Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Son zamanlarda twitterda

stayhigh666

Member
Pegasus666 said:
Esenlikler arkadaşlar

Son zamanlarda twitterda kasıtlı olarak akım adı altında dilimizi arapçalaştırma gayreti olduğunu düşünüyorum. Birkaç örnek verirsem

x olunca benim sıfatü'l-eşgâl (sıfatü'l-eşgâlül-teşgâlül-meşgâl diye uzatanlar da var.)

Bu x halis mi?

Babama x yapınca bana uyguladığı tarife.

Gibi çoğaltılabilir. Bilmiyorum belki kuruntu yapıyorumdur ama mülteci akınlarıyla aynı döneme denk gelen akımlar dikkatimi çekti. Fonlanan fake hesaplar yoluyla kontrollü şekilde mi yayılıyorlar diye şüpheleniyordum buraya açayım dedim.

Bir de duyduğum kadarıyla tiktokta mesela yıl 2050 türk hasta suriyeli doktora veriyor tarzı abuk subuk bir akım çıkmış acaba bunlar kontrollü yayılıyorlar başka açıklaması olamaz.

Yayan kadar devam ettiren geri zekalılar da suçlu tabi.

Aklıma geldi paylaşmak istedim.

İyi geceler.

Sosyal medyaya az zaman ayırıyorum ve girer girmez bu dediklerinizle alakalı birçok akım görüyorum ,bilinçli yapılan bir şey olduğu kesin . Forumlarda sosyal medya akımlarının bazılarını düşmanın başlattığını vs okumuştum.

Esenlikler,

Tiktokta karşıma "Afrodit vs Medusa" yapan insanlar gördükçe sinir oluyorum ve yorumlarda sürekli Afrodit'i kötüleme var sürekli cidden deliriyorum yani. Medusa bir tanrıça bile değil yani cidden offf.

İyi akşamlar.

Baroness Blossom said:
Esenlikler,

Tiktokta karşıma "Afrodit vs Medusa" yapan insanlar gördükçe sinir oluyorum ve yorumlarda sürekli Afrodit'i kötüleme var sürekli cidden deliriyorum yani. Medusa bir tanrıça bile değil yani cidden offf.

İyi akşamlar.

Bu trendlerden bazıları, kitle görüşünü manipüle etmek amacıyla otomatik algoritmalar tarafından oluşturulmaktadır.
Böyle şeylerle zamanımı harcamayı uzun zaman önce bıraktım.
Yüzde yüz emin değilim ama Medusa'nın da diğer mitolojik varlıklar gibi bir alegori olduğunu ve gerçek bir varlık olmadığını düşünüyorum.

Wotanwarrior said:
Bu trendlerden bazıları, kitle görüşünü manipüle etmek amacıyla otomatik algoritmalar tarafından oluşturulmaktadır.
Böyle şeylerle zamanımı harcamayı uzun zaman önce bıraktım.
Yüzde yüz emin değilim ama Medusa'nın da diğer mitolojik varlıklar gibi bir alegori olduğunu ve gerçek bir varlık olmadığını düşünüyorum.

Esenlikler,

Bilemiyorum ama bildiğim tek şey çok sinir bozucu oldukları yani neden bir tanrıça ile mitolojik bı varlığı kıyaslarsın ki.
Katılıyorum bence de gerçekte var olan bir varlık değil.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back