Aydinlikyol Active member Joined Nov 4, 2023 Messages 628 Yesterday at 7:17 PM #2 Raum titrettim şimdi aurama cakralara , Amon Ra raum mantrasiyla ilgilimi ?
Thersthara Member Joined Dec 3, 2023 Messages 433 Yesterday at 7:28 PM #3 Aydinlikyol said: Raum titrettim şimdi aurama cakralara , Amon Ra raum mantrasiyla ilgilimi ? Click to expand... Raum mantrası ateş elementinin kök mantrasıdır, hem enerji yükseltici hem temizleyici hem de güçlendirici bir etkisi bulunmaktadır. Ancak maalesef Lord Amon Ra ile direkt olarak bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.
Aydinlikyol said: Raum titrettim şimdi aurama cakralara , Amon Ra raum mantrasiyla ilgilimi ? Click to expand... Raum mantrası ateş elementinin kök mantrasıdır, hem enerji yükseltici hem temizleyici hem de güçlendirici bir etkisi bulunmaktadır. Ancak maalesef Lord Amon Ra ile direkt olarak bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.
Aest New member Joined May 3, 2023 Messages 16 Yesterday at 7:30 PM #4 Harika bir resim olmuş elinize sağlık.
Agartha Member Joined Jan 9, 2024 Messages 181 Yesterday at 7:55 PM #5 Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Efsane. Çizime gerçekten yeteneğiniz var. Bir önceki Tanrıça çiziminiz de çok güzel. Bu ayrıca bir güzel olmuş.
Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Efsane. Çizime gerçekten yeteneğiniz var. Bir önceki Tanrıça çiziminiz de çok güzel. Bu ayrıca bir güzel olmuş.
NightWishSS New member Joined Jun 16, 2021 Messages 20 Yesterday at 11:16 PM #6 Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Çok güzel çizmişsiniz, ellerinize sağlık! Daha fazla çizimler görmeyi dört gözle bekliyorum!!
Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Çok güzel çizmişsiniz, ellerinize sağlık! Daha fazla çizimler görmeyi dört gözle bekliyorum!!
Nicky1337s New member Joined Dec 3, 2024 Messages 48 Today at 6:41 AM #7 Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Güzel çizmişsin eline sağlık Şeytan Baba seni kutsasın Last edited by a moderator: Today at 6:53 AM
Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Güzel çizmişsin eline sağlık Şeytan Baba seni kutsasın
St Ramiss New member Joined Nov 25, 2024 Messages 86 Today at 11:47 AM #8 Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Muhteşem bir çizim Diğer Tanrı ve Tanrıçalarımıza özel resimlerinizi de bekliyoruz!
Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Muhteşem bir çizim Diğer Tanrı ve Tanrıçalarımıza özel resimlerinizi de bekliyoruz!