Xerxes547
Member
1.bu bohemian grove tam olarak nedir? klasik yahudilerin kurduğu örgütlerden mi? yoksa daha gelişmiş bir oluşumu. kendileri hakkında en ufak videoyu yaş kısıtlaması vb şeyler yapıyorlar.yaş kısıtlaması vb şeyler yemeyen videolarda övgü içerikli oluyor "aman canım bir kaç zengin ormanda toplanıyor" gibi
2.Moloco tam olarak nedir,çocuk kurbanı isteyen varlık olarak gösteriyorlar aslen nedir?
hangi tanrıya denk gelir?
4.enkianizm nedir?
3.ben Lord Orobas'la sürekli bir şekilde konuşurum. nasıl örnek veriyim bire bir değil tabi.daha açıklamak gerekirse okulda bir insan gördüğümde Lord Orobas neden bunlar böyle derim yada bazen Lord Orobasa dua ederim.
beni kale alıyormu yoksa geçirştiriyormu çünkü bazen kötü parazitler bundan rahatsız olduğunu aklıma sokuyor.
4.hangi düşüncelerin parazit hangi düşüncelerin sezgi olduğunu nasıl anlarım ?
Bunlar haricinde sorularıma cevap verenlere teşekkür ederim size cevap yazmıyorum çünkü karışıklık olmasın diye ama sorularıma cevap veren herkese içten teşekkür ederim
Esenliklerle
2.Moloco tam olarak nedir,çocuk kurbanı isteyen varlık olarak gösteriyorlar aslen nedir?
hangi tanrıya denk gelir?
4.enkianizm nedir?
3.ben Lord Orobas'la sürekli bir şekilde konuşurum. nasıl örnek veriyim bire bir değil tabi.daha açıklamak gerekirse okulda bir insan gördüğümde Lord Orobas neden bunlar böyle derim yada bazen Lord Orobasa dua ederim.
beni kale alıyormu yoksa geçirştiriyormu çünkü bazen kötü parazitler bundan rahatsız olduğunu aklıma sokuyor.
4.hangi düşüncelerin parazit hangi düşüncelerin sezgi olduğunu nasıl anlarım ?
Bunlar haricinde sorularıma cevap verenlere teşekkür ederim size cevap yazmıyorum çünkü karışıklık olmasın diye ama sorularıma cevap veren herkese içten teşekkür ederim
Esenliklerle