca yalan söylüyorlar ve bilgileri çalıp değiştiriyorlar. Bunların hepsi, biz Centilleri ruhaniyetten uzak tutma amacı içeriyor.

Bu konuyu aslında Bright Truth kardeşimiz çok güzel açıklamış. Ancak kendi yorumlarım ile şunları söyleyebilirim. Kehanet dediğimiz şey, geleceğe dair iç görü elde etmek için yapılan çalışmaların hepsidir. Gelecek kesin değildir ve bir çok alternatif gelecek vardır. İnsanların kadim tanrılarımızı bilmediklerinin bizde farkındayız ve biz SS'ler olarak her geçen gün, büyümeye devam ediyoruz. Tanrılarımız da bunun bilincindeler ve insanları belli işaretler aracılığıyla uyandırmaya çalıştıklarına kendim de şahit oldum. Ancak psişik açıklığı bile olmayan birisinin ruhani bir işareti algılaması, hayatlar sürebiliyor ne yazık ki. Günümüzde zaten bir çok kesim İbrahimi inançlarından artık uzaklaşmış durumda. Altın Çağ'da bütün Centil kardeşlerimiz aydınlanacak ve dünya artık tamamen Centillerin mutlu olduğu bir yer haline gelecektir. Bunun için her gün bu Yahudi köpekleri ile savaşıyoruz.

İyi günler.

Cevabınız için teşekkür ediyorum, bu beni yeterince memnun etti...

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back