Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satürn Gerilemesi

AlterOne

Active member
Esenlikler,

Astroloji başlığı var ama direkt bunun hakkında başlık açmak istedim. Belki başkaları da direkt görüp dikkat eder diye.

Satürn gerilemesindeyiz şu an. Ve maalesef şu an doğum haritamda bir gezegenin üzerinden geçiyor. Astrolojiyi okuyorum, araştırıyorum fakat tam anlamadığım için buraya yazarak danışmak istedim.

Astro Apollo’da geçişler kısmında kendi doğum bilgilerimi ve şimdinin bilgilerini girerek biraz bakındım. Güçteki değişiklikler kısmında şu an 0 derece var ve bir süre sonrasında 2 dereceye çıkıyor falan.

Bu 0 yaptığı bugünde, gerçekten kötü bir şeyler yaşadım ve bunun için irdelemeye kalktım zaten. Öngörü metotlarını okuyup kendim için analiz yapmayı deniyorum ama elim ayağıma girdi resmen. Yanlış analizler yaparak da kendimi kötü bir mentaliteye sokmak istemiyorum.

Satürn gerilemesinin üzerimdeki etkilerini basitçe nasıl analiz edebilirim? Gerilemenin bitmesinden bağımsız olarak analiz yapmak istiyorum ki önüme çıkacak şeyleri bilebileyim. Ama sanırım bu 0 derece en kötüsüydü, hafiflemeye başlayacak sanırım yanlış anlamadıysam.

Moderatörlere Not: Şu an kritik bir durumdayım, eğer yazmamam gereken bir şey yazdıysam onu düzeltip yayınlayın lütfen. Paylaşımımın tamamen yayınlanmamasını istemiyorum, öyle olacaksa özel mesaj yoluyla yardımınızı büyük bir rica ile talep ediyorum.

Satürnün halkası var, aynı ufoya benziyor, satürn gerilemesi nasıl oluyor, geri gerimi gidiyor ? Tersinemi dönmeye başlıyor, bu gezegenler hem kendi etrafında birde güneşin etrafında dönüyor, tersmi dönmeye başlıyor, ben bunu anlamıyorun, yoksa dünyadanmı uzaklaşıyor, bu gezegenler bir yörüngede dönmüyormu ?

Birde asronotlar nasıl tahmin ediyorki ? Büyük telekopla uzayı izlemek lazım, hangi gezegen ne tarafa dönüyor, ne biliyorlar sürekli dürbünle uzayımı izliyorlar, birde ev var neye ev diyorlar, en sevmediğim konu bu astroloji, venüs karesi yaptım, ama iyi birşey olduğu için yaptım, ama bu gezegenler konusundan anlanıyorum, uzayda gece hava açıkken bir sürü yılduz var, hele köyde resmen uzay görünüyor,

Astroloji verilerimiz genellikle Swiss Ephemeris dediğimiz bir sisteme dayanıyor, bu sistem de verilerini NASA'dan elde ediyor.

Dolayısıyla hem astronomik olarak doğru verilerle işlem yapıyoruz hem de geçmişteki veya gelecekteki astrolojik konumları hesaplayabiliyoruz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back