Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Numaraloji ve Düşman Hakkında

Fırtına

New member
Website
hukuk-devleti.pages.dev
Esenlikler, Ezoterik Nazizm üzerine araştırma yaparken bazı dangalaklara tekrar ve tekrar rastladım. Farkındayım, düşman ile ilişkilendiriliyorlar. Düşman pratiklerini merak etmektense kendi gelişimime odaklanmalıyım ama işin sonucunda merağıma yenik düştüm ve araştırırken birkaç not aldım. Şimdi aklımı karıştıran şeyler oldu.

1-) İlk olarak, bazı dangalaklar bir gri'nin çiziminin üzerine kanlarını akıtıp grinin alın bölgesine '333' yazıyorlar. Ancak anlamadığım şey, 333'ün düşman kaynaklı olmaması. En azından forumda, "Henüz tamamlanmamışlığın sayısı, aynı zamanda güneş ile ilgilidir. 666'ya çıkar." gibi yazılar okumuş olmam. Bu yüzden rastgele bir sayı seçmişler ve çalıştığına inanıyorlar herhalde diye düşündüm ancak inisinasyonlarında dâhi kullandıkları sigildeki varlığın talimatlar vermiş olabileceği aklıma geldi. Dolayısıyla 1. Sorum, 2. Soruyu doğuruyor:

2-) Tanrılarla konuşmak için ritüel yaparken bile Babamızdan onay istiyoruz ki, astraldeki kötü niyetli bir varlık kendisini başka bir şey olarak tanıtmasın denildiğini biliyorum. Burada benim anlamadığım nokta, şahsen Tanrılarımızdan mı acaba diye kontrol ettiğim bahsini açtığım sigil'i gerçek anlamda her şeyi yaparken kullandıkları. Öyle ki, sigil'i not alayım; belki bir yerde karşıma çıkar diye indirdikten sonra henüz enerjiyi bile hissedemeyen benim tüm vücudumun 'O şey kötü, sil ve barındırma' diye haykırması. Sorum da bu aslında, bu dangalaklar bu sembole sanıyorum bir şekilde enerji aktarıyor ama enerji aktardıkları varlık bir şekilde 'güçleniyor' mu? Veya Sembolü barındırana bir şekilde musallat mı oluyor?

3-) İlk soru, beni dolaylı yoldan ibrani dinlere götürdü. Zeus'un büyük ritüelinde ve Tanrılarımızın güç ritüellerinde onlara verilmiş isimleri ve ünvanları sayıyoruz. Bunun bir çeşit enerji alış-verişi, iletişim kurmak için bir araç belki de bir sesleniş olduğunu okudum. Ama düşmanın kişiye verebileceği bir enerji yok dolayısıyla 99 kere allahın ismini saymak ne anlama geliyor ki? Yüksek Rahip Hooded Cobra'nın 1-9'luk numaralojik yazısına baktım ancak '99'un tam olarak ne anlama geldiğini kimse açıklamış ya da yazmış değil.

4-) 2. Soruda bahsettiğim varlığın bir sigili olduğunu, ve bazı dangalakların bu sigili her işlerini yaparken kullandığından bahsettim. Temel olarak her ruhun, hatta insanın bile sigili olabileceğini okudum. Bu sadece bir sigil olmak zorunda da değil, heykel bile olabilirmiş. Ancak maddi bir bedeni olmayan Astral varlıkların, parazitlerin hatta belki de Tanrılarımızın sembollerinin nasıl oluştuğunu merak ediyorum. Konuyla ilişkili Yüksek Rahibin "Sükut altındır, vakti gelince öğrenirsiniz." dediği bir yazısı var ancak benim sorum Sigil nasıl oluştuğu değil de, Sigilin materyal dünyada nasıl bilindiğidir.

Her hâlükarda yanlışa bakarak, doğruyu görme deyiminin yaşandığını düşünüyorum. Crowleyin gri çizimi ile, o dangalakların çiziminin aynı olması. Pratiklerinin o kadar uğraştırıcı olmasını geçtim, pahalı ve gereksiz şeyler istemeleri(Adanmak için kumsala git, soyun da kendini x yağı ile kapla falan fistan) zannımca düşman ile ilişkili olduğunu bana kanıtladı. Bir daha bakınır mıyım? Sanmıyorum.

Vaktinizi aldım, cevap verenlere yahut okuyanlara müteşikkirim. İyi günler.

Oh, ayrıca belirtmeliyim ki araştırmamı yapmadan evvel koruma ve aura temizliği meditasyonlarımı tamamlamıştım. Araştırmamı bitirdikten sonra kendi üzerimde [hayatımda ilk defa] RTR da yaptım. Yeterli olur mu bilmem ancak o kadar da kirlendiğimi düşünmüyorum.

Düşmanla ilgili şu sıralar çok hareketlilik olduğu için basit yanıtlar vereceğim.

1. Düşman bize ait konseptleri sahiplenmeye çalışarak onları yozlaştırma ve kendi güç sistemlerine entegre etme çabasındadır.

Dolayısıyla bize ait veya aslında olumlu bir anlama sahip bir şeyin neden düşman tarafından da kullanıldığını merak ediyorsanız, sebeplerden biri bu.

2. Günde milyarlarca insan düşman dinlerine ibadet yoluyla enerji aktarıyor, düşman da bu enerjiyi kanalize ederek Centilleri lanetliyor.

Eğer aura korumanız yoksa veya zayıfsa ya da yolda henüz yeniyseniz, düşman özellikle sizi hedef alabilir. Böyle durumlarda dikkatli olun.

