Ben de iqos içiyorum evet bu da zararlı bir ölçüde daha az zararlı tadı da iğrenç bunu içtiğimden beri de sigara içesim gelmiyor, her neyse çay içmek faydalı olduğu kadar zararladır demir emilimini azaltır,böbrek taşı oluşumuna sebep olur,tansiyonunuzu bozar, gastirte yol açabilir. Bu yaşıma kadar bir bardak çay içmedim bir ley de kaybetmedim. Sigara konusuna da gelirsek bir kere auranıza zarar veriyor, inşaatta çalışıyorsunuz sürekli hareket halindesiniz hareket imkanınızı bugün kısıtlamasa bile yarın kısıtlayacak. Çocuğunuzla geçirmek istediğiniz güzel zamanlar yok mu? Mezun olduğunu görmek gibi mesela, hadi tüm bu değerleri boş verdim sağlığınız için değerlendirelim durumu
Tat ve koku alma yetinizi kaybedersiniz, kanser olma riskiniz %85 artar, bir araştırmaya göre sigara içen insanların %56 sı inme riskiyle karşı karşıyadır. Erkeklerde sperm kalitenizi düşürür kadınlarda yumurtalara zarar vererek düşük yapılmasına sebep olur. Beyin damarlarızı tıkar bitkisel bir hayata sürüklenmenize sebep olur. Sık sık hasta oluyorsanız eğer bu hastalıkları daha ağır seyirde atlatmanıza sebep olur. Cildinizi kırıştırır renginiz soldurur ayrıca göz hastalıklarının genetik olmayan birçok kısmı sigara içen insanlarda ortaya çıkar. Bir hastamız vardı günde iki paket sigara içiyordu ve geldiğinde KOAH tanısı konulmuştu bile sonra yoğun bakımda onu kaybettik yani acı bir duman bir aileye acı bir çığlık olarak döndü
siz siz olun biraz olsun kendinizi düşünün