Tesekkür ederim geri dönüsünüz icin.
1- Rünleri çalışmalarınız olmadıkça titretmenizi önermiyorum. Fehu rünü harici diğer rünler bildiğim kadarıyla enerjiyi dönüştürmeye yarıyor ve saf enerji sunmuyorlar. Bu yüzden enerji bedeninizdeki depo enerjiyi tüketebilir, orası da biterse güneş çakranıza geçebilir. Tabii titretmeyi önermiyorum derken enerji bedeninize titretmenizi önermiyorum. Çakralara meditasyon amaçlı titretilebilir. Fehu rününe dairse "bu rün harici diğer rünler enerjiyi dönüştürür, bu saf enerji verir" tarzı bir şey yazmıyor. Ancak açıklamasından çıkardığım sonuç bu oldu....
Rünleri calismalarimiz olmadikca titretmemenizi önerdinz. Hangi calismalardan bahsediyorsunuz? tam meditasyon calismasi mi ? Maaalesef ki rünleri titrettim ama bende bir etkisi oldu mu bilmiyorum, hayat enerjim zaten hep düsüktü, belki daha da düsmüs olabilir

peki bu halde ne yapmam gerekiyor ?
40 günlük tam meditasyonu ypatim bir fark göremedim. 6 aylik meditasyonu yapmami önerirmisinz?
Bu rünleri kafamiza göre yapamayacaksak, keske daha ayrintili bir bilgi olsa da kafamiza göre yapmasak. Cok fazla bilgi eksikligi var maalesef
Tesekkü ederim