Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sağlık problemi

Tengriken

New member
Esenlikler, utanmadan çekinmeden bir sağlık problemimi anlatmak istiyorum. Erkeğim ve erektil disfonksiyon problemim var, bu problem damarlara ilgili. En son tedavi olarak ameliyat kaldı. Bu ameliyatı olmadan sorunu çözme imkanım var mı? Ameliyattan başka çözüm gözükmüyor fiziksel olarak.

Esenlikler, utanmadan çekinmeden bir sağlık problemimi anlatmak istiyorum. Erkeğim ve erektil disfonksiyon problemim var, bu problem damarlara ilgili. En son tedavi olarak ameliyat kaldı. Bu ameliyatı olmadan sorunu çözme imkanım var mı? Ameliyattan başka çözüm gözükmüyor fiziksel olarak.
Doktorları dinlemeli ve onlara göre hareket etmelisiniz. Burada Doktor olan kişiler bile sizi muayene etmeden size sağlık açısından bir tavsiye veremez. Geleneksel ve "köy tıbbı" adı altında bir tavsiye istiyorsanız size kırmızı pancar yemenizi tavsiye edebilirim. Kırmızı pancar içerisinde bulunan nitrat ile damarları genişletir ve bu sayede ereksiyona yardımcı olur.

Aynı şekilde sarımsak da tüketebilirsiniz. Sarımsağın da damarları genişletici bir özelliği vardır bu sebeple çok yenilirse kişide baş dönmesi gibi problemlere sebep olabilir, dikkatli kullanılması gereken bir ürün.

Dediğim gibi burada verilebilecek tavsiyeler yerine doktorunuzu dinlemeniz daha iyi olacaktır.

Doktorları dinlemeli ve onlara göre hareket etmelisiniz. Burada Doktor olan kişiler bile sizi muayene etmeden size sağlık açısından bir tavsiye veremez. Geleneksel ve "köy tıbbı" adı altında bir tavsiye istiyorsanız size kırmızı pancar yemenizi tavsiye edebilirim. Kırmızı pancar içerisinde bulunan nitrat ile damarları genişletir ve bu sayede ereksiyona yardımcı olur.

Aynı şekilde sarımsak da tüketebilirsiniz. Sarımsağın da damarları genişletici bir özelliği vardır bu sebeple çok yenilirse kişide baş dönmesi gibi problemlere sebep olabilir, dikkatli kullanılması gereken bir ürün.

Dediğim gibi burada verilebilecek tavsiyeler yerine doktorunuzu dinlemeniz daha iyi olacaktır.
Anladım. Doktora göre son çare ameliyat. Ameliyatsız düzelme şansı yok.

Anladım. Doktora göre son çare ameliyat. Ameliyatsız düzelme şansı yok.

Merhaba,

Farklı bir doktora görünmeniz daha iyi olabilir, garanti almak amacıyla. Çünkü benim göz sorunum vardı ve doktora gittiğimde ameliyat olmam gerektiğini söylemişti. Ancak başka bir doktor, en iyisi gözlük takmam gerektiğini belirtti. %90'lık başarı olasılığı olsa bile, sonuçta risk her zaman vardır, demişti.

İki doktor da aynı şeyi söylüyorsa, o zaman ameliyat olmanız gerektiği anlamına gelebilir. Çünkü tıpta tedavi yöntemleri doktorlara göre değişiklik gösterebilir. Bir sağlıkçı olarak size yardımcı olmak isterdim, fakat Thersthara Bey'in de dediği gibi, muayene etmeden sorunu belirlemek zor. Özellikle her bölümün ilgilendiği alan farklı olduğu için, örneğin benim bölümümde hayati tehlikesi olan ağır yaralılar ile ilgileniyoruz. Bu nedenle, cinsel konularda farmakoloji bilgimle çözüm aramam doğru olmaz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back