Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kundalinisi yükselen varmı? Varsa bazı sorularım olacaktı

Kebabguy

Member
Kundalinisini yükseltmiş ss kardeşlerim veya kardeşim varsa lütfen bu süreçte yaşadıkları ve süreci anlatabilir mi?

Esenlikler,

Bu tarz şeylerin söylenmesini doğru bulmuyoruz. Kişinin kendi gelişimini açık etmesi, Yahudilerin hedef tahtasına daha kolay girmesine sebebiyet verir. Kundalini yılanının uyanış belirtileriyse bu bağlantıda yazıyor.

İyi akşamlar.

aha! aradığım soru. Bende bu soruyu düşünüyordum. Tamam herkesin algısı hissiyatı farklı, bu nedenle kıyaslama yapamayız.
En azından genel, ortalama bir belirtiler olmalı, buna göre kıyaslama yapabiliriz. Kundalini mi değil mi diye. Bi yerde okumuştum,
40'ından sonra kişinin kundalinisi yükseliyormuş, 'Kundaliniden, maneviyattan haberi olmayan bir kişidir heralde' cinsel isteğinin
arttığını zannediyormuş. mesela 40'ından sonra azanı diye bir laf vardır, belki bununla alakalıdır. cinsel enerjiyle karıştırılıyormuş çünkü.

+ soru olarak; kundaliniyi nasıl imgelemeliyiz? hangi renkte imgelemeliyiz, elektirik gibi mi? normal gerçek ama bilinci olayn hayvan yılan olarak mı?
Bizden ayrı bir bilinci olan yılan gibimi yoksa yükselen, vücudun her yerine dağılan bilinçli ışık enerji gibi mi? hangi seviyede olduğunu
yani nereye kadar çıktığını nasıl anlarız?

ve ben meditasyon sırasında çok korkuyorum. Gerçekten korkuyorum. daha önce nette kundlisini yükselenlerin delirenler, çıldıranlar vs. anlatıyorlar.
insanın kendisinin deli olması nasıl birşey bilmiyorum, bu nedenle aniden yükselicek ve ben kendmi kaybedicem delireceğim diye korkuyorum.
ve kendimi teslim edemiyorum. Korku da yükselmesinde engel oluşturuyormuş sanırım değil mi?

Meditasyon sırasında sağıma soluma her tarafa güneşler koyup, oda ısısı normal olmasına rağmen,meditasyondan sonra genel olarak yani
bir vücut ısımda yükselme oluyor, ısınıyorum. Birkaç sefer sıcak sıcak enerjiler yükselmişti, çok korktum. neredeyse eşime,
gel koş yetiş bana bişeyler oluyor dicektim. yogadan sonrada biyoelektirikte yükselme oluyor, omurgadan yukarı doğru filan, hoşuma gidiyor.
sonra yarım saat bir saat sonra azalıyor, normale dönüyor. çakraların yerini tespit etmeye çalışıyorum, dönmelerini filan,
bir karncalanma gibi bişey oluyor.

Gerçekten bende çok merak ediyorum bu konuyu, deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Gerçekten yükseldiğini nasıl bilebiliriz?

Perla said:
aha! aradığım soru. Bende bu soruyu düşünüyordum. Tamam herkesin algısı hissiyatı farklı, bu nedenle kıyaslama yapamayız.
En azından genel, ortalama bir belirtiler olmalı, buna göre kıyaslama yapabiliriz. Kundalini mi değil mi diye. Bi yerde okumuştum,
40'ından sonra kişinin kundalinisi yükseliyormuş, 'Kundaliniden, maneviyattan haberi olmayan bir kişidir heralde' cinsel isteğinin
arttığını zannediyormuş. mesela 40'ından sonra azanı diye bir laf vardır, belki bununla alakalıdır. cinsel enerjiyle karıştırılıyormuş çünkü.

