Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sorular

Xerxes547

Member
1.bu bohemian grove tam olarak nedir? klasik yahudilerin kurduğu örgütlerden mi? yoksa daha gelişmiş bir oluşumu. kendileri hakkında en ufak videoyu yaş kısıtlaması vb şeyler yapıyorlar.yaş kısıtlaması vb şeyler yemeyen videolarda övgü içerikli oluyor "aman canım bir kaç zengin ormanda toplanıyor" gibi
2.Moloco tam olarak nedir,çocuk kurbanı isteyen varlık olarak gösteriyorlar aslen nedir?
hangi tanrıya denk gelir?
4.enkianizm nedir?
3.ben Lord Orobas'la sürekli bir şekilde konuşurum. nasıl örnek veriyim bire bir değil tabi.daha açıklamak gerekirse okulda bir insan gördüğümde Lord Orobas neden bunlar böyle derim yada bazen Lord Orobasa dua ederim.
beni kale alıyormu yoksa geçirştiriyormu çünkü bazen kötü parazitler bundan rahatsız olduğunu aklıma sokuyor.
4.hangi düşüncelerin parazit hangi düşüncelerin sezgi olduğunu nasıl anlarım ?
Bunlar haricinde sorularıma cevap verenlere teşekkür ederim size cevap yazmıyorum çünkü karışıklık olmasın diye ama sorularıma cevap veren herkese içten teşekkür ederim
Esenliklerle

Xerxes547 said:
1.bu bohemian grove tam olarak nedir? klasik yahudilerin kurduğu örgütlerden mi? yoksa daha gelişmiş bir oluşumu. kendileri hakkında en ufak videoyu yaş kısıtlaması vb şeyler yapıyorlar.yaş kısıtlaması vb şeyler yemeyen videolarda övgü içerikli oluyor "aman canım bir kaç zengin ormanda toplanıyor" gibi
2.Moloco tam olarak nedir,çocuk kurbanı isteyen varlık olarak gösteriyorlar aslen nedir?
hangi tanrıya denk gelir?
4.enkianizm nedir?
3.ben Lord Orobas'la sürekli bir şekilde konuşurum. nasıl örnek veriyim bire bir değil tabi.daha açıklamak gerekirse okulda bir insan gördüğümde Lord Orobas neden bunlar böyle derim yada bazen Lord Orobasa dua ederim.
beni kale alıyormu yoksa geçirştiriyormu çünkü bazen kötü parazitler bundan rahatsız olduğunu aklıma sokuyor.
4.hangi düşüncelerin parazit hangi düşüncelerin sezgi olduğunu nasıl anlarım ?
Bunlar haricinde sorularıma cevap verenlere teşekkür ederim size cevap yazmıyorum çünkü karışıklık olmasın diye ama sorularıma cevap veren herkese içten teşekkür ederim
Esenliklerle

Esenlikler,

1) Böyle bir terimi ilk defa sizden duyuyorum bu yüzden bilmediğim birşey hakkında cevap vermiycem ama yahudi kökenli ise uzak durmanızı öneririm.

2) Moloch hakkında bu gönderiye göz atabilirsiniz.

3) 4. Sorunun cevabı da aynı zihnini yönetmen lazım. Bu yüzden boşluk meditasyonu öneriyorum. Tercihen gözlerin açık bir şekilde yapmanı öneririm ama tabi karar senin. İstersen parazitlerden kurtulmak/korunmak için arınma ve korunma çalışmaları yapabilirsin.

İyi akşamlar.

Esenlikler, Tanrıları kendi kişisel deneyimlerimden anlatmak istiyorum. Onlar asla küçümsemez, görmezden gelmez çünkü onlar çok yükselmiştir ve evrendeki üst düzey varlıklardır. Onlara karşı saygısızlık yapmadıysanız bu tarz düşüncelere girmemenizi tavsiye ederim. Açıkçası ben onlara fazlaca saygı duyuyorum ama asla "Beni umursamazlar mı?" veya "Beni istemezler mi?" tarzında şeyleri aklıma getirmiyorum. Forumda herkes Tanrıların nasıl davrandığı hakkında bir şeyler yazmıştır. Bu şeyler kişiden kişiye değişir (asla ama asla kötü anlamda değildir).

Onları düşündükçe Güneş'in parıltısını ve yumuşaklığını iliklerimde hissediyor gibiyim. Onlar yanımda ve bu sayede asla korkmuyorum, asla yabancı hissetmiyorum ve asla pes etmiyorum. Koruyucumun başını ağrıtacak kadar çok konuşmuşumdur zamanında (zihinsel olarak), yine de ben onu ailem olarak gördüm ve hep yanımda olduğuna şahit oldum. Eskiden olsaydı yardıma ihtiyacım olduğunda çekinirdim ama şu an gerektiğinde yardım istiyorum. Bir aile kavramını olabildiğince kabullenmek ve kavramak oldukça önemlidir.

Zihninizdeki düşüncelerin size mi ait yoksa parazitlere mi ait olduğunu anlamak için belirli bir sürece ihtiyaç duyarsınız. Meditasyonlarda henüz yeniyseniz eğer bunu anlamak için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Boşluk meditasyonu sizin zihninizdeki karmaşayı azaltmaya yarar. Kendi zihinsel kontrolünüzü elinize aldığınız zaman bunu anlamanız daha kolay olacaktır diye umuyorum. Bu tarz düşünceler size geldiğinde "Ben olsaydım gerçekten bunu mu düşünürdüm?" diye kendinize sorabilirsiniz. Böyle ufak ama etkili şeyler bile işinizi görecektir

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back