SEDİ said:
Spine said:
Bahsedilen güç meditasyonlarına ulaşabilirsiniz.
Ben hala adanmadım ama rtrleri ve metitasyonları zaten yapıyorum benim kastettiğim metidasyon başkaydı.
Ritual yaptıktan sonra bende kötü bir his oluşuyor ve metitasyonlara ve RTRlere başladığımdan beri sürekli siyah varlıklar görüyorum ve geceleyin korkarak uyanıyorum.
Dün azazelin bana kızdığı ve beni cezalandırdığı ile ilgili bir rüya gördüm acaba bunların nedeni nedir?
Biraz trol gibi oldu kusura bakmayın çevaplarsanız sevinirim.
Magnum Opus henüz sizi alakadar etmekten oldukça uzakta ve gelişiminize odaklanmanız daha uygun olacaktır. Hazır hissettiğiniz zaman da adanmanızı yapmalısınız. Genellikle adanmadan önce Ritual yapılması tercih edilmez.
Ritual yaptıktan sonra oluşan kötü hissiyata gelince, bu büyük ihtimalle düşman saldırısından dolayıdır. Düşmanın Ritual vb. şekilde kendilerine zarar veren ritüelleri uygulayan kişilere çeşitli yollarla saldırdığı ve onları korkutmaya çalıştığı çok iyi bilinen bir durumdur. Bu konuda yalnız değilsiniz. Herhangi bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz. Ritual sonrası temizlenmenizi iyi yapın, güç meditasyonlarını aksatmayın ve henüz adanmadığınız için koruyucunuz olmasa dahi, bu konuda Şeytan'a seslenebilirsiniz.
Rüyanıza gelince, bu bilinçaltınızın bir dışa vurumu olabilir veya yine düşman saldırısı olabilir. Tanrılarımızla ilgili onlardan çekinmenize sebep olacak rüya veya rüyalar görüyorsanız bunun sebebi ya uzun süre onlar hakkında korkutulmanız ya da düşmanın sizi Şeytan'dan ve Tanrılarımızdan uzak tutmak amacıyla saldırmasıdır. Korkmanıza gerek yok. Tanrılarımız, evrendeki en yüce ve en kudretli varlıklardır. Gerçekten yanlış bir şey yapmadığınız sürece onların tepkisini çekmezsiniz ki, gerçekten yanlış bir şey yapsanız dahi sandığınız türde bir ceza almazsınız. Kimse sizi sonsuza kadar yakmayacak.