Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyon yaparken bu problemi nasıl çözeceğim?

-Honestus-

Member
Esenlikler. Birkaç yıldır SS'yim. Küçük bir yaşta adandım. Fakat bazı hatalarım oldu. Çocukluk ettim, tanrılardan uzaklaştım. Hâlâ bilgisizlik yüzünden hata yapıyorum ama düzelmeye çalışıyorum. Meditasyonlara başladım. Meditasyon yaparken daha önce de yaşadığım problemleri yaşıyorum.

"Aura temizliği yaparken acaba güneşleri gri renkte mi kullanıyorum?" sorusunu sormayı alışkanlık yaptım maalesef. Takıntı oldu. Sanki güneşlerden gri enerji geliyormuş gibi düşündürüyor anlık.
(Bu herhangi bir zaman da oluyor. Ayrıca bu sebepten gri renkli nesnelerden de korkuyorum.)
Biliyorsunuz ki koruma aurası yaparken dokuz kez olumlamayı söylüyoruz. Bu sırada aklıma kötü cümleler geliyor. "X hastalığım var. Y problemini yaşıyorum." vb.
Çakralar ile ilgili herhangi bir meditasyon yaparken de çakralarımı istemeden kapatıyorum. O 'kapılar' gözümün önüne geliyor ve kendi kendine kapanıyor. Bu kapanma problemi birkaç gündür var.

Bu konuda ne yapabilirim? Bu düşünceleri uzaklaştıracağını bildiğiniz çalışmalar var mı?

Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi günler.

Esenlikler,
Düşünceleri kontrol edememe gibi sorunlar, Genellikle boşluk yani farkındalık meditasyonunu öneririm.

Esenlikler. Birkaç yıldır SS'yim. Küçük bir yaşta adandım. Fakat bazı hatalarım oldu. Çocukluk ettim, tanrılardan uzaklaştım. Hâlâ bilgisizlik yüzünden hata yapıyorum ama düzelmeye çalışıyorum. Meditasyonlara başladım. Meditasyon yaparken daha önce de yaşadığım problemleri yaşıyorum.

"Aura temizliği yaparken acaba güneşleri gri renkte mi kullanıyorum?" sorusunu sormayı alışkanlık yaptım maalesef. Takıntı oldu. Sanki güneşlerden gri enerji geliyormuş gibi düşündürüyor anlık.
(Bu herhangi bir zaman da oluyor. Ayrıca bu sebepten gri renkli nesnelerden de korkuyorum.)
Biliyorsunuz ki koruma aurası yaparken dokuz kez olumlamayı söylüyoruz. Bu sırada aklıma kötü cümleler geliyor. "X hastalığım var. Y problemini yaşıyorum." vb.
Çakralar ile ilgili herhangi bir meditasyon yaparken de çakralarımı istemeden kapatıyorum. O 'kapılar' gözümün önüne geliyor ve kendi kendine kapanıyor. Bu kapanma problemi birkaç gündür var.

Bu konuda ne yapabilirim? Bu düşünceleri uzaklaştıracağını bildiğiniz çalışmalar var mı?

Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi günler.
Önemli olan sizin isteğiniz ve iradeniz. Rastgele anlamsız düşüncelerin bir önemi, değeri yok. Aklınıza gelince, doğru olan ne ise ona odaklanın ve duygusal olarakta doğru yaptığınızı bilerek sakin, mutlu olun. Bunu zamanla daha kolay yapabilirsiniz. Kendinize güvenin, doğru yaptığınıza emin olun.

Boşluk meditasyonu, çakraların güçlenmesi ve yoga ile zihniniz daha huzurlu olacaktır. İlerleyen zamanlarda Merkür enerjileri ile çalışabilirsiniz. Çizelgenizde Merkür yerleşimi ve aldığı açılar bu soruna neden oluyor olabilir. Belki Ay'la birlikte...

Siz bunlardan korkarak, korktuğunuz olaylara odaklanıyorsunuz. O konularda korkmayıp, çalışmalarınızı doğru yaptığınıza, faydalı olduğuna güvenirseniz o tarz düşüncelerde azalacaktır. Rahat olun, aynı sorunları yaşayıp bunu çözmüş bir çok insan var...

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back