Lysander Florian Thornis Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,776 Location The Earth Feb 23, 2022 #1 Aratosbung said: Ben de fark ettim. Özellikle güneş çakram kalp gibi atıyor. Bu bir işaret mi? Click to expand... Evet bir işaret ben boşluk meditasyonunda bile hissediyorum bunu devam ettirin daha iyi olucaktır Click to expand...
Aratosbung said: Ben de fark ettim. Özellikle güneş çakram kalp gibi atıyor. Bu bir işaret mi? Click to expand... Evet bir işaret ben boşluk meditasyonunda bile hissediyorum bunu devam ettirin daha iyi olucaktır
D Druid of the Truth Member Joined Nov 19, 2021 Messages 133 Feb 23, 2022 #2 Aratosbung said: Ben de fark ettim. Özellikle güneş çakram kalp gibi atıyor. Bu bir işaret mi? Click to expand... Aynısı bende de oluyor
Aratosbung said: Ben de fark ettim. Özellikle güneş çakram kalp gibi atıyor. Bu bir işaret mi? Click to expand... Aynısı bende de oluyor
Lysander Florian Thornis Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,776 Location The Earth Feb 24, 2022 #3 Aratosbung said: Baroness Blossom said: Aratosbung said: Ben de fark ettim. Özellikle güneş çakram kalp gibi atıyor. Bu bir işaret mi? Click to expand... Evet bir işaret ben boşluk meditasyonunda bile hissediyorum bunu devam ettirin daha iyi olucaktır Click to expand... İyi niyetlisin lütfen yanlış anlama ama noktalama işaretlerini kullanır mısın? Okumakta güçlük çekiyorum. Yorumun için de teşekkürler. Teyit etmek istemiştim. Click to expand... Elimden geleni yapıcam ama söz vermiyorum Rica ederim ^^ Click to expand...
Aratosbung said: Baroness Blossom said: Aratosbung said: Ben de fark ettim. Özellikle güneş çakram kalp gibi atıyor. Bu bir işaret mi? Click to expand... Evet bir işaret ben boşluk meditasyonunda bile hissediyorum bunu devam ettirin daha iyi olucaktır Click to expand... İyi niyetlisin lütfen yanlış anlama ama noktalama işaretlerini kullanır mısın? Okumakta güçlük çekiyorum. Yorumun için de teşekkürler. Teyit etmek istemiştim. Click to expand... Elimden geleni yapıcam ama söz vermiyorum Rica ederim ^^