Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Lady Furfur

Stormm

New member
Herkese merhaba. Az önce rüyamda bir kolyenin üzerinde şekilli kırmızı harflerle FurFur isminin yazılı olduğunu gördüm. Bir kadın duvara asmıştı ve hiç sormadığım halde yanıma gelip bana çok yardımcı oldu, çok iyi bir tanrı dedi. Kadını ya da mekânı tanımıyorum. Sizce sebebi nedir? Bu konuda ne yapmalıyım? Sitede okuduğum kadarıyla Lady Furfur'un sadece aşkla ilgilendiğini düşünüyorum? Cevaplar yardımcı olursanız sevinirim ✨

Esenlikler,

Koruyucunuz hakkında bir fikriniz yok ise bu size bir işaret olabilir, üzerine düşünüp Leydi Furfur'dan daha fazla işaret isteyebilir, kendisini davet edebilirsiniz.

Buna ek olarak rüyanızı sizden başka kimsenin yorumlayamayacağını unutmayın, zira rüyanızda verilen işaretler "size" veriliyor.

Dolayısıyla, rüyaların yorumlanması hususunda bir birey olarak bunun sizin için ifade edebileceği özel anlamları düşünmelisiniz. Eğer bu sıradan bir rüya değil ancak Tanrıçadan gelen bir işaret ise, yine en uygun şekilde yorumlayacağınız biçimde size gönderilmiş olması muhtemeldir.

İyi günler.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Benim için çok faydalı oldu. Özellikle koruyucu fikri aklıma gelmemişti. Üzerine tekrar düşüneceğim.

İyi günler dilerim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back