Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Sorular

Xerxes547

Member
Merhabalar forumlarda yeniyim sorularımı şimdiden yanıtlayan herkese teşekürler
1. Ben bir kadına aşk büyüsü yapmak istiyorum Zevism olup olmadığını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla bir Zevism büyü yaptığın'da Lord Baal Zebul müdahale ediyormuş bu müdalenin şiddeti ne düzeyde olur?
2. Bildiğim kadarıyla alt-üst kuralı var, ben sevdiğim kadınla hiç görüşmüyorum,hatta beni unutmuştur bile yaptığım aşk büyüsü yinede işler mi?
3. Benimle tanıştığımız'dan beri beni sevmiyor belki benim hatalarım vardır.Bilmiyorum, ama benden nefret düzeyindeydi en son onunla aynı ortamda olduğumuzda.Büyü işler mi?
4. Hangi Rünleri kullanmalıyım çalışmada ?
Esenliklerle

Xerxes547 said:
Merhabalar forumlarda yeniyim sorularımı şimdiden yanıtlayan herkese teşekürler
1. Ben bir kadına aşk büyüsü yapmak istiyorum Zevism olup olmadığını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla bir Zevism büyü yaptığın'da Lord Baal Zebul müdahale ediyormuş bu müdalenin şiddeti ne düzeyde olur?
2. Bildiğim kadarıyla alt-üst kuralı var, ben sevdiğim kadınla hiç görüşmüyorum,hatta beni unutmuştur bile yaptığım aşk büyüsü yinede işler mi?
3. Benimle tanıştığımız'dan beri beni sevmiyor belki benim hatalarım vardır.Bilmiyorum, ama benden nefret düzeyindeydi en son onunla aynı ortamda olduğumuzda.Büyü işler mi?
4. Hangi Rünleri kullanmalıyım çalışmada ?
Esenliklerle

Merhaba,

1- Bildiğim kadarıyla Zevism'ler birbirlerine zarar verecek bir büyü yaptığında Lord Baal Zebul müdahale ediyor. Yoksa Zevism'lerin birbirlerine karşı yapmış olduğu şifa çalışmaları, aşk büyüleri gibi şeylerde herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.

2- Ruhani gücüne bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.

3- 2. sorunun cevabıyla aynı ama hiçbir zaman kesin işleyecek diye bir şey yoktur. Size bağlı.

4- Emin olmamakla beraber Ehwaz.

Volitionless said:
...
1- Bildiğim kadarıyla Zevism'ler birbirlerine zarar verecek bir büyü yaptığında Lord Baal Zebul müdahale ediyor. Yoksa Zevism'lerin birbirlerine karşı yapmış olduğu şifa çalışmaları, aşk büyüleri gibi şeylerde herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.
...

Esenlikler,

Konu hakkında kesin bir bilgiye rastlamasam da, iyi amaçlı da olsa o kişiden büyüden önce izin almanız en iyisi olacaktır.

İyi günler.

Birkaç sorum vardı yazmayı unutmuşum.
1.Bir büyü yapıldığı zaman mı etki etmeye başlar yoksa, bittiği zaman mı? örneğin: 40 günlük bir aşk büyüsü 40 gün bittikten sonramı başlar yoksa 40 gün içinde mi olur.
2.Hizmetçi formu hakkında a-z bilgi alabileceğim yer varmı?
3.Güvenlik olarak öneriniz nelerdir site için VPN hariç?
Bunlar hariçinde ilk soruyu şu sebeple sormuştum. Kimin Zevism olup olmadığını bilmiyoruz o yüzden sordum.
Esenliklerle

Xerxes547 said:
Birkaç sorum vardı yazmayı unutmuşum.
1.Bir büyü yapıldığı zaman mı etki etmeye başlar yoksa, bittiği zaman mı? örneğin: 40 günlük bir aşk büyüsü 40 gün bittikten sonramı başlar yoksa 40 gün içinde mi olur.
2.Hizmetçi formu hakkında a-z bilgi alabileceğim yer varmı?
3.Güvenlik olarak öneriniz nelerdir site için VPN hariç?
Bunlar hariçinde ilk soruyu şu sebeple sormuştum. Kimin Zevism olup olmadığını bilmiyoruz o yüzden sordum.
Esenliklerle

Esenlikler,

1- İlk günden itibaren enerji akıtılmaya başlanır, birikir. Ancak bir olayın gerçekleşmesi için gereken enerji toplamına ulaşıp ulaşılamayacağı yine zamanla belirlenecektir. 40 gün, 80 gün, 90 gün, 120 gün gibi süreler sadece kalıcılığı pekiştirmek içindir. Bu yüzden erkenden sonuç alsanız bile en azından 40 güne tamamlamak gereklidir.

2- Bu yazıları okuyabilirsiniz: , 2, 3.

3- Tor Browser kullanmanız.

İyi günler.

