anonymous042
Member
Merhabalar , bu gün rüyamda 2 yaşlı bir kadın bir erkek bana büyü yapıyodu ve sanırım eski sevgilim yaptırıyomuş rüyamda, bu bir işaret olabilir mi acaba ?
Çok düşünmekten bunu görmüş olma ihtimaliniz ne? Eğer buradaysanız enerji okuması biliyorsunuzdur deneyin ya da GD yardım isteyinMerhabalar , bu gün rüyamda 2 yaşlı bir kadın bir erkek bana büyü yapıyodu ve sanırım eski sevgilim yaptırıyomuş rüyamda, bu bir işaret olabilir mi acaba ?
Rüyalar her zaman bir kehanet aracı değildir. Büyü yapılmışsa bile işe yaramaz ama tedbir almak istiyorsanız koruma auranız üzerine meditasyon yapabilirsiniz.Merhabalar , bu gün rüyamda 2 yaşlı bir kadın bir erkek bana büyü yapıyodu ve sanırım eski sevgilim yaptırıyomuş rüyamda, bu bir işaret olabilir mi acaba ?
Olabilir de , son dediğinizi anlamadım.Çok düşünmekten bunu görmüş olma ihtimaliniz ne? Eğer buradaysanız enerji okuması biliyorsunuzdur deneyin ya da GD yardım isteyin
Koruyucu Demonunuzu davet ederek sorabilirsiniz.Olabilir de , son dediğinizi anlamadım.
Koruyucu demon daveti nasıl oluyor tam olarakKoruyucu Demonunuzu davet ederek sorabilirsiniz.
Koruyucu demon daveti nasıl oluyor tam olarak
Esenliklerle
Tamamen okudum ama bunu yaparken davet etçeğimiz Demonun adınu tekrarlamamız gerektiği yazıyor Koruyucu Demon için nasıl ismini söyliyicez nerden bilicez ?Tanrıları/Demonları Davet Etme/Çağırma – Spiritüel Satanizm
Demonlar Nedir? Demonlar Nasıl Çağılır? Demonlar Nasıl Davet Edilir? Hepsi ve daha fazlasını Spiritüel Satanizm'de keşfedin!spirituelsatanizm.org
Açıkcası bunu bilmemeniz biraz tuhaf geldi 120 küsür postunuz var burada bu kadar zaman geçiriyorsanız bunu bilirsiniz diye düşünmüştüm açıklamak gerekirseTamamen okudum ama bunu yaparken davet etçeğimiz Demonun adınu tekrarlamamız gerektiği yazıyor Koruyucu Demon için nasıl ismini söyliyicez nerden bilicez ?
Pandül gibi şeyleri kullanmak yerine meditasyon yapın ve psişik açıklığınızı artırın. Bu tür yöntemlerde ustalaşmak oldukça zorludur ki hiçbir zaman kesin bir yanıt alamazsınız. Özellikle yeni başlayan bir üyeye %90 gibi bir garanti vermek gerçekçi değildir.Açıkcası bunu bilmemeniz biraz tuhaf geldi 120 küsür postunuz var burada bu kadar zaman geçiriyorsanız bunu bilirsiniz diye düşünmüştüm açıklamak gerekirse
Her ss adandıktan sonra onu koruyan ve sorunlarında yardım alması için bir Demon onun Gardiyan Demonu olur. 40 günlük meditasyon programınızı tamamladığınızda onu hissedebilecek kadar ilerlemiş olursunuz,bunun öncesinde de hissedebilirsiniz ama 40 gün sonunda daha açık bir halde olursunuz. Gardiyan demonunuzu bilmiyorsanız eğer bu sitede yazı halinde var mı emin değilim ama pdf olarak olması lazım pandül ve boş bir cam kavanoz alarak önce ikisini kutsayıp pandüle isminin içinde kaç harf olduğunu sorup kavanoza ne kadar çarpıyorsa sayarak ve sonrasında da isminin baş harfini tek tek sorup pandül ne zaman kavanoza vurursa onu da baş harf olarak algılayabilirsiniz. Sonrasında siteden Hell'in Tanrıları yazısından hangi Demonlarımız varsa tek tek sorup pandülünüz yine kavanoza vurduğunda cevabı kesin olmasa da %90 alırsınız. Psişik olarak iyiyseniz muhtemelen o sizinle iletişime zaten geçecektir.
Sonne Bey zaten meditasyonu belirtmişim. Sitede kendi yönetim ekibinizle çevirdiğiniz bir yazı olduğunu hatırlatmak isterim. Madem bu kadar güvensiz sitede neden var diye sormak isterim. https://spirituelsatanizm.org/gardiyan-demonlar/ pandülde ustalaşmak zordur ama kimsenin SS olana kadar hangi alanda uzman olduğunu bilemeyiz değil mi?Pandül gibi şeyleri kullanmak yerine meditasyon yapın ve psişik açıklığınızı artırın. Bu tür yöntemlerde ustalaşmak oldukça zorludur ki hiçbir zaman kesin bir yanıt alamazsınız. Özellikle yeni başlayan bir üyeye %90 gibi bir garanti vermek gerçekçi değildir.
Koruyucu Demon'unuzu bulmak derin ve kişisel bir süreçtir. Tanrılar hakkında daha fazla bilgi edinerek ve onların işaretlerine olan farkındalığınızı artırarak, zamanla kendisini bulacağınıza eminim.
Öte yandan, endişelenmenize gerek yok. Müslümanların büyü olarak nitelendirdikleri saçmalıkların bizlere zarar vermesi mümkün değildir. Tanrıların himayesi altındayız ve bu nedenle gerçek anlamda bir zarar görmemiz söz konusu değil. Ayrıca, günlük olarak koruma aurası yapıyorsanız başınıza hiçbir şey gelmeyecektir. Bununla birlikte, hâlâ tam anlamıyla emin olmak istiyorsanız, bu çalışmayı yapabilirsiniz: Lanetleri Geri Çevirme
Bu tür yöntemler gerçekten uygulanabilir ve etkilidir, ancak dediğim gibi, bunlarda ustalaşmak zaman alır ve oldukça fazla pratik gerektirir. Başlangıçta meditasyona odaklanmak, daha uygun bir yaklaşım olacaktır. Ardından kişi, istediğine odaklanabilir.Sonne Bey zaten meditasyonu belirtmişim. Sitede kendi yönetim ekibinizle çevirdiğiniz bir yazı olduğunu hatırlatmak isterim. Madem bu kadar güvensiz sitede neden var diye sormak isterim. https://spirituelsatanizm.org/gardiyan-demonlar/ pandülde ustalaşmak zordur ama kimsenin SS olana kadar hangi alanda uzman olduğunu bilemeyiz değil mi?
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan