Header Wallpaper

Ritual hakkında

Kusura bakmayın çok geç kaldım bunun için ama hazırım sonunda geç olsun güç olmasın
Tam 1 ocakta 40 günlük meditasyonum bitiyor ama ben bunu 60 günlük olarak uyguladım o yüzden uzun sürücek
Ritual'lere yarından itibaren başlıyorum fakat nasıl başlamalıyım neye göre hangi Ritual'yi yapmalıyım bir sürü liste var ters şema veya yılanı güçlendirme gibi
Hangisinden başlıyım ? teşekkürler 🙏

Fides autem hominum armaturam suam habet
Coniunctis viribus, invicti stamus

Nihai Ritual ve bu Ritual'a ek olan 2 çalışmayı yapmanız yeterlidir, toplam 3 çalışma ediyor. İlk kez yapacaksanız biraz uzun sürebilir, rahatsız edilmeyeceğinizden emin olun ve mutlaka Aura Temizliği yapın. bahsettiğim çalışmaları tek sayfa üzerinden yapabilirsiniz.

Kusura bakmayın çok geç kaldım bunun için ama hazırım sonunda geç olsun güç olmasın
Tam 1 ocakta 40 günlük meditasyonum bitiyor ama ben bunu 60 günlük olarak uyguladım o yüzden uzun sürücek
Ritual'lere yarından itibaren başlıyorum fakat nasıl başlamalıyım neye göre hangi Ritual'yi yapmalıyım bir sürü liste var ters şema veya yılanı güçlendirme gibi
Hangisinden başlıyım ? teşekkürler 🙏

Ritual dan sonra kendinizi temizlemeyi ve lanetleri geri gönderme 1. Ve 2. Kısmı yapmayı unutmayın

[ email redacted ]

[ email redacted ]