+ soru olarak; kundaliniyi nasıl imgelemeliyiz? hangi renkte imgelemeliyiz, elektirik gibi mi? normal gerçek ama bilinci olayn hayvan yılan olarak mı?
Bizden ayrı bir bilinci olan yılan gibimi yoksa yükselen, vücudun her yerine dağılan bilinçli ışık enerji gibi mi? hangi seviyede olduğunu

ve ben meditasyon sırasında çok korkuyorum. Gerçekten korkuyorum. daha önce nette kundlisini yükselenlerin delirenler, çıldıranlar vs. anlatıyorlar.
insanın kendisinin deli olması nasıl birşey bilmiyorum, bu nedenle aniden yükselicek ve ben kendmi kaybedicem delireceğim diye korkuyorum.
ve kendimi teslim edemiyorum. Korku da yükselmesinde engel oluşturuyormuş sanırım değil mi?

Meditasyon sırasında sağıma soluma her tarafa güneşler koyup, oda ısısı normal olmasına rağmen,meditasyondan sonra genel olarak yani
bir vücut ısımda yükselme oluyor, ısınıyorum. Birkaç sefer sıcak sıcak enerjiler yükselmişti, çok korktum. neredeyse eşime,
gel koş yetiş bana bişeyler oluyor dicektim. yogadan sonrada biyoelektirikte yükselme oluyor, omurgadan yukarı doğru filan, hoşuma gidiyor.
sonra yarım saat bir saat sonra azalıyor, normale dönüyor. çakraların yerini tespit etmeye çalışıyorum, dönmelerini filan,

Gerçekten bende çok merak ediyorum bu konuyu, deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Gerçekten yükseldiğini nasıl bilebiliriz?

Esenlikler.
Kundalini kanallarınız açılmaya başlıyordur diğer bir deyişle uyanmaya. Başka yerden gördüğünüz kulaktan dolma bilgilere inanmayın lütfen. Eğer ki kundalinisi yükselen delirseydi bunu rahipler belirtirdi. Bu bir çeşit geri adım attırmak için bilinçaltına sokulan korkular. Nasıl astral seyahat konusunu iyice saptırıp korku yükledilerse aynı şekilfe bunu da böyle kullanıyorlar. Ruhsal gelişimi istemeyen ve buna engel olmak isteyen çoğunluk mevcut. Örneğin hristiyanlar cinselliği kısıtlarlar öyleki cinsellik kundaliniyi geliştirir. Etrafta yahudi ve yahudi uşaklarının bozup uydurduğu çokça mevcuttur.

Sadece her şeyi akışıma bırakın ve gelişimin tadını çıkarın. Yinede spoiler istiyorsanız her şey o an zirve yapacaktır bu konu hakkinda diyeceklerim bu kadar :) Sizin için iyi bir ilerleme öyleyse devamıni diliyorum .

Bright Truth said:
Esenlikler,

Bu tarz şeylerin söylenmesini doğru bulmuyoruz. Kişinin kendi gelişimini açık etmesi, Yahudilerin hedef tahtasına daha kolay girmesine sebebiyet verir. Kundalini yılanının uyanış belirtileriyse bu bağlantıda yazıyor.

İyi akşamlar.
Kişinin yazısına bakarak bile büyü yapılabiliyordu değil mi? Neyse haklısınız ama kundalini yılanını kırmızı enerjitik bir yılan olarak imgelemek en doğrusu mudur? Birde daha öncesinde sayılar hakkında bir soru sormuştum, 9 rakamının negatif büyü çalışmalarında kullanıldığını biliyorum ama yıllar boyunca aura temizlemede, korumada 111 olmadan önce 108 yani 9 un katında temizlememiz söyleniyordu, şuan pozitif büyüler ve kalıcılık için sizce uygun bir sayı değil mi?

Kebabguy said:
Kişinin yazısına bakarak bile büyü yapılabiliyordu değil mi? Neyse haklısınız ama kundalini yılanını kırmızı enerjitik bir yılan olarak imgelemek en doğrusu mudur? Birde daha öncesinde sayılar hakkında bir soru sormuştum, 9 rakamının negatif büyü çalışmalarında kullanıldığını biliyorum ama yıllar boyunca aura temizlemede, korumada 111 olmadan önce 108 yani 9 un katında temizlememiz söyleniyordu, şuan pozitif büyüler ve kalıcılık için sizce uygun bir sayı değil mi?