Hizmetçi formunu yaratığım gibi görebilirmiyim yoksa belirli bir süre geçmeli mi?
Esenliklerle

Sorduğum son soruyla alakası yok söyledikleriniz.ayrıca üç kuruş çıkar için ülkemizde ki insanların neler yaptığını biliyoruz, yani muhabbet o kadın değil maalesef toplum o kadar yozlaştı.elimde bir güç var ve bunu kullanmak istiyorum,bundan daha doğal ne var? radikal bir şey yaparsam tanrılar müdahale eder zaten. En azından benim düşüncem öyle. Tanrıların gerçekten hiç bir davranışımıza karışmadınımı düşünüyorsunuz gerçekten? sosyal medyada ve benzeri mecralarda ki insanların gerçek hayata nasıl insanlar olduğu biliyoruz.
Esenliklerle

Xerxes547 said:
Sorduğum son soruyla alakası yok söyledikleriniz.ayrıca üç kuruş çıkar için ülkemizde ki insanların neler yaptığını biliyoruz, yani muhabbet o kadın değil maalesef toplum o kadar yozlaştı.elimde bir güç var ve bunu kullanmak istiyorum,bundan daha doğal ne var? radikal bir şey yaparsam tanrılar müdahale eder zaten. En azından benim düşüncem öyle. Tanrıların gerçekten hiç bir davranışımıza karışmadınımı düşünüyorsunuz gerçekten? sosyal medyada ve benzeri mecralarda ki insanların gerçek hayata nasıl insanlar olduğu biliyoruz.
Esenliklerle

Senin “düşüncene” göre şekillenemez başkalarının hayatı. Sana normal geliyor diye bu normal olmuyor. Tanrıların kararları ile senin kısıtlı aklınla kalkıştığın işleri sakın bir tutmaya da kalkma. Sen senden nefret ettiğini düşündüğün birine aşk büyüsü yapmayı normal bulan birisin sonuçta. Nasılsa Tanrılar müdahale eder yanlış bir şey yaparsam, etmiyorlarsa da yanlışım yoktur diyenleri çok gördük, burda ne haltlar yedikleri de tek tek ifşalandı. Kendinizi böyle kandırmayın.

Başkaları ne yapıyorsa yapıyor. Ben bir Zevism’e bu kadar alçalmayı yakıştıramadığımı ifade ettim. Seni istemeyen birine saygı göstermiyorsun ya, bu nasıl bir hırs, nasıl bir şuursuzluk? Seninle olmak zorunda mı? Medeniyet mi öğreteceğiz burada? Belki de onun yanına yakışmıyorsundur. Belki de onu hak etmiyorsundur. Senden birkaç gömlek üstündür belki. Elinde büyü gücü var diye bunu ahlaksızca kullanman her açıdan gelişmemiş biri olduğunu gösteriyor.

Bunun yanı sıra, başkasına büyü yapabilecek ruhani güce sahip olduğunu iddia ediyorsun bir yandan ama daha çok halk arasında “cinleriyle” çalışan, ruhani açıdan çok düşük seviyelerdeki büyücüleri andırıyorsun. Kendi gücüne değil de, başka başka varlıklara bel bağlayan büyücülerden bahsediyorum. Ruhani yükseliş başkalarına büyü yapabilme, bir şeyleri niyetine göre oldurabilme gücüyle temiz bir ahlakı, berrak bir zihni, sağlıklı bir benlik anlayışını, onurlu olmayı, saygıdeğer olmayı beraberinde getirir. “Başkaları da yapıyor” denilen zavallı işlere kalkışmaz ruhani açıdan gelişmiş biri. Doğa yine kendini dengede tutuyor gördüğün gibi.

CinnamonCake said:

Doğum haritası karmadan, ruhtan, kişinin doğasından ayrı değildir ve kaderseldir. Elbette gezegenlerin zincirlerini kırmaya çalışıyoruz, yaptığımız pratiklerin amacı da bu antik zamanlardan beri. Ama gezegenlerin etkisi altında olmak kaderselken, bir düzene bağlıyken, kişinin ruhuna ve karmasına bağlıyken bir insanın büyüsünün etkisi altında kalmak ne bir düzene bağlıdır ne kaderine bağlıdır. Eğer öyle olmuş olsaydı ruhu güçlü olan insanlara da büyü etki ederdi. (Sadece ruhu zayıf olana büyü etki etmezdi.) Ruhu güçlenmemiş insanların özgür iradesine saygı duymuyor muyuz?

Düzeltme.

Esenlikler,

Ben Zevism'in yorumcusu değil, bir elçisi ve misyoneriyim. Eğer bir şey JoS'ta yer alıyorsa benim vazifem onun hakkındaki sorularda insanlara cevap yazmak ve mantıklı açıklamalar sunmaya çalışmaktır. Aydınlanmış bir guru veya yükselmiş bir Satanik ruh olmadığım için eklemeler yapmaktan sakınırım.

Elbette Tanrılar sadece en uygun kişiler konusunda bize yardım ederler ve enerjilerini boşa harcamazlar, veya sonu kötü bitecek işler için bizim heveslerimizi kaale almazlar. Ancak, şu da var ki Tanrılar bizim için rünleri yarattılar ve verdiler.

Bu rünlerin kullanımında etik sınırlar olduğunu biliyoruz, yine de sınırın nerede olduğuna ben karar veremem, veya Tanrılar ne gibi durumlarda yasaklamışlardır, onaylamışlardır yine ben bilemem.

CinnamonCake Hanım'ın söylediği yöntem zaten bir süredir Zevism'ler arasında en efektif bulunan yöntem ancak "etik" midir "değil" midir, veya Tanrılar izin vermiş midir sorusu hakkında yorum getirmek doğru olmayacaktır. Bu sebeple tartışmayla ilgili daha fazla gönderi onaylamayacağım.

İyi akşamlar.

Official Temple of Zeus Links

Back