Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satürn, Black Cube ve Satanizm: Enerji, Sınırlar ve Disiplin Üzerine Sorular

Marilyn Manson

New member
Satürn okült literatürde ve astrolojide genellikle sınırlar, disiplin, kısıtlamalar ve ölüm döngüleri ile ilişkilendirilir. Gnostik sistemlerde Black Cube ile bağlantılı olarak çoğunlukla negatif ve sınırlayıcı güçler şeklinde yorumlanıyor. Ama merak ediyorum: Bu enerji gerçekten sadece sınırlayıcı mı, yoksa bilinçli kullanıldığında ruhsal ve zihinsel evrim için de bir potansiyel sunuyor mu?

Mitolojik açıdan bakacak olursak, Mısır’da Satürn’ü temsil eden net bir tanrı veya tanrıça yok gibi görünüyor; eski uygarlıklar çoğunlukla Güneş, Ay ve ana gezegenlerle ilgilenmiş. Ancak Satürn’ün üstündeki altıgen veya küp gibi sembolik yorumlar dikkat çekiyor. Gerçekten içinde bir küp var mıydı, yoksa sadece geometrik bir sembol müydü? Bu da kafamı kurcalıyor.

Okuduğum kaynaklarda Satürn enerjisi “hapis, sınırlar ve disiplin” ile ilişkili. Black Cube de bazen sadece sembol olarak geçiyor, bazen meditasyon ve güç çalışmalarıyla ilişkilendiriliyor. Peki, Satanizm’de Satürn Şeytan’ı mı temsil ediyor? Black Cube gerçekten var mı yoksa tamamen sembolik mi?

Diğer dinlerde benzer semboller görülebiliyor ama bizim enerjimizle bunları nasıl ayırıyoruz? Black Cube’ün sembolü veya enerjisi Yahudilerden veya Müslümanlardan nasıl farklı? Kullanıyorsak biz nasıl ve ne amaçla kullanıyoruz?

• Satürn Satanizm’de Şeytan veya belirli demonik enerjilerle mi ilişkilendiriliyor?
  • Black Cube gerçekten bir varlık mı, yoksa sembolik bir yapı mı?
  • Gnostik literatürdeki Black Cube’den bizi ayıran şey nedir? Enerjiyi veya sembolü farklı kullanan biz miyiz?
  • Black Cube’ün Satanik pratiklerdeki rolü nedir? Enerjiyi bilinçli olarak yönlendirmek mümkün mü?
  • Diğer eski uygarlıklar ve dinler Satürn’ü nasıl temsil etmiş? Altıgen, küp gibi geometrik semboller nasıl yorumlanmış?
  • Black Cube veya Satürn enerjisini, Yahudiler veya Müslümanlar ile karşılaştırınca bizim kullanımımızda fark ne?(eğer bizde varsa)
  • Satürn’ün disiplin, hapis ve sınır yönü meditasyon, simya veya enerji çalışmalarıyla nasıl entegre edilebilir?
  • Tarih boyunca Satürn ve Black Cube ile ilgili gizli öğretiler, okült metinler ve simyasal çalışmalar var mı? Varsa bunlar nasıl uygulanıyor?
Deneyimlerinizi, sistemlerinizi ve yorumlarınızı paylaşmanız çok değerli. Hem tarihi hem enerji boyutunu öğrenmek istiyorum.

Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Hem tarihi hem enerji boyutunu öğrenmek istiyorum.

Ayrıca kafamı kurcalayan başka bir konu daha var: Disipline gerçekten girmek ve zamanı, yani “Satürn’ümü”, verimli kullanmak istiyorum. Daha disiplinli olmak, adeta bir Nazi askeri titizliğinde kendimi kontrol etmek için neler yapabilirim? Sürekli gelişmek istiyorum ama fark ettim ki sosyal medya ve zevklerimin zincirsiz kölesi olmuş durumdayım. Bu konuda deneyimli olanlar, rutin, zihin egzersizleri veya zaman yönetimi teknikleri ile ilgili tavsiyelerini paylaşabilir mi?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back