Esenlikler,

9, her ne kadar azaltmaya ve yok etmeye yönelse bile tamamlamaların da sayısı. Nümeroloji hakkında detaylı bir yazı olmadığı için benim de açıklamam detaylı olamayacak. 108 ile ilerleyen insanlar da var, eskiden de dediğiniz gibi o sayıyla ilerleniyordu. Bence 108 ya da 111 yapılması çok da dağlar kadar etki yaratmayacaktır ancak en son 111 önerildiği için ve tam anlamıyla pozitif olduğu için onunla ilerlenmeli diye düşünüyorum. Tabii Kral & Kraliçe Meditasyonu gibi şeylerde 108 ile kalın çünkü 2 tane 108 birleşip mükemmel sayılardan birisi olan 216'ya varıyor. 108'in bir özelliği de yarım olmasıdır. 2 tane 108 olduğu sürece bir sorun çıkmaz anlayacağınız.

İyi akşamlar.

Perla said:

Sadece emin olduğum konular üzerinden size birkaç küçük tüyo vermek istiyorum.
Öncelikle üçüncü göz, kundalini, cin, ruh, uzaylı hayalet vs. vs. bu tür konular hakkında jos haricinde yazılmış yazıları, videoları ya da çekilen korku filmlerini okumayı/incelemeyi direkt olarak bırakın. Bu tür şeyler sizin bilinçaltınızı kötü etkiler. Doğruluk payı da yok zaten jostaki bilgiler ışıltısında ilerlediğiniz müddetçe hiçbir şekilde size zarar verecek ani bir yükseliş yaşamazsınız. Rahat olun.
Bunun dışında yaşadığınız korkular, karanlık bir ortamda özellikle gözlerinizi kapadığınızda nüksediyorsa bunu yenmenin tek bir yolu var. Korkularınızın üstüne gitmek. Boş bir odada zifiri karanlıkta gözlerinizi kapayın ve meditasyon havasına girmeye çalışın. Bir şey yapmanıza gerek yok sadece dursanız bile yeter. Korkularınız ne kadar tavan yaparsa yapsın gözlerinizi açmayın. İsteğiniz dışında açtınız diyelim, geri kapatın problem yok. Bunu tamamen rahatlayana kadar devam ettirebilirsiniz. Başta korksanız bile sizin üstünüze hiçbir varlığın atlamadığını gördüğünüzde korkularınız da ister istemez bitecektir. Tamamen rahatladığınızda ve zihniniz dinginleştiğinde de meditasyonlara başlayabilirsiniz.
Kundalini konusunda da diyebileceğim tek şey şu an buna odaklanmamanız. Sadece şu an yapmanız gereken meditasyonlara devam edin. Hatha yoganın yanında kundalini yoga da yapabilirsiniz. Çakralarınızı tamamen açmanız ve vücudunuzdaki enerji akışının daha sağlıklı bir hale gelmesi bildiğim kadarıyla kundalini yükselişinin başlangıcı oluyor zaten. Biraz metaforik bir anlatım var.

Ne kadar güzel, benim merak ettikerimi çoğu insanda merak ediyormuş, soruyorlar, görüyorum. cevabımı alıyorum. Ek olarak;

1. Kundaliniyi bizim yüksek benlik denilen şey mi, yani bizim benliğimiz mi? onun bilinci var mı, bizi duyar mı?
onu imgelerken tüm çakraların içinden geçen, üçüncü gözden çıkan kırmızı ateşten, bilinçli bir yılan olarak mı imgeleyelim? yoksa bilinçli bir enerji mi, yıldırım elektrik enerjisi gibi güçlü bir enerji mi?
o tam olarak nedir, bileşeni nedir? Astral bir düşünce formu gibi birşey heralde, bu nedenle hergün düşünceyle, imgeyle beslemek gerek heralde? :roll:

2. öldükten sonra kundaliniye ne olur? öldük astraldeyiz, o yükselir mi yoksa yerinde mi durur?

