Esenlikler dostlarım,
Bir süredir kendi hayat şartlarımdan ve bir kaç sıkıntıdan dolayı TOZ'a bakınamıyor, paylaşım yapamıyordum. Forumun şu anki halini görmek cidden hoşuma gitti, hepinize bol gelişimler dilerim. Dostlarım son günlerde yüreğimi dağlayan bir haber aldım, sevgilim kalp hastası ve kalp pili takılması için bir ameliyata girmek üzere. Kendisi gerek hastalığından gerekse bunun verdiği yükten dolayı pek iyi hissetmiyor, şuan güncel olarak 99 günlük ritüel takvimini takip etmenin yanı sıra Lord Valerefontis'in ritüelini yapıyorum ve bunu en azından bir 40 gün devam ettirme kanaatindeyim. Kendisi bir zevist değil, ancak tanrılarımızın kendisini koruması ona destek olması için elimden geleni yapmak istiyorum. Hastalığının seyrinden çok psikolojik durumu rahatsız ediyor beni, kendisini bir yük olarak görmeye başladığını ve kimsenin onu böyle görmemesini istediğinden yalnız kalmayı arzuladığını söylüyor, bunun geçici bir şey olduğuna inanmak istiyorum. Hastalıkta ve sağlıkta dostlarımıza, yakınlarımıza ihtiyaç duyarız. Ona biraz daha destek çıkabilmek için neler yapmamı önerirsiniz? Lord Valerefontis'in ritüeline ek, şifa çalışmaları da ekleyeceğim. Sizce daha başka neler yapabilirim?