Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rüya hakkında

Romanov

New member
Rüyamda gördüğüm bir kedi bugün tam anlamıyla aklıma kazındı. Sarman bir kediydi turuncu-parlak tüyleri vardı. neden bilmiyorum ama kesinlikle bunun derin bir anlamı olduğuna inanıyorum. özellikle bu renk olması bana bir anlam çağrıştırıyor. peki ya sizce ne anlama geliyor olabilir?

Rüyamda gördüğüm bir kedi bugün tam anlamıyla aklıma kazındı. Sarman bir kediydi turuncu-parlak tüyleri vardı. neden bilmiyorum ama kesinlikle bunun derin bir anlamı olduğuna inanıyorum. özellikle bu renk olması bana bir anlam çağrıştırıyor. peki ya sizce ne anlama geliyor olabilir?
Ben de bir keresinde rüyamda turuncu renge benzer bir kedi görmüştüm ama öyle şirindi ve tatlıydı ki hayvanı şirinlikten tatlılıktan kucağımdan indiremedim hiç kaçmaya da çalışmıyordu o da beni sevmişti, yicektim az kalsın keşke bir kedim olsa ya 💖💖💖🐈🐈🐈

Belki de kediniz olacaktır, rüya bunu söylüyordur. Eğer varsa bir tane daha olacaktır belki de :) Rüyadan bu anlamı çıkarabildim. Rüyanızın iyi bir anlamı olduğunu düşünüyorum, kedilerin olduğu rüyalar genelde kötü olmazlar bence.

bazen tanrilarin cesitli formlarda insanlara yaklastigini okumustum bir yerde. sanirim ingilizce forumdu, hic hatirlamiyorum. mesela cok igrenc hissettigim bir donem dunya guzeli bir ceylan hep benimle ruyalarimda konusuyordu. bu olaylari tam bilmedigim zamanlarda garipsemistim ama simdi biraz tanrilara bagliyorum.

Bunun üzerine biraz düşündükten sonra ben de dediğiniz sonuca vardım siz söyleyince tam yerine oturdu. O akşam Leydi Afrodit ile bağımı geliştirmek için çalışmalar yapmış ve kendisine hediyeler sunmuştum. Kesinlikle o olduğuna inanıyorum. Afrodit ile en çok özdeşleştirdiğim renk altın sarısı, kedi de oldukça parlak renkliydi.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back