Perla said:
Ne kadar güzel, benim merak ettikerimi çoğu insanda merak ediyormuş, soruyorlar, görüyorum. cevabımı alıyorum. Ek olarak;

1. Kundaliniyi bizim yüksek benlik denilen şey mi, yani bizim benliğimiz mi? onun bilinci var mı, bizi duyar mı?
onu imgelerken tüm çakraların içinden geçen, üçüncü gözden çıkan kırmızı ateşten, bilinçli bir yılan olarak mı imgeleyelim? yoksa bilinçli bir enerji mi, yıldırım elektrik enerjisi gibi güçlü bir enerji mi?
o tam olarak nedir, bileşeni nedir? Astral bir düşünce formu gibi birşey heralde, bu nedenle hergün düşünceyle, imgeyle beslemek gerek heralde? :roll:

2. öldükten sonra kundaliniye ne olur? öldük astraldeyiz, o yükselir mi yoksa yerinde mi durur?

Esenlikler,

Kundalini bilinçli bir enerjidir. Hermes'in Asası'ndaki iki yılan ise İda ve Pingala'dır, yani kundalininin eril ve dişil yanları. Kundaliniyi altın-beyaz renkte bir yılan olarak imgelemek doğru olacaktır.

Kundalini ayrıca sadece eril ve dişil enerjilerle alakalı da değildir. Ayrıca ırksal olarak her ırkta farklı tür kundalini vardır. Hayvanlarda bile vardır. Kısaca cevaplamak gerekirse kundalini, evrenin canlılara sunduğu bir yaşam gücüdür. Bazı mitlerde ejderha olarak temsil edilmiştir ve bilgelik sahibi olmayan aptallara ateşiyle gazabı tattırmıştır. Deli Arap ya da Ejderha'nın gazabına uğramış kişiler hep buna göndermedir çünkü bu insanlar yılanı olması gerektiğinden hızlı yükseltip delirmiştir. Saatler boyu bunu yapmadıkça kimse bu denli hızlı zaten yükseltemez. Kundalini normalde ruhta bulunsa bile atıl durumdadır ve bu yüzden aşırı bir enerji ve sonucunda delilik getirmez.

SS'ler olarak bu enerjiyi bilge bir şekilde yükseltip Magnum Opus için adımlar atmaya çalışıyoruz.

İyi akşamlar.

Thersthara said:
Esenlikler,

Ben Kundaliniyi sadece insanlarda bulunan ve Şeytan babamız tarafından bize özel olarak verilmiş bir şey olarak biliyordum. öteki türlü y*hudilerin de Kundalinisi olurdu, yani hayvan bile değiller ama sonuçta bu evrende yaşayan bir canlı ırkından geliyorlar yanlış mıyım? Yoksa ben bi yanlış biliyordum?

Esenlikler,

Bahsettiğim gibi her canlıda bulunan bir yaşam gücü. Lord Lucifuge Rofacale örneğinden bildiğimiz üzere Grilerde de var. Evet, Dünya üzerindeki insanlar için Şeytan Baba'nın bir armağanı olabilir ancak dediğim gibi, zaten evrenin kendiliğinden hayvanlara dahi verdiği bir şey. Ve bu yüzden Reptilyanlar da Yahudilere vermiş. Öbür türlü bir yaşam söz konusu olabilir miydi bilmiyorum.

İyi günler.

Arapların allaklarının ismine yandan bakınca gerçekten yılana benziyor. Kundalinide üç kez kıvrılmış bir yılan. aradaki bağlantı nedir acaba, arap dinini yapanlar kundalini tanrı mı demeye getiriyorlar. aynı şekilde Hindistanın om yazını oda çok benziyor.

(Dejavu! Bu soruyu sanki daha önce sordum ama hatırlamıyorum tabii, cevap belki tatmin edicide olmamış olabilir.)

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back