sinnerman New member Joined Aug 6, 2025 Messages 13 Yesterday at 8:00 PM #1 Esenlikler. Kısa tutmak istiyorum Zevizm perspektifinden kozmolojiyi araştırmak istiyorum bunun için önereceğiniz bir kaynak var mı?
Esenlikler. Kısa tutmak istiyorum Zevizm perspektifinden kozmolojiyi araştırmak istiyorum bunun için önereceğiniz bir kaynak var mı?
Hypatia New member Joined Aug 7, 2024 Messages 59 Yesterday at 8:24 PM #2 sinnerman said: Esenlikler. Kısa tutmak istiyorum Zevizm perspektifinden kozmolojiyi araştırmak istiyorum bunun için önereceğiniz bir kaynak var mı? Click to expand... Zevizm perspektifinden kozmolojiyi anlamak için siteyi incelemeniz yeterli. Sitede teolojik açıklamalar, kozmolojik görüşler, vaazlar bulunuyor. Başka bir kaynağa ihtiyacınız yok.
sinnerman said: Esenlikler. Kısa tutmak istiyorum Zevizm perspektifinden kozmolojiyi araştırmak istiyorum bunun için önereceğiniz bir kaynak var mı? Click to expand... Zevizm perspektifinden kozmolojiyi anlamak için siteyi incelemeniz yeterli. Sitede teolojik açıklamalar, kozmolojik görüşler, vaazlar bulunuyor. Başka bir kaynağa ihtiyacınız yok.