Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Nazizim ve Satanizm iliskisi

unforgiven

Member
Esenlikler,

En bastan belirtmeliyim ki ben de bir SS'im. Fakat Nasyonal Sosyalizm uzerine hala bazi supheler duymuyor degilim, bazen bu Nazi olaylarinin Yuksek Rahibelerin bizle dalga gecmek icin kurdugunu dusunuyordum fakat sonra kimsenin sirf bir saka icin 20 yila yakin ugrasacagini dusunmedim. Sitedeki butun Nazizimle ilgili yazilari okudum fakat Hitlerin bir SS olduguna dair tatmin edici ve suphelerimi yok edecek bir kanit bulamadim, yahudilerin hepsinin kolpaci olduklarini, Hitlerin hakli oldugunu ve kendisine saygi duydugumu acik acik belirtebilirim. Fakat Swastika sembolunu Nazi sembolu olarak kullanmalari tatmin edici bir delil degil, cogu zaman Yuksek Rahibelerin bile bunlari Seytanin ve Tanrilarin adini kullanarak dumduz bir Nazi propagandasi yapmaya calistiklarini bile dusundum. Suan bunlara ciddi ciddi inanmiyorum fakat bir yanim "ya oyleyse?" diyip duruyor, bu konuda kafamdaki soru isaretlerini yok edebilecek bir delil aramaktayim. Eger ki Tanrilarimiza ve kardeslerime bir saygisizlik ettiysem ozur diliyorum. Asla bir hakaret amacim olmamakla birlikte sadece delil istiyorum.

İyi aksamlar.

Esenlikler,

Heinrich Himmler'in kendi coven'ıyla birlikte şu an adını unuttuğum bir Alman kalesinde ritüeller yaptığı, Hindistan'dan okült bilgiler getirttiği, Nazilerin SS bölük sembolleri olarak rünleri kullandığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bu kalede aynı zamanda Kara Güneş işlemeleri hâlâ duruyor zeminde.

Maria Orsitsch ise Hitler'in de 18 yaşında katıldığı Vril Cemiyeti'nin rahibelerinden ve Hitler'e okült danışmanlık yapmış birisi. Tanrılarla iletişim kuruyordu bu kadın. Aynı şekilde Dietrich Eckart da okült bir kişilik ve Hitler'in akıl hocalarından.

Sanırım bu kadar bilgi yeterlidir. İdeoloji fark etmeksizin herkes Nazilerin okült ile uğraştığını biliyor, Onedio gibi yerlerde bile bilgiler dolanıyor bu konu hakkında.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back