Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyon sırasında duyulan kıkırtı sesi

Noctur

Member
Esenlikler,

Dün gece meditasyon yaptığım sırada küçük bir kızın kıkırdadığını duydum, sesin ailemdeki birinden gelmediğine eminim. Halüsinasyon ve türevi bir durum olmadığını düşünüyorum, uykusuz değildim, dolayısıyla bilinç ile bilinçsizlik arasındaki o ince çizgi sırasında oluşan bir olay da olmamalı, herhangi bir şey etkisinde de değildim, sesin nereden geldiğini bile hatırlıyorum, daha doğrusu geldiği yön bile hatırımda.

Ruhani bir varlık olabilir mi? Bana bu tür bir ses duyurabilirler mi, bu bir düşman saldırısı olabilir mi? Başıma sizce ne gelmiş olabilir, bunu neye yorabilirim?

İyi günler.

Alena666 said:
Noctur said:
Esenlikler,

Dün gece meditasyon yaptığım sırada küçük bir kızın kıkırdadığını duydum, sesin ailemdeki birinden gelmediğine eminim. Halüsinasyon ve türevi bir durum olmadığını düşünüyorum, uykusuz değildim, dolayısıyla bilinç ile bilinçsizlik arasındaki o ince çizgi sırasında oluşan bir olay da olmamalı, herhangi bir şey etkisinde de değildim, sesin nereden geldiğini bile hatırlıyorum, daha doğrusu geldiği yön bile hatırımda.

Ruhani bir varlık olabilir mi? Bana bu tür bir ses duyurabilirler mi, bu bir düşman saldırısı olabilir mi? Başıma sizce ne gelmiş olabilir, bunu neye yorabilirim?

İyi günler.

Esenlikler,

Büyük ihtimalle psikolojik. Ya da böyle şeyleri kafana takıyorsan düşman saldırısı da olabilir ama kısa süreli. Korkuyorsan sakinleş ve korkmayacağın bir ortama geç.

Kısa süreli olacağı için sıkıntı olmaz. Kısa süreli değilse kötü bir ruh olabilir belki. Onu evden çıkarmak zorunda kalırsın. Ama orada uzun süredir yaşıyorsunuz diye yorumladım bu yüzden korkmana gerek yok.

Hem küçük kızlardan zarar gelmez korkma. Ayrıca gülmüş, başka bir şey yapmamış.

Ayrıca bunu dedin ya, benim bilinç altıma işleyişini hissettim resmen. Gece güzel anlar yaşayacağım sanırım...

İyi Geceler kardeşim.

Esenlikler,

Yanıtınız için her ne kadar müteşekkür olsam da benim için çok belirsiz kaldı.
Hem küçük kızlardan zarar gelmez korkma. Ayrıca gülmüş, başka bir şey yapmamış.
Özellikle bu kısımda ne demek istediğinizi anlayamadım.

İyi günler.

Ne yaşadığınızı en iyi siz bileceğiniz için kesin bir yorum yapmak zor ama eğer sizi huzursuz ettiyse ve bir düşman etkisi olduğunu hissediyorsanız şunu uygulamanızı tavsiye edeceğim.

https://spirituelsatanizm.org/kovma-ritueli/

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back