Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

minik bir soru

sugur7sly

New member
Merhabalar!

Bir arkadaşıma satanizmden bahsettim ve oldukça ilgisini çekti, özellikle de demonlarımızı davet etme kısmı. Kendisi dindar değil fakat ibrahimi inanca bağlı bir müslüman. Bu dini araştırıp karar verdiği için değil büyük bir çoğunluk gibi anne-baba dinini alan bir arkadaşım. Açıkçası kendisi kafası karışık olmasına rağmen denemek istiyor, ama bu inancımıza bağlı değil. Bir demon çağırma ve yüce bir varlıkla iletişim halinde olmak beni olduğu gibi onu da büyüledi.

Saçma bir soru olabilir ama en azından onun için sormak istiyorum.

Kendini şeytana adama ritüeli yapmadan demon çağırılabilir ve başarılı olunabilir mi?

Merhaba, esenlikler.

Birine Zevistlikten bahsetmeden veya ailemize davet etmeden önce, o kişinin ciddi olduğundan emin olun. Bence ilk olarak meditasyonla başlanmalı ve kişiye kendine biraz zaman tanıması gerektiği söylenmeli. Bakalım nasıl hissedecek? Daha hiçbir şey yapmadan direkt olarak demonlarla iletişim kurmak saçma olur; çünkü başarısız olacağına düşünüyorum. Her şey basamak basamak ilerler. Biz onlarla iletişim kurmak için tüm zihnimizi boşaltıp kendimizi güçlendiriyoruz. ve daha bu işe başlamadan önce dinin sorgulamalı mesela neden müslüman ? biraz buna düşünmeli. "Ben niye buna inanıyorum?" gibi sorular sormalı.

Tek söyleyeceğim şey, adım adım ilerleyin. İlk başta bazı şeyleri anlatın, meditasyona başlayın, sonra daha derin konulara geçebilirsiniz. Ama kime anlattığınıza da dikkat edin. Bu kişi gerçekten arkadaşınız olsun; yoksa bir gün tartıştığınızda deli damgası yiyebilirsiniz.

Tanrıları çağırmayı bir oyun hâline getirmek saygısızca olacaktır. "Bakayım geliyor mu?" sorusunun cevabını almak için değil, gerçekten çağırması gerektiği bir durumda çağırmalıdır. Eğer Zevist değilse muhtemelen psişik açıklığı gerçekten çok azdır. Tanrılar gelse bile anlayamaz, anlasa bile onu göremez ve duyamaz.

Gerçek hayatta tanıdığınız kişilere dinimizden bahsetmeyin. Kendinizi riske atma ihtimaliniz var.

Artık dinimize "Zevizm" ve takipçilerine "Zevist" diyoruz. "Satan/Şeytan" ve "Satanizm" kelimelerinin kullanımı, düşman bağlamından kurtulmayı istediğimizden artık minimum seviyededir ancak tabii ki de baş tanrımıza "Şeytan" demek yanlış değildir. Artık Satya, Zeus, Enlil gibi antik isimleri kullanmaktayız.

Tanrı/ça'ların bu konuda öncelikleri kendi inisiyeleridir. Zevist olmayan bir kişiye görünme durumları tamamen kendilerine bağlıdır, bu yüzden net bir şey söyleyemem. Arkadaşınıza yapabileceğiniz en iyi şey, onu boşluk meditasyonuna başlatmanız olur. Daha sonra yeni bilgiler öğrenmek için kendisi sitemizde araştırma yapacaktır diye düşünüyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back