Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

romanian satanists

Salut!!!

Nu stiu daca mai sunt pe aici altii...?

English: I don't know if there are more of us here...?

Hail Enki!

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "raziel8911" <raziel8911@... wrote:
--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "cristi_mman" <cristi_mman@ wrote:

are there any romanian satanists in here? if yes please reply :)

Salut!
Eu sunt din romania.ma bucur ca am reusit sa gasesc ceva romani pe aici.:)
Salut!
Eu sunt tot din romania faget,Jud.Timis.
AM nevoie d ajutor(sa dea reply) cum imi deschid The Third Eye? pt k eu am incercat am facut 4 zile la rand dar nimik

Pai,sa nu crezi ca o sa iti deschizi direct al treilea ochi asa,dupa 4 zile...Nu.Numai il incarci cu energie ca sa inceapa sa se deschida.Nu o sa vezi tu instant asa niste figuri si culori ciudate.Lasa-i timp.
Eu mi l-am deschis dar m-am oprit din meditatii pt o vreme si incepe sa se inchida.So,practice! Numai cu constant meditating o sa poti sa-l deschizi complet.

Sorry,daca scriu/vorbesc ceva repede am tendinta sa intru pe Engleza.
Sper ca ce am scris a fost cumva de folos.

Hail the Gods!

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "nuclearboy05" <nuclearboy05@... wrote:

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "raziel8911" <raziel8911@ wrote:

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "cristi_mman" <cristi_mman@ wrote:

are there any romanian satanists in here? if yes please reply :)

Salut!
Eu sunt din romania.ma bucur ca am reusit sa gasesc ceva romani pe aici.:)

Salut!
Eu sunt tot din romania faget,Jud.Timis.
AM nevoie d ajutor(sa dea reply) cum imi deschid The Third Eye? pt k eu am incercat am facut 4 zile la rand dar nimik

Salut:).Eu sunt Cosmin,pe tine cum te keama shi din ce orash eshti?App...am nevoie de ajutor oleaca.Shtii cumva secte care practik Satanismul Spiritual in Piatra-Neamtz.Ms sh ma bucur sa cunosc un Satanist compatriot de al meu =).

Slava Lui Lucifer si Zeilor Iadului!!

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], kertesz alpar <kerteszalpar@... wrote:

Im from romania to :) Salut all :D

<td val[/IMG]Sal:) si eu sunt din romania :D eu sincer nu am gasit pe nimeni satanist la mine in oras,eu stau in nordul tarii,maramures.imi face placere sa pot vb cu cineva in sfarsit limba romana pe forumul asta:)
HAIL SATAN!!

--- On Thu, 11/26/09, Arch <arch_enemy_94@... wrote:
From: Arch <arch_enemy_94@...
Subject: [Teens4Satan] Re: romanian satanists
To: [email protected]
Date: Thursday, November 26, 2009, 1:42 PM

Salut:).Eu sunt Cosmin,pe tine cum te keama shi din ce orash eshti?App... am nevoie de ajutor oleaca.Shtii cumva secte care practik Satanismul Spiritual in Piatra-Neamtz. Ms sh ma bucur sa cunosc un Satanist compatriot de al meu =).

--- [/IMG]Teens4Satan@ yahoogroups. com, kertesz alpar <kerteszalpar@ ... wrote:

[/TD]

hey .. ia te uita :D romani :X:X in sfarsit! sunt din centru si nu mai cunosc pe nimeni in zona care sa fie dedicat lui Satan .. daca stiti pe cineva, faceti-mi legatura :D sunt interesat sa particip la la intruniri de genul (daca se fac la noi in tara) nu pot spune cat de bucuros sunt ca am dat de voi :D< ramaneti sub paza domnului nostru, Lucifer.

Glory to Satan, Lord of the Hall :X

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], Rip Rip <raziel8911@... wrote:

Sal:) si eu sunt din romania :D eu sincer nu am gasit pe nimeni satanist la mine in oras,eu stau in nordul tarii,maramures.imi face placere sa pot vb cu cineva in sfarsit limba romana pe forumul asta:)
HAIL SATAN!!

--- On Thu, 11/26/09, Arch <arch_enemy_94@... wrote:

From: Arch <arch_enemy_94@...
Subject: [Teens4Satan] Re: romanian satanists
To: [url=mailto:[email protected]][email protected][/url]
Date: Thursday, November 26, 2009, 1:42 PM

Salut:).Eu sunt Cosmin,pe tine cum te keama shi din ce orash eshti?App... am nevoie de ajutor oleaca.Shtii cumva secte care practik Satanismul Spiritual in Piatra-Neamtz. Ms sh ma bucur sa cunosc un Satanist compatriot de al meu =).

--- In Teens4Satan@ yahoogroups. com, kertesz alpar <kerteszalpar@ ... wrote:

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back