Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Ne yapmam gerekir ? Lütfen bana yardımcı olun.

satanisgod11

New member
Yaptıklarımdan gerçekten çok üzgünüm ve pişmanım. hiçbir karabüyüye adım bile atmak istemiyorum. lütfen bana yardım edin en son birisine ölmesi için her türlü büyüyü sabah akşam yapmıştım. bunun karmasını yaşar mıyım ? ne yapmam gerekiyor. yanlış hatırlamıyorsam sadece 3 4 5 gün yapmıştım. enerjisi geçmişmidir ?. hem rünlerle hemde nefret yönlendirerek aynı zamanda siyah enerji kullanarak yapmıştım.

Ve bu şahısı o enerilerden temizlemek için büyü mü yapmalıyım ? bu sayede karmadan ve yaptığım hatadan kurtulur telafi edebilir miyim ? çok üzgünüm ve içsel bir acı çekiyorum. lütfen bana bir yol gösterin.

Büyüleri ve onların gücünü keşfettiğimizde, bunları hedeflerimiz için kullanmak isteriz ve bazen bunlar en doğru şekillerde olmayabilir.

Bu hayatın bir gerçeğidir, hata yaparız, öğreniriz ve yolumuza devam ederiz. Sizin de yapmanız gereken şey budur. Burada yaptığınız şeyin sizi çok feci şekillerde etkileyecek bir karması olmayacaktır. Ruhunuzu arındırın, koruyucunuza bu konuda rehberlik için dua edin ve yolunuza bakın. Gerisi zamanla çözülecektir.

Ayrıca burada çok ciddi bir tecrübe edindiğinizi de gözden kaçırmayın. Bazı Zevistler için bunu öğrenmenin bedeli daha büyük olmuştur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back