3. Allah'ın isimlerini zikrederek, düşmanın enerji havuzuna kendi enerjinizi gönderiyorsunuz.

Bir yandan da düşmanın ruhani sistemine gittikçe daha da bağlandığınız için zaman içerisinde yoğunlaşan bir şekilde hayatınız kötüleşiyor. Bu yüzden bu dinlerle ilgilenen insanlar gittikçe kafayı yemeye başlıyorlar. Ayrıca Yahudi pratikleri, Tanrılarımızın bize bahşettiği meditasyonlardan daha farklıdır. Dolayısıyla bunları kıyaslamaya çalışmayın.

Bizim Zeus titretmemizle, Müslümanın isimleri zikretmesi aynı şeyler DEĞİL. Benzer gözüküyorlar ama çalışma prensipleri farklı.

4. Her ruhun bir çeşit sembolü olsa bile, ruhun belli bir gücü olmadıktan sonra bunun herhangi bir işlevi pek olmayacaktır. Dolayısıyla "bizim de kendi 'Tanrısal' mührümüz var, oley!" tadındaki düşüncelere şu an çok kafa yormamanızı öneririm. Bunlar Tanrısal şeylerdir ve Tanrılar da sadece süper varlıklardan öte, evrendeki belli şeylerin temsili, tezahürüdürler.

Bu açıdan Tanrıların mühürleri ve düşman varlıkların "mühürleri" birbirinden ayrılırlar. Bir Tanrının mührü ile Crowley'in çalıştığı bir varlığın sözde "mührünün" aynı şey olduğunu düşünmediğinizi umuyorum. Eğer düşünüyorsanız da bu konuda kendinizi inatla yanlış patikalara sokmamak için dikkatli olmanızı öneririm.

Genel olarak düşmanla ilgili konular belli bir seviyeden sonra gerçekten üst düzey durumlara dönüşürler. Dolayısıyla böyle soruların basit cevapları, muhtemelen şu ana kadar anlamış olacağınız üzere tatmin edici olmaz ama size tatmin edici bir cevap verebilmem için de düşmanla ilgili üst düzey bir anlayışa sahip olmamız gerekir.

Bu üst düzey anlayış, ruhani olarak geliştikçe ve düşmanla ilgili daha fazla şey öğrendikçe anlaşılır. Bu yüzden "Sessizlik Altındır" sözünü ToZ'da sıkça kullanıyoruz. Tanrı mührüyle, ezik ve zavallı bir parazit mührünün aynı şey olmadığını size TATMİN EDİCİ bir şekilde açıklamak için bu konuların hepsinde ciddi seviye bilgi, birikim ve anlayış gerekir. Buna da sadece isteyerek sahip olunamaz. Siz daha enerjiyi bile hissedemezken, Yahudiler nasıl böyle bir güç sistemi kurdular bunun cevabını almaya çalışıyorsunuz. Bunun belli seviyede açıklamaları var elbette, bununla ilgili pek çok vaaz var. Bazı anlatımlar daha basit, bazı anlatımlar daha ciddi ruhani bilgi gerektiriyor ama günün sonunda her şeyi bilmek mümkün değil.

Enerjiyi hissedemezken Magnum Opus'un nasıl bir şey olduğunu nasıl anlayabiliriz, anlayamayız.

Bunun da pek farkı yok.

1 ve 2 için gidiyorsun;

3- Allah'ın 99 ismi Sanskritçe mantralardan çalıntıdır. 11 sanırım İncil'deki Babil asmaları laneti ile alakalıydı, 9 ise tamamlanmanın bir sayısıdır.

Eğer ki, düşmana ait herhangi bir sayı görürseniz muhtemelen Yunan veya Mısır Gametriasına aittir. Yahudiler en güçlü sayıları alıp Centillere karşı kullanır.

Avram(ibrahim) vahiy geldiğinde 99 yaşındaydı.
Günümüzde de çok kullanılan Amen(Amin) kelimesinin İbranice değeri 91'dir. Okunan dualarla sayı 99'a tamamlanır.
noah'ın(nuh) sayısal değeri 99 yapar. Sessizlik anlamına da gelir.

99'un onlar için kısa anlamları bunlardır. Fakat ben başka bir şeyden de bahsetmek istiyorum.

Buryat ve Moğolların 99 Tanrısı vardı. Güney bölgesinde 55 iyi ve Kuzey bölgesinde 44 kötü. Bu iki tanrı grubu kendi aralarında çok uzun süre savaşırdı. Moğollar da 99 "tengri" biliyordu ancak ne Buryat ne de Moğollar isimleri belirsiz denemez.

Oğuzlar 11 boya ayrılır; Eski Türklerin inanç sisteminde 11 sayısı da önemli bir yer tutar. Türkler, eski inançlarında sayıların mistik anlamlarını çok önemserlerdi. Şamanizmde 11 ruhsal bir güç ve manevi pratikler ile ilgilidir. Hinduizmde 108 kozmik düzen demektir, 99 ise içindeki ruhani pratiklerdir.

11 Türk ifadesi, bazen Türk kültüründe birliğin, gücün ve tarihsel olarak birleşen Türk boylarının sembolü olarak kullanılabilir.

9 ok demektir ve 11 boy ifadesi, Türklerin birleşmesi, güçlenmesi anlamına gelir. 11 Türk boyundan Oğuzlar 9'a ayrılır. 99 Türklerin birleşmesidir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back