Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ouija Hakkında

gizlibirvarlık

New member
Esenlikler,

İlk defa ouija tahtası kullandım.Gerek gözüm açık gerek kapalı yaptım.Gardiyan Demon'umun ismini öğrenmek için kullandım.Bir varlık hissettim (seans bittikten sonra elektriklenme de hissettim). Şeytan'dan gelme olduğuna ve ŞEYTAN adına yemin edebilir misin dediğimde 'Yes' dedi.İsminin ilk 3 harfini sorduktan sonra isminin kaç harfli olduğunu sordum ve '5' yanıtını aldım.En son ortaya 'GDBAT' ismi çıktı hemen sitede G'den M',ye demonlar sayfasına baktım ve "GAAP NAMI DEĞER TAAP, GOAP" ,LORD GAAP.
Tarihleri 2-7 Eylül.Benim doğum günüm 7 Eylül.Ve 'ufak tefek bir adam olarak görülür' yazıyordu.Ben yaklaşık 2 sene sene önce astral seyahat denemelerinde küçük, çok tatlı bir varlık görmüştüm.Lord Gaap mıydı bilmiyorum ama gardiyan Demon'un olabileceğini düşünüyorum. Dediğim gibi ilk defa Ouija tahtası kullandım. Sizinde değerli fikirlerinizi almak istiyorum, cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Esenlikler,

Ekstra ekleme yapmak istiyorum;
Seansı yaparken biraz korkmuştum, Gardiyan Demon'um burdaysan güçlü bir işaret ver,diye bir istekte bulundum gelmedi ama seansı bitirdiğimde yere düşmeyeceğine emin olduğum 2 tane kağıt düşmüstü ve tahtamı kaldırdıktan sonra direk onları gördüm.
Cevap verenlere tekrardan teşekkürler.

Esenlikler. İlk defa kullandıysanız eğer, bu sizin deneme ve yanılma yöntemleriyle üzerinde biraz hakimiyet kurmanızı sağlamalıdır. O an gelen varlık bizim tanrılarımız olabilir veya olmayabilir de. Ama pozitif ve hafif bir his ise muhtemelen tanrılarımızdır. Bundan emin olmak adına iletişimin aynısını tekrar edebilirsiniz. Tekrarlarınız sonucunda onun ismini öğrenebilirsiniz. Evet gelen koruyucunuz ise bu çok mükemmel bir şey... Emin olmanızdan kastettiğim şey onun ismi ve verdiği cevaplar. Koruyunuz gelmiştir ama Ouija tahtasında deneyiminiz olmadığı için harfler ve isimler yanlış kodlanmıştır. Pek çok şey olabilir. Pek çok şey göründüğü gibi olmayabilir. İşler görünenden daha iyiye veya daha kötüye gidebilir. Deneyimler sizi bekliyor. Ayrıyeten herkese belirtmem gereken şey ise, bir şeyi beceremeyeceğinizi düşünüyorsanız olduğunuz yerde saymak yerine üstüne gidin ve pratiklerle ustalaşın.

Bu tür çalışmalarda birçok şey yaşanabiliyor ve bunların daima ne olduklarına dair net bir fikrimiz olamaz, olmak zorunda da değildir. Her şeyi bir anda çözemez, bir anda cevabını alamazsınız. Yapacağınız en iyi şey, denemeye devam etmek ve cevapların ardından gitmektir. Ayrıca koruyucunuza size rehberlik etmesi ve ilham vermesi için seslenebilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back