Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kitap şarkı ve film önerisi

Xaji

New member
Bu aralar kitap almayı düşünüyordum siz değerli dostlarımın da sevdiği şeyleri ve önermek istediklerini duymayı çok isterim
Normalde kendimi kitap okumayı seven birisi olarak görmezdim ama Akhilleus'un şarkısı kitabı çok hoşuma gitmişti Achilles ve Patroclus'un aşkı beni etkilemişti baya Truva filmi de çok hoşuma gitmişti
Daha önce okumadıysanız ya da filmi izlemediyseniz mutlaka tavsiye ederim

Başlangıç olarak, Eski Yunan filozoflarının eserlerini okuyabilirsiniz. Özellikle, Eski Yunancadan yapılan çevirileri tercih edin. İş Bankası Yayınları bu açıdan tercih edilebilecek ilk yerler arasında yer alıyor.

Bu aralar kitap almayı düşünüyordum siz değerli dostlarımın da sevdiği şeyleri ve önermek istediklerini duymayı çok isterim
Normalde kendimi kitap okumayı seven birisi olarak görmezdim ama Akhilleus'un şarkısı kitabı çok hoşuma gitmişti Achilles ve Patroclus'un aşkı beni etkilemişti baya Truva filmi de çok hoşuma gitmişti
Daha önce okumadıysanız ya da filmi izlemediyseniz mutlaka tavsiye ederim
John Milton'un "Kayıp Cennet" adlı eserini okuyabilirsiniz. Yüksek BaşRahip HoodedCobra666'nın vaazında önerdiği bir Satanik klasik eserdir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back