Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Soru

Luce del sole

New member
Esenlikler. Bir süredir düzenli olarak meditasyonlar yapıyor ilerliyordum ancak evimize bir aylığına bir misafir geldi ve kendisi sürekli namaz kılıyor. Bir süre sonra cidden rahatsız etmeye başladı ve meditasyonlarımı eksiltmeye falan başladım ve enerjim çok dengesizleşti ne yapacağım bilemiyorum. Namaz kılmasıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum çünkü odam onun namaz kıldığı odaya çok yakın ve sürekli özellikle o odaya girdiğimde yorgun hissetmeye başladım öneriniz var mı neler yapabilirim

Luce del sole said:
Esenlikler. Bir süredir düzenli olarak meditasyonlar yapıyor ilerliyordum ancak evimize bir aylığına bir misafir geldi ve kendisi sürekli namaz kılıyor. Bir süre sonra cidden rahatsız etmeye başladı ve meditasyonlarımı eksiltmeye falan başladım ve enerjim çok dengesizleşti ne yapacağım bilemiyorum. Namaz kılmasıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum çünkü odam onun namaz kıldığı odaya çok yakın ve sürekli özellikle o odaya girdiğimde yorgun hissetmeye başladım öneriniz var mı neler yapabilirim

Auranı temizliyebilirsin düzenli olarak mesela gelişmiş aura temizleme ritueli vardı onu yapabilirsin o odayı evi temizleyebilirsin kendine koruma aurası yapabilirsin algiz rünesiyle bir koruma çalışması yapabilirsin ve meditasyonlarına kaldığın yerden devam edebilirsin

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back